Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (210)

k0dl 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jako dítě bych se na tento film díval stejně, ale jako dospělému mi to přišlo jako naprostá slátanina bez hlavy a paty. Ještě ke všemu jsem měl tu čest toto dílko vidět v českém dabingu, který z duše nenávidím u 98% zahraničních filmů, takže jsem přišel i o hlas Billa Murray. A nevím proč, ale Billy Connolly se tvářil a choval jako nepovedená napodobenina Johna Cleese. ()

numi 

všechny recenze uživatele

První film byl zajímavý tím, že převedl kresleného comixového Garfielda do světa počítačem animovaného filmu. Alespoň po stránce vizuální to dopadlo dobře, ale snímek sám o sobě stál za klakson od trabantu. Je na snadě, že pokračování takového filmu nemá moc šancí cokoli nabídnout. A tak to také dopadlo. Tedy pokud neulítáváte na mluvících krávách, husách, fretkách, psech či krysách. Vše samozřejmě živé. Pokud ano, pak Tim Hill natočil film přímo pro vás, protože druhý Garfield nabízí krom ohraného motivu záměny, který je naprosto ponechán bez rozletu a bez komických situací, právě jen ty záběry na živá zvířata, která hýbou tlamou a háží radoby vtipné poznámky. Ne, děkuji, léky už jsem si vzal. Tohle je film pro děti do tří let. Starším hrozí ztráta většího množství mozkových buněk. [prosinec 2006] ()

Reklama

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Děti si tenhle film určitě užijí, je zde spousta mluvících zvířátek a Garfield dělá legrační věci. Ostatní se sice budou chytat hůř, ale díky lepšímu scénáři, který umožňuje Garfieldovi více využít svůj potenciál, nebudete z kina odcházet přímo zklamáni. I čtenáři stripů najdou během promítání několik jiskřiček naděje. ()

majklfly 

všechny recenze uživatele

"Ok, budu váš myšfión" Nevím proč...ale ikdyž jsem si od druhého pokračování moc nesliboval, Garfield mě v mnoha odhledech příjemně překvapil. Škoda, že se ke mně dostal až ted. Pořád mu zůstal onen typický otravný humor. V teleizi sympaticky, ale v reálném životě na zabití. Celý film je orientován na zvířátka a podle toho taky vypadá "milostná" zápletka. Nijak excelentní herecké výkony, ale tento film vlastní něco, díky čemu si zaslouží 50% Rodinna komedie, která opravdu osloví celou rodinu. ()

Balu... 

všechny recenze uživatele

njn; tomu, že dvojka Garfielda je slátaninou všech možných pohádek nelze odporovat - a aji tak mě to bavilo =) I průměrně civící fanoušek pohádek viděl G2 v tisíci a jedné předloze; momenty jako zvířátka dělají lasagne (Brementowns Musicians v originále) nebo bojový plán ala Home Alone ten úsměv ´mimoděk´ přece jen vytvořily.. Je to od Disneye a primárně určeno pro děti - a pokud se na tomuhle podobné filmy nedívám častěji jak jednou za půl roku; tak koneckonců proč ne.. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy John (Breckin Meyer) na konci žádá Lis (Jennifer Love Hewitt) o ruku, nemůže najít snubní prsten, načež mu jej Garfield donese. Když ho Garfield nese, má krabička fialovou barvu. Když ho však John předává Lis, je krabička modrá. (Mr.Hudson)
  • Když se na začátku filmu John (Breckin Meyer) polije vínem, v prvním záběru má na sobě kapky. Když však přijde za Garfieldem, má na košili mokrou skvrnu. (Mr.Hudson)
  • Scenáristi sa inšpirovali skutočným príbehom, keď po nebohých milionároch dedili pes so slúžkou. (Greenpeacak)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama