Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právníci John Beckwith a Jeremy Grey jsou nerozluční kamarádi s neobvyklým koníčkem. Pod falešnými jmény se jako dávní rodinní přátelé vtírají na cizí svatby, kde to vždy pořádně roztočí, dobře se nají, pobaví se a užijící si s pěknými dívkami. Všechno funguje a běží hladce na velké židovské svatbě, na ještě větší indické svatbě, na svatbě italské, irské, čínské i klasické americké. Osudnou se však kamarádům stane svatba Christiny, dcery ministra Clearyho. Zpočátku vše běží hladce a dvojice si vyhlédne sympatické družičky, nevěstiny sestry Claire a Glorii. Claire má však poněkud rázného přítele Sacka, což situaci komplikuje Johnovi. Jeremy se sice na pláži pomiluje s Glorií, ale ministr Jeremymu oznámí, že dohlédne, aby Gloria nebyla jen dalším jeho skalpem. Když chce vyděšený Jeremy zmizet, přiměje ho John zůstat, protože se mezitím zamiloval do Claire. A naštvaný Sack odhalí jejich pravou identitu a hloupý koníček... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (668)

Fr 

všechny recenze uživatele

začíná období svateb. John a Jeremi před sebou mají 3 náročné týdny. 17 svateb, poznají spoustu krásných žen, které svatba dokáže pořádně rozpálit. jsou to profíci a ke všemu sympaťáci. a nedokážou chvilku mlčet. asi pro to na mě působili příjemně, vesele, jako bych je znal. když tančí, když jí, když pijí, když ..., prostě dokázal bych si představit, že tam jsem s nimi. až do konce. pak však poznají rodinu ministra financí Clearyho. roztomilá babička s bílýmy vlasy, teplej bratr, nymfomanská dcera Glorie, magor Sack.... . a tady to svatbou nekončí. nebo jo? tato komedie nemusí stavět na hereckých výkonech. je zde dost situací, při kterých jsem se smál. párkrát i hodně. výhradu mám jen ke sklouznutí do všeobecného klišé romantických komedií. když to ale člověk nebere tak vážně a dokáže se nad prkotinama povznést, určitě se může dobře bavit. až do konce. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Klasická přímočará komedie s klišé na každém rohu. Ale obalená v neodolatelně vtipném podání se skvělě šlapající dvojicí Wilson-Vaughn. Kadence vtipů je pečlivě rozmístěna po celé stopáži, takže není šance, že by někde spadla do nudné žvatlající vaty. Jedna z nejlepších komedií posledních let vyjma Appatowova universa. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Další komedie Frat Packu, tentokrát s ne až tak ujetým humorem. Tudíž více zkousnutelná pro širší veřejnost. Úvodní část, a vlastně vše až na poslední třetinu, kdy je snímek zbytečně natahovaný a začíná i trochu nudit, se takřka vše povedlo na výbornou. Hlavně díky ústřednímu duu je stále na co koukat a čemu se uchichtávat pod vousky. O to více je škoda těžce nevyužitého Walkena. Osobně mi ale přeci jen o něco více sedne ještě o stupínek ulítlejší humor z ostatních komedií této "skupiny". Holt Vybíjená či Anchorman jsou jiná káva, o Zoolanderovi raději ani nemluvě. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Kvalitou naprosto srovnatelné se Starsky and Hutch, což je samozřejmě kompliment. Humor téhle bandy je mi prostě blízký, nehraje si na nic hlubokého, přitom neklesá (aspoň nijak výrazně) do samoúčelnosti, či pokleslosti, celé to drží tvar a chuť. Trošku pokulhává druhá půlka filmů, což je samozřejmě škoda, ale ta první je natolik nabušená, že to v celkovém hodnocení kompenzuje. Smál jsem se často a nahlas, to se prostě cení. 80% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Od režiséra, který natočil výbornou komedii Rytíři ze Šanghaje jsem čekal hodně a tenhle film se opravdu povedl. Duo Owen Wilson a Vince Vaughn se k sobě opravdu hodí. Film sám začíná opravdu zajímavě, energicky a na americký film nebývale vtipně. Po chvíli se trochu zvolní, ale později se zas rozjede. Jedna z nejlepších amerických komedií posledních let. Herci ze skupiny "Frat pack" fakt umí. :) ()

Galerie (75)

Zajímavosti (21)

  • Isla Fisher (Gloria Cleary) měla pro nahé scény dublérku. Producenti po ní chtěli, aby byla nahá v pěti scénách, ale přemluvili ji pouze k tomu, aby se svlékla v jedné scéně. Fisher prohlásila, že pro ženy je těžké být vtipné, když diváci vidí jejich prsa, a domnívala se, že by její nahé vystupování ohrozilo komediální kvalitu jejího výkonu. Producenti s tím nesouhlasili a považovali nahotu za nezbytnou pro děj. (Duoscop)
  • Když se hraje americký fotbal, tak Kathleen Cleary (Jane Seymour) sleduje dění na lehátku, vedle kterého je pití. Barva pití se však v jednotlivých záběrech mění z hnědého na čiré. (chleba24)

Související novinky

Will Ferrell si zazpívá

Will Ferrell si zazpívá

08.03.2019

Zhruba před rokem se objevila zpráva, že herec a komik Will Ferrell (Holmes & Watson, Táta je doma) chystá pro Netflix novou komedii o pěvecké soutěži Eurovize. No a teď se zdá, že se film… (více)

Soudce Downey Jr. a jeho lotrovský fotr

Soudce Downey Jr. a jeho lotrovský fotr

24.03.2013

„Komediální drama" The Judge, kterým se vrací na scénu režisér Nesvatbových a Rytířů ze Šanghaje David Dobkin, už loni v dubnu získalo do hlavní role Roberta Downeye Jr. Téměř po roce začíná projekt… (více)

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama