Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (209)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $28,426,747Tržby Celosvetovo $141,702,264Tržby za predaj DVD v USA $18,649,356 //počet predaných kusov 1,072,201║ Nič preborné sa nekoná ale miestami to troška pobaví. /videl v kine: 45%/ ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Po neuvěřitelné a hloupé jedničce nemůžu věřit, že jsem se pustil znovu do týhle kočičárny! Liný, nenažraný a tlustý kocour cestuje do Anglie, kde se prohodí s téměř totožným kocourem "králem". Film funguje na klasické záměně osobností...že by to ale byla sranda? Tak to už říct nemůžu. Oproti jedničce tohle ztrácí aspoň to kouzlo, co měla. Tady už nehraje pouze Garfield a Odie, ale dokonce krávy, prasata, papoušek a kozy. Vážně tancující kozy a krávy....Největší kočka z celého filmu je zkrátka Jennifer. Tohle nezachrání ani oblíbený Bill Murray. ( 25 procent ) ()

Reklama

Pradlík 

všechny recenze uživatele

Druhý díl ztratil i to malé kouzlo, které měl první díl. Smát se bohužel budete asi jen při závěrečných titulcích, Garfield 2 totiž vtipný není. Inspirovaný příběhem princ a chuďas se oranžový kocour vymění za stejně vypadajícího prince v jednom anglickém hrabství. Příběh je skutečně k pláči a já jsem jenom rád, že jsem za toto pokračování neutratil peníze za kino. Celý film zachraňuje pár fórků a halvně krásná Jennifer Love Hewitt, na které jsem mohl znovu oči nechat :) ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Na plátně máme Garfielda podruhé. A, želbohu, zachází ještě dál než jednička. Pokud jsem humor jedničky označil za infantilní, humor ve dvojce je vyloženě pitomý (dá-li se o humoru hovořit) a primitivní snad i pro děti školního věku. Nebudu se již pohoršovat nad nereálností celého projektu, jak jsem činil u prvního snímku. Tudíž skutečnost, že by Garfield do Londýna nikdy neletěl a s největší radostí by zůstal doma, kde by spokojeně celou dobu jedl a spal, ponechám stranou... Film má pitomý děj, již zmíněný nesmírně dětský humor typu "mluvící zvířátka pečou dort" a "brilantní" zápletku s dvěma totožnými kocoury... Nezbývá než doufat, že se trojky nedočkáme. Nerad bych svého oblíbence označil za "odpad... 20% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to ještě vypadá, že film půjde v šléplejích jedničky, která se mi na to jedno podívání ještě docela zamlouvala. Po půlce se ovšem dětská infaltilnost stupňuje, takže se dočkáme třeba i kachen, krav a další havětě jak vaří lazaně nebo lorda, která "vtipně" zakopává a šlape na hrábě. Tohle si ten komiks vážně nezasloužil. Velmi odřené 2* za aspoň trošku slušnou první půlhodinku. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Znalci Garfielda určitě ocení, že Liz konečně přijme Jonovu nabídku sňatku. Do vítězného konce to dotáhl po více než dvou letech komiksového snažení. (imro)
  • Když se na začátku filmu John (Breckin Meyer) polije vínem, v prvním záběru má na sobě kapky. Když však přijde za Garfieldem, má na košili mokrou skvrnu. (Mr.Hudson)
  • Předtím, než Lord Dargis (Billy Connolly) běží za Garfildem a přeskočí zábradlí, má v ruce zbraň. Během přeskoku ji však nemá. (Mr.Hudson)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama