Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Kubick 

všechny recenze uživatele

Zase po dlouhé době film, kde nechyběl humor, akce, pak také naivní akce a do toho ještě pořádný Generál Lee v podání bublajícího Dodge Chargeru. Z mého pohledu hlavní roli nehráli tak bratři Dukovi, ale právě Generál Dodge Lee. Bavil jsem se, odpočinul jsi a to jsem po náročném dni opravdu potřeboval. Nemusíte přemýšlet, akce střídá akci a na své si přijdou i milovníci dívčího popředí, pozadí, poprsí a tak vlastně všeho  ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

I po x-té vynikající guilty pleasure, co nenudí ani minutu a s každou další scénou nepolevuje v zábavnosti. Ať už jde o sexy Jennifer Simpson (vážně jednu dobu vypadala takhle?) či démického Burta Reynoldse. Když zapomenete, že existuje nějaký prequel, budete nadále štastnými osobami (nebo tím spíše oceníte genialitu téhle pecky) PS : Uvidíme se v Pekingu (Dukové převlečení za japonce :D)...9/10 ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Pokud máte opravdu mizerný scénář, udělejte to jako tvůrci Mistrů hazardu. Sežeňte si opravdu krásnou herečku ( Jessica Simpson ), nějakého borce přes kaskadérské kousky a v neposlední dva herce, kteří obstarají, to co Vám na očích uvidí. Mistři hazardu jsou spíše o uspokojeních chlapských snů - krásná ženská a jedno závodní auto, které dělá paseku jak v lese, tak ve městě, a k tomu hromadu policejních vozů, které budou hrát jen další ty "pitomé ňoumy". No jako komedie to nedokáže zaujmout, ale jako bláznivý film s šílenými skoky a hromadou aut všeho druhu, to určitě obstojí. *** ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pro začátek bych to shrnul. Z Prciček vypůjčený Sean W. Scott je opět praštěný, Jessica Simpson je moc hezká a je to asi jediný důvod proč v tomto filmu hraje, pak je to Johny Knoxville, který asi na pár týdnů utekl z Jackass, aby si přivydělal a začarovaný kruh uzavírá přestárlý a nudný Burt Reynolds, který místo aby si užíval důchod na vlastním ostrově někde u Hawaie ,se snaží vydělat si nějaký ten cent navíc. Mistři hazardu jsou až moc oddechové a příliš o ničem. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne.. Kvůli oranžovému Generálu Lee s vlajkou Konfederace na střeše, co driftuje po kruhovém objezdu pod dohledem sochy generála Leeho či hopsá po silnicích Georgie, jsem schopen přimhouřit oči i nad tím, že vtip vykoukne na světlo jednou za 15 minut a že mi při pohledu na S.W.Scotta začnou rudnout a slzet. Bohužel to není od smíchu, ale alergie.. Mimochodem, pečlivě udržovaná farmářka Jessica Simpson svádí k dojmu, že si v pondělí v Hazzardu zajde ke kadeřnici, v úterý k vizážistce, středa patří modeláži nehtů, čtvrtek je vyhrazen soláriu a v pátek opět hurá ke kadeřnici, protože účes za stovky dolarů už je cítit hnojem.. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Sheriff Rosco (M.C. Gainey) má ve filmu zbraň Smith & Wesson Model 686. (dc125)
  • Auto, kterým se prohánějí hlavní hrdinové je oranžový Dodge Charger z roku 1969. (Stocki)
  • Ďalší z ľudí, ktorý neznáša tento film, je legendárny filmový kritik Roger Ebert. Ten ho má vo svojom zozname najviac nenávidených filmov. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama