Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance Barton je černoch a snaží se neúspěšně živit jako komik. Když při autonehodě zahyne, je jeho duše poslána přímo do nebe. Lance si je jistý, že musí jít o omyl. A skutečně...anděl mu řekne, že si jeho tělo vzali předčasně a tudíž ho vrátí zpátky na Zem. K dispozici je ovšem jen tělo staršího, bezohledného multimilionáře - bělocha. A právě v tomto nepravděpodobném převtělení se Lancovi začne neuvěřitelně dařit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

dejv01 

všechny recenze uživatele

Béčková komedie, ve které se ve velké míře objevují představitelé rolí z prciček:). Furt jsem čekal až uvidím toho strejdu do kterého se převtělil hlavní představitel a a a furt nic. Když jste černí a hrajete bělocha, dá se říct, že vaše role je nezahratelná. Jinak příjemná oddychová komedie, u které se člověk nemusí vůbec namáhat s myšlením. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jamshied Sharifi: 1. "Glitches"- 4:5 (The Roots & Amel Larrieux) ,2. "Just Another Girl"- 3:23 (Monica) ,3. "Can You Tell It's Me"- 4:00 (Ginuwine) ,4. "What If I Was White"- 3:37 (Sticky Fingaz & Eminem) ,5. "Never Let Go"- 3:45 (3LW) ,6. "Ruff Ryders' Anthem"- 3:34 (DMX) ,7. "Someone to Love You"- 5:35 (Ruff Endz) ,8. "Gin and Juice"- 3:41 (Snoop Doggy Dogg) ,9. "With You"- 4:20 (Son by Four) ,10. "I Think I Like You"- 3:22 (Jordan Brown) ,11. "Up Against the Wall"- 3:46 (Layzie Bone) ,12. "Dreamed You"- 3:50 (Jagged Edge) ,13. "One Time"- 3:59 (Jill Scott & Eric Roberson) ,14. "Angel"- 3:36 (Kelly Rowland) ,15. "Thug Music Play On"- 3:35 (Bone Thugs-n-Harmony) ,16. "Everything Is Everything"- 3:57 (Lauryn Hill) ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Film má rozhrkanou atmosféru a jestli nějak působí, tak jako onanistická pocta talentu Chrise Rocka coby klubového komika. Vlastně ani nevidím žádný jiný důvod, proč by jinak tento remake "prcičkáři" vůbec dělali, protože scénář nechává diváka dost mimo a pobavit dokáže jen velmi malinko. Aspoň že si představitelé vedlejších postav z Prciček měli kde zahrát. 40% ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"Nemyslím si, že je to legrační." Blaxploitation s úsměvnými momenty, v němž se Chris Rock nevrací jen zpátky na Zem, ale i na pódia zábavných kabaretů, na kterých začala jeho komediální kariéra a musím souhlasit s názory, že tento snímek není příliš nabitý dějem, že jeho úsměvnost stojí především na verbálním projevu hlavního hrdiny a že je doprovázen opravdu kvalitním hip-hopem. ()

Jonatthan 

všechny recenze uživatele

Remake Záhadného pana Jordana nedopadl ani dobře ani špatně. Čistý průměr. U původního filmu mě zaujal hlavně originální nápad, že hlavní postavu vidí pouze divák + zástupci z nebe a ostatní postavy vidí někoho jiného. Zde už jsem s tím prostě počítal. No, ale na druhou stranu představa rapujícího bílého milionáře v bufáči plném černochů mě docela rozesmála... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama