Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (210)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Dva naprosto stejní digitální kocouři, spousta trikově upravovaného zvířectva, chvíli nic a pak někde normální herci. A z nich má největší prostor Billy Connolly jako poněkud neschopný a nevýrazný padouch. Ono je to tak lepší, protože pasáže, ve kterých se vyskytuje více lidí, nemají takový spád, ani nejsou moc vtipné. Průměrný rodinný film, u kterého se budou nejlépe bavit děti, ale celkově to rozhodně není horší než jednička. ()

COF_666 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo...Chápu že těm kteří komiks neznají by se to mohlo aspon trochu líbit, v nejhorším případě je film alespon nebude otravovat. Ti kteří znají a mají rádi komiksového Garfielda, budou asi mlátit hlavou o stůl. Film není vtipný a do horoucích pekel ho mimo jiné posílá i neskutečný český dabing! Řeči o tom že náš dabing je výborný jsou naprosto mylné - kdysi možná nyní už ne! Garfield jednoznačně zklamal, ale upřímě řečeno už se to dalo po jedničce čekat! ()

Reklama

serena88 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si zkoušela pustit asi na 3x a pokaždé jsem u toho vydržela cca 10 min a z toho se na to 3min koukala, ale nebylo to ničím vtipné,žádný dobrý ani originální děj, spíše fádní s trapným tlustým kocourem,který tam je ke všemu hned dvakrát... Když to srovnám s jedničkou,tak ani ta mě dvakrát moc neuchvátila a i u té pro mě byl vysvobozující fakt,že jsem usnula,ale tohle už bylo až příliš ... ()

numi 

všechny recenze uživatele

První film byl zajímavý tím, že převedl kresleného comixového Garfielda do světa počítačem animovaného filmu. Alespoň po stránce vizuální to dopadlo dobře, ale snímek sám o sobě stál za klakson od trabantu. Je na snadě, že pokračování takového filmu nemá moc šancí cokoli nabídnout. A tak to také dopadlo. Tedy pokud neulítáváte na mluvících krávách, husách, fretkách, psech či krysách. Vše samozřejmě živé. Pokud ano, pak Tim Hill natočil film přímo pro vás, protože druhý Garfield nabízí krom ohraného motivu záměny, který je naprosto ponechán bez rozletu a bez komických situací, právě jen ty záběry na živá zvířata, která hýbou tlamou a háží radoby vtipné poznámky. Ne, děkuji, léky už jsem si vzal. Tohle je film pro děti do tří let. Starším hrozí ztráta většího množství mozkových buněk. [prosinec 2006] ()

majklfly 

všechny recenze uživatele

"Ok, budu váš myšfión" Nevím proč...ale ikdyž jsem si od druhého pokračování moc nesliboval, Garfield mě v mnoha odhledech příjemně překvapil. Škoda, že se ke mně dostal až ted. Pořád mu zůstal onen typický otravný humor. V teleizi sympaticky, ale v reálném životě na zabití. Celý film je orientován na zvířátka a podle toho taky vypadá "milostná" zápletka. Nijak excelentní herecké výkony, ale tento film vlastní něco, díky čemu si zaslouží 50% Rodinna komedie, která opravdu osloví celou rodinu. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Znalci Garfielda určitě ocení, že Liz konečně přijme Jonovu nabídku sňatku. Do vítězného konce to dotáhl po více než dvou letech komiksového snažení. (imro)
  • Ve scéně, kdy princ leze z kanálu, odstrčí poklop jen málo. Když ale John (Breckin Meyer) prince vezme do rukou, tak je poklop kanálu mnohem dále. (Mr.Hudson)
  • Původní komiks Jima Davise vychází od 19. června 1978 a je zapsaný v Guinnesově knize rekordů jako nejpublikovanější strip. Pravidelně se totiž objevuje v 2570 denících a magazínech. (imro)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama