Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

ing.man 

všechny recenze uživatele

Tahle šou mě už baví roky a roky, rozhodně doporučuji i jako výbornou učebnici pokročilé hovorové angličtiny. Já se nikdy nemůžu rozhodnout, kdo z nich je nejlepší. Rozhodně obdivuji multi-talentovaného Wayna, Colin je k neuvěření, Ryan je neuvěřitelný. C+R je snad nejlepší stand comedy duo ever, Drew mi moc dneska chybí, Aisha tomu taky občas pěkně přitne. Nejlepší je, že si nenechá od nikoho nic líbit a vzápětí ze sebe udělá absolutní couru :D. A noví a mladí co přicházejí účinkovat, (Jeff, Brad, Chip) jsou docela garantem, že dokud budou producenti chtít, tahle estráda pojede dál a dál. A úplně nejvíc co chci vyzdvihnout je, že je to jediná šou na světě, kde občas zírám na obrazovku s dolní čelistí na zemi a vzápětí vybuchuju smíchy. P.S. Miluju Garyho. Úplně stačí aby mu kamera najela na detail a už se svíjím. :D ()

chrchel 

všechny recenze uživatele

Myslím, že místní hodnocení 97% mluví naprosto za vše. Takhle má vypadat televizní zábava! Mimochodem nová série (léto 2013) zatím vyplodila tři díly, které možná nedosahují kvalit starších, ale trojice Ryan, Colin a Wayne je pořád dokonalá! A ano, zhlédnul jsem všechny starší díly, některé nejednou, a přesto při nich nepřestávám dostávat záchvaty smíchu :-) ()

Reklama

Freemind 

všechny recenze uživatele

Patřím ke skupině lidí, kteří se mohou královsky bavit a udržovat přitom zcela ztrnulý výraz - a tenhle pořad je jedinou, krásnou výjimkou, která toto pravidlo potvrzuje. Když jsem narazil na první klípky, bylo to jako zjevení a strávil jsem dlouhé noci hihňáním u kompu se sluchátky na uších a probouzením mých spolunocležníků ze sna. Sice si musím průběžně hledat na wikipedii a google různé odkazy na americkou popkulturu, které se v pořadu dosti hojně vyskytují, ale stojí to věru za to, přátelé. Možná vám to bude trvat dva, tři díly, než se do toho naplno dostanete, pak už je ale vše ztraceno. Dokonalé a nepopsatelné. p.s. Pozor, tohle platí pouze pro americkou verzi s moderátorem Drewem Barrym. Britská verze je teprve nesmělým krůčkem ke genialitě. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Zajisté jsou zde jedinci, kteří čtou a kontrolují mé výblitky pečlivě (zdravím mami), proto nemohu jít pod pět, když jsem Sucháčovi s Gajzlem v dočasném pominutí smyslů nasral quattro. Ba co více, u české mutace jsem ocenil fuckt, že nám spolu s mou stařenou dává důvod, proč vedle sebe bez fyzických útoků strávit půl hodiny na sedačce. Inu - Whůs lajn obsahuje tolik odkazů na angloamerickou kulturu, že tomu mé neštěstí nerozumí ani zbla a znechuceně odchází spinkat! D Ě K U J I ! Jednou to i dokoukám, místo abych zdvihal hned po zaklapnutí dveří od ložnice pornostránkám rejtynk. ()

Vocoun 

všechny recenze uživatele

Naprosto fantastická televizní show. Jeden z nejlepších dnů v mém životě, když se obnovila a i když tam Drew chybí, pořád je to vtipné. Nebudu srovnávat s českou partičkou, protože jinak by rozdíl 5 hvězd a odpad byl stále málo. Colin a Ryan jsou naprosto fantastičtí, hlavně jejich scénky dohromady jsou legendární. To ale neznamená, že by Wayne a ostatní hosté byli špatní, to ani náhodou. Jen mám prostě nejradši scénky těch dvou. Nevím co víc říct, občas člověk fakt čůrá smíchy a nejkouzelnější je sledovat reakce jednotlivých aktérů, jak reagují na ostatní, to je opravdu autentické a výborné. Bůh žehnej dni, kdy jsem objevil tenhle skvělý pořad. Jasných 5 hvězd 95% ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama