Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dennis Quaid a Rene Russo se dokonale hodí pro tuto neodolatelnou komedii o svobodných rodičích, kteří se vezmou jenom proto, aby neočekávaně narazili na bandu domácích vandalů – na vlastní děti! Admirál Frank Beardsley (Quaid), vdovec s osmi dětmi drží kormidlo své rodiny pevně v rukou. Frankův spořádaný život však změní kurs poté, co si z náhlého podnětu vezme dávnou lásku ze školních let Helen (Russo), volnomyšlenkářskou módní návrhářku s deseti dětmi. Pro diametrálně odlišné rodiny Franka a Helen je to souboj na první pohled. Děti proto přijmou společný plán – budou manželství sabotovat! Následuje děj, v němž žádné finty nejsou předem vyloučeny – domácí otevřený boj, který přináší komické momenty otřásající celým domem... a několik překvapení, která zahřejí u srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná rodinná komedie. Nebere se to moc vážně a je to podle mě mnohem zábavnější než třeba Dvanáct do tuctu, na čemž má asi lví podíl Dennis Quaid, kterýmu Steve Martin nesahá ani po kotníky a caparti (například ta hippie holka ze Školy superhrdinů), co tu nejsou ani moc otravný. Na nedělní odpoledne pohodička. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Rodinna komedia na jedno pozretie, pri ktorej som sa asi tak 2 krat zasmial. Russo a Quaid su sice sympaticki herci, ale ani oni nedokazali zachranit nelogicke situacie v scenari. Napr. katastrofalny chaos v predajni na stavebny material, kde deti nasadli do elektrickeho vozika, cim nabrali otca Quaida, zhodili do nejakej modrej tekutiny a este sa mu na hlavu vysypal piesok. Pri tejto scene som sa nezasmial, mozno sa zasmeju len deti. Strih! Cakal som nejake prisne riesenie doma, ale namiesto toho si Dennis Quaid sedi spokojne s Rene Russo a o niecom sa rozpravaju, akoby sa nic nestalo. Alebo deti poupratuju kompletne cely dom, pride Rene Russo domov a zacne sa rozculovat, ze ako ma teraz v tomto poriadku najst svoje veci atd. Viem, ze tuto komediu netreba brat vazne, ale mozno ako 12 rocny by som sa na nej pobavil omnoho viac, dnes to uz ale nie je ono... 09.08.2008 _____ Dennis Quaid - (Frank Beardsley) +++ Rene Russo - (Helen North) +++ Linda Hunt - (pani Munionová) +++ Jerry O´Connell - (Max) +++ Josh Henderson - (Nick De Pietro) +++ Hudba: Christophe Beck +++ ()

Reklama

dalziel 

všechny recenze uživatele

"Krok za krokom" vo filme ,ale na stereoidoch. Začiatok naznačoval oveľa väčší potenciál  ako z toho dokázali vyraziť.Rodičia OK, ale zostava deciek stojí za milú kedveš.Je ich skrátka veľmi veľa. Zbytočné šialenosti ako  v sám doma film skôr zrážajú ako ho ťahajú vpred či nahor. Napriek tomu rodinné filmy s René či Denisom sú stávka na istotu. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Kopie "Krok za krokem" dovedená do extrému mě zprvu vyděsila, až jsem se za hlavu chytala. I když od začátku bylo jasné, jak to dopadne, nebylo to nakonec tak blbý. I slzičku jsem zatlačila a to jsem tvrďák. Myslím, že jako relaxační film na nedělní odpoledne, když trávíte výbroný oběd, je naprosto ideální!!! Prostě žádný krvák, žádné dráma :) ()

ki_ki_na 

všechny recenze uživatele

Ať si říká, kdo chce, co chce, já jsem se příjemně bavila a rozhodně nelituju večera prosezeného u tohoto filmu. Příjemní herci (Dennis Quaid je v té uniformě pěkně sexy) a pohodová atmosféra si dokázali udržet po celou dobu trvání mojí pozornost, nasmála jsem se taky poměrně dost a pokud jde o to prase u stolu, berte to s rezervou, amerikáni jsou amerikáni:-D ()

Galerie (194)

Zajímavosti (5)

  • Kapela hrající na párty je křesťanská alternativní rocková skupina Hawk Nelson. (HappySmile)
  • Danielle Panabaker (Phoebe) se původně ucházela o roli Chrisriny. (HappySmile)
  • Dům, do kterého se rodina Beardsleyových nastěhuje na začátku filmu, je stejný dům, ve kterém žije Banksova rodina ve filmu Hlava rodiny z roku 1991. (veronikajel)

Reklama

Reklama