Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Na první pohled příšerné, na ten druhý o nic lepší ale na třetí překvapivě povedená komedie ze života zhýčkané američanky, která se napraví až při povinné návštěvě internátní školy v Anglii. Standardně vyprávěný příběh, bez jakékoliv inovace či překvapivě ale přesto koukatelné a neškodné, skoro až zábavné. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Jo, film právě pro puberťačky. Ale já to mám v paži. Když vidím něco, kde hraje má oblíbená herečka, tak nemám důvod se omezovat tříděním filmu zdejší "smetánkou". To je prostě o oblibě herce a pak už jen záleží na tom, jak se mi ten či onen film líbí. A tenhle jo. Jednoduchý film na odreagování a teď, kdy se šprtám fakt pomohl. Humor odlehčený, nenucený. Zasmál jsem se a užíval si každou scénu kde se objevila Emma Roberts, která je opravdu hlavním tahounem filmu. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrný film o tom jak dospívání není jednoduché. Ale když jsem to viděla úplně napoprvé tak se mi to strašně líbilo. Úplně jsem se do tohohle filmu zamilovala. Viděla jsem ho už několikrát a nikdy mě to nepřestalo bavit a vždycky jsem byla tak nadšená jako napoprvé. Emma Roberts dokázala, že je skutečně talentovaná herečka, za její blond vlasy bych vraždila, jediné co mě naštvalo bylo, že si je ostříhala. Alex Pettyfer je jeden z nejkrásnější herců co jsem poslední dobou viděla. Kéž by bylo takovýhle teenage filmů víc. Navíc jako bonus k tomu byl úžasný soundtrack. Nemůžu dát jinak než 5* je to moje srdcovka. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Naivné, trápne, hlúpe... proste Wild Child. Americká puberťačka na mňa dojem rozhodne nespravila. Klamal by som, ak by som tvrdil, že ma pár momentov nezaujalo, avšak ako celok veľmi slabé. Strašne ma iritovali "fopa" scény, ktoré kazili môj zážitok. No a na city sa tu hralo tak, že ma to po hodine prešlo takže 5/10, ale 2* ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Neškodná teenage taškařice, která hraje na moralistickou a hodnotovou notu, nicméně vzato poměrně s nadhledem a úsměvem. V poslední třetině filmu se sice moralistické a citové výlevy stupňují, avšak i tak fajn zábava s kouzelnou Emmou Roberts. Pěkná představa o rozbití konzervativního systému britské internátní školy, která je ovšem opravdu utopistická a v tomto formátu nepředstavitelná. Dobrý soundtrack. 6/10! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Vo filme odznie niekoľko referencií na knihu "Alica v krajine zázrakov" od Lewisa Carrolla z roku 1865. (Mandragor)
  • Keď Poppy (Emma Roberts) nájde svoju matku na fotografii lakrosového tímu, mená pod fotografiou sú mená rôznych členov filmového štábu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama