Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Najde se pár dobrejch momentů (Mal Gibson, skunk), ale ty už nedokážou dostatečně vyvážit slabej příběh, ve kterym je dějová linka s pašerákama nechtěně parodická a Dundeeho neomalenost alá vidlák ve velkoměstě velmi ohraná. Hlášky téměř zmizely a nahradilo je Dundeeho pitvoření před svym malym synem. Záměr vyždímat z dosavadní série ještě pár chechtáků byl dost evidentní a je dobře, že jsme se nedočkali čtvrtýho dílu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ježiš, čo si doteraz žil v jaskyni?“ – „Odkiaľ to vieš?“ Smutný pohľad. Prvý KROKODÍL DUNDEE bol príjemný austrálskym spestrením. Dej nebol nič moc, ale pohodová atmosféra, austrálsky imidž a skvelý Paul Hogan, ho vyšvihli medzi klasiku 80. rokov. Už druhý diel bol výrazne zadýchanejší, ale určité nostalgické čaro nebolo možné uprieť ani jemu. Bohužiaľ, úplne zbytočný tretí diel je nielen mizerne napísaný, mdlo zrežírovaný a zle zahratý, ale tiež tragický. Tragický kvôli starému Paulovi Hoganovi, ktorý sa nikdy nedokázal presekať cez prekliatie hviezdy jednej úlohy a keď mu výlety do iných žánrov nevyšli (radšej sem ani tie tragédie nebudem vypisovať), nezostávalo mu nič iné, len sa vrátiť k svojej najslávnejšej úlohe. Lenže v roku 2001 už bolo neskoro, bola úplne iná doba, robili sa úplne iné filmy a aj publikum bolo úplne iné. Pár starých fanúšikov jednotky a dvojky na trojku zavítalo do kina, ale inak v nich Paul Hogan pôsobil ako dinosaurus, ktorý nevie, čo robí, tvári sa zmätene, robí na pľaci chaos a dúfa, že to "nejako" dopadne. Scenár je otrasne nevtipný; až mi pripadalo trápne pozerať sa, čo si tvorcovia predstavujú pod pojmom „humor“ (a to ma rozosmeje všeličo). Humor je najdôležitejšia vec filmu – a už tá totálne zlyháva. Všetko ostatné (dialógy, akčné scény) nemá ani zmysel komentovať. Dá sa za plus trojky pokladať fakt, že to nie je hnoj, ale "len" zúfalá nuda? ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nic nejde šroubovat do nekonečna a to se potvrdilo i Paulu Hoganovi. Člověk by čekal nějaký posun u této postavy, ale ta je stále debilní a stále nechápe prostředí velkoměsta. Dundee už zde není tím věhlasným bushmanem, ale idiotem z pravěku nebo odkud. Nevím, humor tohoto filmu mi přišel až trapný. Film jako takový je slabý a je jen důkazem toho, že v nejlepším se má přestat. Na druhou stranu. Když nic jiného v televizi neobjevíte, může to být docela dobré zadostiučinění a několik gagů celkem zafunguje. ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

No, pán Hogan nám očividne zostarol a aj nápad vzkriesiť Dundeeho, hrdinu rokov osemdesiatych mi bol podozrivý už od začiatku. Keď si prečítate krajinu, ktorá tento film natáčala tak zistíte prečo. Áno vidíte správne, už sa do toho vpratali amíci s očividným cieľom vytrieskať zo starkého Dundeeho ešte nejaké zeleňučké papieriky. Ich cieľ je zrejmý, prostriedky k jeho naplneniu sú typické: ešte viac akcie, ešte viac zloduchov, ešte viac zápletok v deji. A presne to robí z nášho austrálskeho kamoša podpriemerný film. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Byli sme na tom jako puberťáci v kině.Bavil sem se královsky.Po čase sem si uvědomil,že z toho Hogan udělal infantilní podívanou pro malé.Je to škoda,po těch letech se dalo určitě zapracovat na lepším scénáři.Co ale Paul posral nejvíc,je vynechání klasické Dundeeovské muziky,malé zapojení Lindy a hlavně to neměl dělat tak infantilní a neměl se tak zesměšňovat.Přišlo,že mezi ním a Lindou to vůbec nejiskří,jako by tam ani nechtěla hrát.Bylo takové moc umělé a ten šmrnc se vypařil někam do Bushe.Ale hlal bych,kdybych tvrdil že jsem se nebavil,jen míň,než bych si moc přál.Určitě veliké zklamání. 55%. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 23:12 pokládá Sue (Linda Kozlowski) papír s obrázky na stůl, v dalším záběru je to však čistý papír bez obrázků. (Iveet)
  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)
  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)

Reklama

Reklama