Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Mistři hazardu... spíš mi to přišlo jako hazard sledovat celé. Ano sme tam se člověk zasmál zvlášť na začátku, kdy jeden z bratrů utíká před otcem své milenky :) či při dalších scénách.. ale kontra tomu jsou tak děsně nudné a trapné scénky, že to snad není možné. A když to dře tak tam strčí Jessicu Simpson, aby ,,zavrtěla zadkem a nahodila americký úsměv,, což určitě filmu po herecké stránce nepřidá ba naopak.. 1z5 víckrát ne ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Ujeta blaznivina, dopujici pach spalenych pneumatik. Solidni honicky a dvojice blaznu Scott Knoxville, bohuzel zastinuje tupost a slabost pribehu, jehoz slabe dejove linky zadupava do zeme Jessica Simpson, jejiz jedina role je kroutit zadkem a producirovat se v plavkach. Mozna kdyby je sundala dostal by linie pribehu daleko zajimavejsi krivky. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nathan Barr: 1. Uncle Jesse Tells a Joke ,2. These Boots Are Made For Walkin' - Jessica Simpson ,3. One Way Out - The Allman Brothers Band ,4. Pride And Joy - Stevie Ray Vaughan/Double Trouble ,5. Call Me the Breeze - Lynyrd Skynyrd ,6. The South's Gonna Do It Again - The Charlie Daniels Band ,7. Flirtin' With Disaster - Molly Hatchet ,8. Hillbilly Shoes - Montgomery Gentry ,9. Black Betty - Ram Jam ,10. Soul City - Southern Culture on the Skids ,11. Change My Mind - The Blueskins ,12. Burn It Off - Blues Explosion ,13. Funk #49 - The James Gang ,14. Good Ol' Boys - Willie Nelson ,15. Uncle Jesse Tells Another Joke , ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale poslední dobou narážím na čím dál tím lepší a bláznivější komedie. Mistři hazardu si na nic nehrají a jedou na plný plyn. Duo Knoxville - William Scott vás celou tu dobu nenechá vydechnout a kráska Jessica Simpson taky ne. Soundtrack byl skvělý a sedl do tohodle filmu jak ta prdel do gatí. Už dlouho jsem se tak nenasmál. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Absolutní bomba.U tohohle filmu jsem se bavil jako nikdy! Tenhle film, kterej mi mj. připomíná hodně Starskyho & Hutche, nemá přliš složitou zápletku, ale uvidíme v něm spoustu automobilovejch honiček, využívání dost nenápadnejch zbraní jako házení zapálený léhve s Whiskey a taky krásných slečen (mno, přinejmenším Jessica je velice pěkná paní). Herecké obsazení nemělo chybu, Sean W. Scott a Johnny Knoxville si svoje role coby bratranci dosyta užívali. Dukes of Hazzard rulez! ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Sheriff Rosco (M.C. Gainey) má ve filmu zbraň Smith & Wesson Model 686. (dc125)

Reklama

Reklama