Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Explicitní násilí, přemíra sexuálních scén a jedna dost vyšinutá rodinka kdesi v zapadákově v Texasu... Jeden by řekl, že to nebude fungovat, jenže ono to funguje skvěle. Já tyhle filmečky z opuštěnejch míst Států, kde pouštní prach je králem a kde se čas zastavil někdy kolem roku 1950, někdy ještě dříve prostě miluju. Samo prostředí pak nabízí celou škálu svérázných místních typů, kteří jsou vždycky něco jiného než normální... Rodinky Fireflyových je však o několik levelů ještě dál... Ta unáší lidi a poté co si s nimi jednotliví členové rodinky pěkně pohrají je zabíjí, případně jejich různé části přechovává po svém domě... V patách je jim polda, kterýmu zabili bratra a jehož duch nemá klidu, dokud je všechny nesejme... Ve filmu se objeví pár hereckých hvězd (Forsythe, Lewis, Trejo ad..) . Musel jsem uznat, že Sheri Moon Zombie byla v době natáčení pěkná baba, ale dostat se tomuhe ,,andílkovi'' jak jej rodinka láskyplně nazývá do postýlky bych tedy nechtěl.. .-). Za závěr přidávám hvězdu navíc a chválím vynikající sountrack. Tohle není pro každého, ale snesete-li krev a pouštní prach, jděte do toho ! Za mne to jsou 4 fotografie. * * * * ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Příběh o vraždící rodině Fireflyových (viz.: Marx bros.), který u mě začíná na 5* už za tátu klauna a jeho hlášky i za povedenou atmosféru 70.let asi v polovině bohužel začíná i přes klipový střih mírně nudit a "nečekanou záchranu " na konci už zachraňuje :) jen konec á la Thelma & Louise... celkově, ale každopádně velmi "příjemná" zábava. A pozor : Nikdy se neotáčej ke klaunovi zády, když s tebou mluví ! ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Drsný (hodně drsný) film, který chvílemi sice působí trochu divně až parodicky, ale některý momenty jsou naprosto odzbrojující. Tohle rozhodně není pro každýho, je třeba na to mít žaludek, mít tyto filmy v oblibě a být trochu ostřílený v tomto subžánru. Potom to za to stojí. Navíc se jedná o dosti originální story, kde je všechno tak trochu naopak a člověk pořádně neví, komu má fandit. 75% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Tak ako sa aj tesár utne, tak aj Rob Zombie raz nakrútil dobrý film. Devil's Rejects zaujme najmä svojou surovou atmosférou horúcich sedemdesiatych rokov dokreslenou autentickým soundtrackom a nádhernou zrnitou analógovou kamerou. Príbeh o unikajúcich maniakoch je akoby dôstojným pokračovaním Texaského masakru (jeho voľným remakom bol Dom tisícky mŕtvol), ktorého sa žiaľ kultový hixploitation nikdy nedočkal. Od dokonalosti to má síce ďaleko (na môj vkus Zombie príliš sympatizuje s ústrednými psychopatmi a na záver si zaslúžili väčšiu pomstu), ale ide dozaista o najlepší kúsok krátkej neo-exploitation vlny zo začiatku milénia, ktorá je už chvalabohu za nami. ()

3497299 

všechny recenze uživatele

"Tarantinovsko-Rodriguezovská" forma a zajímavé převrácení rolí v žánrovém schématu: skupinka tří "sympatických" masových vrahů, vyjadřujících vzájemnou rodinnou pospolitost ve formě posedlosti, uctívání satanismu a krajní averzí ke svému okolí, je tyranizována maniakálním a brutálním šerifem. Manipulace s divákovými "sympatiemi" je ještě umocněna sérií retrospektivních fotografií, vyzařujících radost a štěstí rodinného soužití, promítaných na konci filmu a romanticky-hrdinnou scénou hodnou nejryzejších charakterů. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (22)

  • The Family Media Guide tvrdil, že slovo "fuck" a jeho varianty bylo ve filmu použito 224 krát, nicméně jiné zdroje uvedly číslo 560, což z tohoto filmu dělalo rekordmana, až do snímku Fuck (2005) (dříve rekord držel film Nil by Mouth (1997), ve kterém se užilo tohoto slova 470 krát). (c.tucker)

Reklama

Reklama