Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Fascinující audiovizuální orgie. Na tohle jsme čekali, FF:Spirits Within ať se jde zahrabat. Příběh zasazený 2 roky po konci hry, stejně geniální jako ve hře samotné (hrál jsem, hraju a budu hrát). K animaci se toho moc dodat nedá, ta je jedním slovem dokonalá. Hudba, kapitola sama o sobě. Opravdu si stojí za to sehnat si O.S.T. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

To byla paráda. Pěkná adrenalinová jízda. Grafici se museli opravdu vyřádit. Předvedli neuvěřitelné věci a dosáhli mistrovství ve svém oboru. Jediné, co bych mohla filmu vytknout je, že lidé působí jako z vosku a až příliš dokonale. Nemají žádné vrásky, ani šrámy a jizvy. Ale to bych chtěla asi moc. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Krásný a poutavý sci-fi fantasy příběh prezentovaný v neméně krásné renderované grafice, z jejíž detailnosti a propracovanosti až oči přecházejí. Film jsem před chvílí dokoukal a jsem z něho naprosto na větvi. Těžko hledám jiná slova k zhodnocení než samé superlativy. Možná mohla partička zajímavých přátel Clouda dostat více prostoru a neobjevit se po boku hlavního reka jen tak zničehonic. Ale to je jen takový malinký, nepodstatný nedostatek, jenž v té vizuální smršti snadno zapadne. Když k brilantnímu grafickému zpracování přičtete výbornou hudbu, zajímavý příběh, efektní a frenetické souboje, sympatické hrdiny (děvčata vypadají skvostně) a schopné zloduchy, vyjde vám ten nejlepší renderovaný film pod sluncem. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Varovanie! Ak si tento film chcete pozrieť a o príbehu hernej série Final Fantasy neviete nič, nesnažte sa orientovať v deji. Je to zbytočne vynaložené úsilie a výsledok sa nedostaví. Ale viete čo? Vôbec to nevadí. A prečo? Pretože tento film má také vymakané akčné scény, že sa nedajú označiť inak než ABSOLÚTNA JEBA. V momente, keď sa vám toto divadlo plné lietania, obrovských mečov, hi-tech motoriek, mágie a výbornej animácie začne odohrávať pred očami, bude vám váš zmätok z príbehu úplne ukradnutý, pretože budete príliš zaneprázdnení leštením si očných buliev. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Film, co znalci herní předlohy jen těžko docení. On na ně totiž úplně kašle a nějaký vysvětlování? Ani náhodou. Takže normální divák možná základní premisu pochopí, ale ty desítky odboček nemá šanci pobrat. Ono je to taky tím, že je nejspíš určen primárně jim a teprve pak řadovému diváku. Jelikož jsem se o to dřív víc zajímala a celý příběh hry jsem znala, stejně jako historii postav, tohle mi nevadilo. Protože jinak je to skvělá akce, skvělá animace a skvostná hudba. Na druhou stranu chápu ty, co dávají 2* a míň, tenhle film je hodně velkej oříšek. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Cloudovi vzpomínky na Zacka mají původ ve hře „Final Fantasy VII:Crisis Core“, která vyprávý Zackův příběh. (Mayki)
  • Ve filmu se objevuje sirotek jménem Denzel, o kterého se starají hlavní hrdinové hry Tifa a Cloud. Ani v jedné části pvodního filmu z roku 2005 však nebylo řečeno, jak se k nim dostal. Když byl film v roce 2009 uveden na Blu-ray, byla k filmu přidány krom nových scén také Denzelova vzpomínka na jeho nalezení a krátký snímek On the Way to a Smile-Episode: Denzel (2009), kde Denzel vzpomíná na svůj předchozí život od smrti rodičů až po jeho nalezení u kostela. (Mayki)
  • Scéna, kterou film začíná, je stejná jako ta z konce příběhu počítačové hry „Final Fantasy VII“. (akisha)

Reklama

Reklama