Reklama

Reklama

Krvavá sklizeň

  • USA The Reaping (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tragické smrti manžela a dcerky víru v Boha ztratila. Nyní Katherine vědeckými postupy vyvrací domnělé boží zázraky po celém světě. Na žádost místního učitele se vydá do městečka Haven, kde se řeka zbarvila do ruda. Místní se obávají, že je to první z biblických deseti morových ran. Katherine se případu ujme, když zjistí, že místní lidé viní z pohromy dvanáctiletou Loren. Brzy se stává svědkem dalších úkazů odpovídajících biblickému proroctví a zoufale hledá racionální vysvětlení, kterým by dívenku zachránila před lynčem. Jenže všechno není takové, jak se jeví a Satan se opět ukáže jako mistr klamu. (TV Nova)

(více)

Recenze (240)

Crazer 

všechny recenze uživatele

Na film se kouká poměrně dobře. Rudá řeka jak stehno, kobylky všežravky, no prostě se tu najde všechno, co si jen dokážete představit. Dají se tu také najít momenty, u kterých si občas můžete ukroutit vlasy na hlavě a bojíte se každého pohybu závěsem či každého předmětu. Navíc psychopubertální holčina se zakrvenou nohou se časem ukáže být, že není zase tak děsivá. Filmaři by si mohli akorát odpustit další díly a tak příběhy by mohly kočit uzavřené. 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica je takmer za maximum. Napínavo a zaujímavo podaná epizóda AKTOV X s príjemným hereckým obsadením. Ale nakoniec nasleduje to, čo nasledovať prakticky musí. CGI gulášik, ktorý stráca na atmosfére a už sa len tvári, ako veľkorozpočtový horor. Škoda. Potenciál zhorel v polovici. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

lahky nadpriemerny akcny horor, kt. ma obcas aj vystrasil, h. swank ma dala do varu, ale predsa len nemusim nabozenske kraviny. mozno, keby boli tie nestastia zalozene na vede bol by to krajsi snimok, ale tak logika unika..ale tento film je urcite jeden za naj hororov tohto roku..55% ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Nábožensko - satanistická poudačka, v níž vystupuje Hilary Swank a přemnozí digitální efektové. Bohužel naprosto selhává po vypravěčské stránce - 90 minut sledujeme pinožení několika naprosto nezajímavých postav a jejich neskutečně otravné traumatické flashbacky do minulosti. Děj uhání splašeně dopředu od první minuty, neustále se vyšetřuje, leká a děsí, takže člověk v podstatě nemá prostor vytvořit si s kýmkoli z těch prázdných paňáců nějakej vztah. Bylo mi dokonce úplně jedno, jestli Hilary v následující minutě zaplácne z nebe spadlá osmitunová ropucha, ukousá hejno masožravých kobylek nebo jestli to náhodou přežije. Zkrátka: mouchy, snězte si jí. Což je u hororu celkem průser. Navíc jakkoli nepovažuju madmoiselle Swankovou za Hollywoodskou vrtiprdku, konkrétně tady kroutí svou kostnatou panimandou skoro v každým záběru, staví na odiv své špumprnágle v jakémsi mikronátělníčku a celkově působí jako do bronzova opálená krasavice, které se nerozhodí účes a nerozteče mejkap ani po průlezu bažinou. Na druhou stranu, ta její vyzáblá prdka je v podstatě to jediný, kvůli čemu má cenu se na tenhle film dívat. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

A mě to nadchlo. Opravdu výborný námět a skvělé obsazení. Super rozuzlení...já si myslím, že je to víc než průměr. Tento film už vybočuje ze stereotypu ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

S egyptskými ranami šlo pracovat mnohem lépe a využít potenciál, které nabízely. Mohl to být výborný horor. Už jenom ten název, sliboval tolik. Byl lákavý. Atmosféra byla docela ucházející. Dvakrát jsem se lekla, když to bylo podruhé, tak mi matka sáhla na ramena. To byl šok. Jinak film jako horor zrovna moc nepůsobí. Pár působivých momentů se zde ale najde. Nicméně, přikoval mě k obrazovce a to je hlavní. ()

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Velmi jednoduchý a snadno předvídatelný snímek, po jehož první polovině nejspíš budete uvažovat o vypnutí televize. To bohužel nazachraňuje ani absolutně nudný, monotónní a plochý herecký výkon Hilary Swank. Lehká náprava nastupuje s příchodem AnnaSophii Robb (na tohle sluníčko si dávejte do budoucna velký pozor!), která se jediná dokázala vžít do své role neprávem obviněné hrdinky, "ďábelského" dítěte. Naštěstí je zde i relativně obstojný a zároveň paradoxní konec, který zachraňuje film od naprostého propadáku. Zábava na jeden večer. 5/10 ()

Maq 

všechny recenze uživatele

V průběhu sledování tohoto díla jsem znenadání dostal ohromnou sračku. To nemůže být náhoda! ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

60 % - Moc se tlačilo na pilu, takže ve výsledku klasický žánrový výplod. Osobně mě berou víc filmy, kde je toho všeho ďábelského méně vidět. Ale Hilary byla dobrá a líbila se mi i Anna Sophia Robb. O ní jsem už po Terabithii psal, že tahle holka má budoucnost, a musím to jenom zopakovat. ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

50% - Atraktivní děj. Držitelka dvou Oscarů v hlavní roli. Výborný název. Tolik předpokladů měli tvůrci KS v kapse. Výsledek? Děj, který se slibně rozvíjí a staví napětí v první polovině je náhle "krvavě sklizen" druhou částí, kde "vyniká" debilní pointa s imbecilním závěrem. Hilary Swank tak akorát "krvavě sklidila" černou šmouhu na svém talentu pro výběr skvělých filmů. A název? Ano, to docela sedí - "sklidíte" film, při sledování jeho pointy budete "krvácet." Tohle je krvavá sklizeň. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Hilary Swank a AnnaSophia Robb v hororu o deseti božích ranách? No proč ne, když to bude dobrý...BYLO. Atmosféra nám v tomto snímku houstne pomalu, ale jistě, herci jsou více než slušní, kromě dvou už zmíněných dam tu máme třeba Idrise Elbu a další schopné. No jak nám bude filmek ubíhat, tak milá Hilary zjistí, že na to co se kolem ní děje bude věda krátká a v malém městečku Haven se opravdu schyluje ke kolosálnímu průse...ehm maléru, za kterým dle všech stojí 12ti letá bloncka, která ke konci filmu dokáže člověka i solidně děsit. Jestli je AnnaSophia opravdu dcerou satanovou, nebo je malér někde jinde to Vám jako vždy neřeknu a místo toho Vám doporučím následující : Pohodlně se usaďte a pusťte si tento snímek. Je dost dobře možný, že se budete bavit jako já. A když ne? Kobylky na Vás :-D ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Trocha toho náboženského mysticismu, jeden předkřesťanský symbol plus satanismus a máme tu vcelku ucházející horor, který sice nijak neohromí, ale rozhodně nenudí. Lekačky jsou správně načasované, krve je plná řeka, ale nemáte pocit, že byste si měli dát igelit pod televizi, aby se vám nezasvinil koberec. Prostě v rámci žánru film, který se dá považovat za povedený. ()

Sartorius 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní náboženský horor s hutnou atmosférou a solidními hereckými výkony. Škoda předvídatelnosti a nevýrazné režie. Démonický pohled AnnaSophie Robb byl však dokonalý. Není to žádná jedenáctá biblická rána, ale čistý průměr. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Průměrné béčko, které mě bavilo a drželo v napětí. Ovšem, konec mě rozhodně neuspokojil. Jako podívaná během dlouhých zimní večerů dobré. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Scenar k tomuto hororu je z principu dobry, ale pochovavaju ho jednak slabe spracovanie, slaby strih a len rutinerska praca rezisera Stephena Hopkinsa /Lovci Lvu, Predator 2/. Par drsnych scen sa ale najde, sexica menom Hillary Swank tu je a dialogy by chcelo prepracovat. 67 % ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Až na pár nudných momentů to bylo koukatelné. Nijak zvlášť dobrý thriller, u kterého jsem se těšil na konec - ne kvůli nějakému finiši, ale už mě to doslova unavovalo. Škoda, myslel jsem, že to bude lepší. Pro fanoušky Hilary Swank jedna hvězda navíc, mě zase tak moc tato herečka nezaujala a kdyby nebylo Million Dollar Baby, tak bych ji ani neznal. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Velice pěkný horor na téma biblická apokalypsa. Hlavní protagonistka je velice hezká a sympatická. Přijíždí na pozvání do městěčka kde se řeka změnila v krvavou (musím říct moc pěkně udělaná ta barva) A prý za to může 12litá dívka, v které je ztělesněné zlo... Ale není to všechno jen blábol a není pro to logické vysvětlení? Celé je to zajímavě natočené a jedna rána zadruhou přichází asi nejlepší jsou ty kobylky. Určitě horor u kterého se nebude nudit. ()

Pugo 

všechny recenze uživatele

Prvá polka filmu celkom ujde. Keď sa ale začneme dozvedať tajomstvá a odhaľovať pravdu, film úplne stráca logiku. A nezachraňuje ho ani posledný rozhovor. ()

Reklama

Reklama