Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (210)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Legenda už v prvním díle pořádně padla na držku, ale to, co s ní udělali tvůrci ve dvojce, to už by si zasloužilo veřejné lynčování. Udělat z nejcharismatičtějšího kocoura protivného křížence otesánka a Richieho Riche, to už je opravdu vrchol. I v druhém dílu jsou několikrát, v rámci morálních ponaučení, totálně potlačena některá základní pravidla komiksu, což je opět k pláči. Garfield 2 je ještě horší než jednička (už jen pro ten typický Americký pohled na Anglii), potažmo cokoli z posledních let, kdy se v hraném filmu objevila mluvící zvířátka. Díky bohu za ten komerční neúspěch, trojka alespoň nehrozí, bůh ví, s čím by přišli tam. Možná by začal Garfield pomáhat psům, co nemají páníčka... nebo něco takového ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

V anglické královské rodině vždy po svém majiteli dědí jeho kocour. To ale nechce lord Dargis dopustit, a dělá vše pro to, aby se starého kocoura zbavil. Shodou okolnosti do Londýna míří i Jon (Breckin Meyer), aby požádal svoji přítelkyni Liz (Jennifer Love Hewitt) o ruku. Možná je to jejím povoláním (veterinářka) nebo vrozenou žárlivostí, jede s Jonem i jeho kocour Garfield, aby mu sňatek rozmluvil (rozmňoukal). A jakto tak už bývá, nastane zmatek a Garfield je zaměněn za královského kocoura, který musí snášet "lidské" zacházení a naopak Garfield musí zabránit zrádnému Dargisovi, aby se jej zbavil ... První Garfield vycházel ještě z podstaty samotného Garfielda, ale dvojka je už jen hezky animovaná pohádka. Od prvního okamžiku je naprosto (do detailu) jasné, jak vše dopadne, takže se nelze ubránit určité nudě. Což o to, kocour i ostatní zvířátka jsou docela hezká, ale všechno je takové .. statické. Víc než dvě hvězdičky a to jen za krásnou Jennife Love Hewitt.. ()

Reklama

Ridick odpad!

všechny recenze uživatele

uz jednotka bola riadna shitovka, ale stupidita americkych tvorcov je neuveritelna (videli, ze prvy film zarobil velke peniaze, hoci bol shit, tak si povedali, ze ludia su predsa priblbli a na dvojku pojdu s este vacsom pocte). velmi ma tesi, ze tento film, nevhodny dokonca aj do tv a mozno trosku zabavny pre 3-rocne deti, hnusne prepadol. ved ked cely film je len poskladany z trapnych gagov, nejekeho kvazi stastneho konca a nie velmi podarene naanimovaneho garfielda/princa, nemozeme velmi ocakavat plnohodnotnu zabavku... ()

COF_666 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo...Chápu že těm kteří komiks neznají by se to mohlo aspon trochu líbit, v nejhorším případě je film alespon nebude otravovat. Ti kteří znají a mají rádi komiksového Garfielda, budou asi mlátit hlavou o stůl. Film není vtipný a do horoucích pekel ho mimo jiné posílá i neskutečný český dabing! Řeči o tom že náš dabing je výborný jsou naprosto mylné - kdysi možná nyní už ne! Garfield jednoznačně zklamal, ale upřímě řečeno už se to dalo po jedničce čekat! ()

k0dl 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jako dítě bych se na tento film díval stejně, ale jako dospělému mi to přišlo jako naprostá slátanina bez hlavy a paty. Ještě ke všemu jsem měl tu čest toto dílko vidět v českém dabingu, který z duše nenávidím u 98% zahraničních filmů, takže jsem přišel i o hlas Billa Murray. A nevím proč, ale Billy Connolly se tvářil a choval jako nepovedená napodobenina Johna Cleese. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Tvůrci zachovali kontinuitu a stejně tak jako v prvním dílu je počítačem animovaný jen Garfield, nyní ještě se svým dvojníkem. Zatímco obě kočky vytvářel tým 30 animátorů, ostatní zvířata jsou živá a staralo se o ně jen několik trenérů. (imro)
  • Když se na začátku filmu John (Breckin Meyer) polije vínem, v prvním záběru má na sobě kapky. Když však přijde za Garfieldem, má na košili mokrou skvrnu. (Mr.Hudson)
  • Ve scéně, kdy John (Breckin Meyer) na konci žádá Lis (Jennifer Love Hewitt) o ruku, nemůže najít snubní prsten, načež mu jej Garfield donese. Když ho Garfield nese, má krabička fialovou barvu. Když ho však John předává Lis, je krabička modrá. (Mr.Hudson)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama