Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak sem prave skouknul tenhle "film" a dostal sem naprosto mega davku nudy, takle sem se u filmu uz pekne dlouho nenudil. Ze zacatku to vse vypada v klidu, nejaky to shrnuti udalosti, aby byl clovek krapet v obrazu, jenze behem deseti minut uz jsem byl absolutne v prdeli. Nejen, ze jsem se neskutecne nudil a chtelo se mi spat, ale absolutne sem nechapal, kdo je kdo nebo o co jim de a do toho tu vsichni neustale jen kecali trapny dialogy. A to se delo hodinu. Pak se nastesti zaclo bojovat, kde najednou odnikud prilitlo dalsich cca deset postav, aby to dej jeste vic zamotalo a zacli se rubat. Souboje jsou udelany hezky, akorat jsou dost neprehledny. Verim, ze ti, co hrali hry, si to asi uzijou, ale ja takle jen znudene 90 minut koukal na hopsajici panacky. Navic mi prislo, ze ty sceny na sebe ani nenavazujou, jakoby nekdo vytipal animovany vsuvky ze hry a spojil to do jednoho filmu. Puvodne sem chtel dat odpad, ale nakonec sem se rozhod pro 2*, za slusnou animaci a pekny souboje a za povedenou hudbu. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná animace, ale vadil mi děj, který mě jako nepařmena absolutně neoslovil. Druhá polovina filmu je prakticky jeden velký souboj, ale mně už bylo jedno kdo proti komu a proč. Slabé tři hvězdičky. P.S. Na IMDB se píše: "The creators of the film had no prior knowledge of how to make a movie, so it was based on their knowledge of in-game movies." Jak výstižné. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení jako by z úst vypadlo uživateli Cival. Lépe bych to asi neřekl. Pamatuju na své mládí, kdy jsem odebíral Score. Snad v každém vydání tam byl článek či zmínka o tom, že vychází nové Final Fantasy. Začalo to šestkou, sedmičkou, desítkou, patnáctkou. No ani bych se nedivil, kdybych jích teď bylo třeba třicet. Ale dost už o hrách (i když dost vážně uvažuji, že bych si přece jenom nějaký ten díl zkusil zahrát, už na to mám i celkem schopné "železo"). Jediné co mne na filmu zaujalo je prvotřídní počítačová animace, kvůli které jsem se rozhodl investovat do tohoto filmu svůj čas. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Teda vidno že žluťásci sa poriadne obúvajú do počítačovej animácie a to čo nám predvádzali klasicky animované filmy je teraz pod rúškou vizuálnych laskominiek alá iMac posúvané do úplne iných sfér. Toto sa jednoducho na celuloid natočiť nedá. Tažko popísať, treba vidieť. Tie uhly, prelety, strihy by nezvládol ani Bay skrížený s T.Scottom po trojtej dávke speedu. Po trochu viac filozofickom a menej akčnom, ale tiež vizuálne vyšperkovanom Appleseed je tu ďalšia veľká ryba, pričom miernou výhodou FF7 je, že postupne graduje, ťaha jedno eso za druhým, postupne nás rozmaznáva a celé to vyvrcholí finálnym súbojom s ríše snov. Konečne film, na ktorý môžu byť fanúšikovia hernej série FF (a že ich nieje málo) patrične hrdí. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Square Soft nás svojim brilantnými renderovanými animáciami ohúroval snáď už od roku 1997, kedy vznikla práve revolučná videohra FF7 - a od tej doby sú takmer stále rovnaké. To, čo výborne pasuje do videohry ako intro, či cut-scene, pôsobí na plátne trošku toporne, odtažito a... zastarale. Schválne si film posuňte na nejakú pomalú dialógovú scénu, a sledujte pohyby postáv, výrazy ich tváre, vyblednuté pozadia... rovnaké technické spracovanie som videl už pred siedmymi rokmi vo FF8! To, čo ale film zachraňuje (a vyzdvihuje do výšín) je orgazmická akcia so zbesilým strihom, ultrarýchlym nalietavaním kamier, ohromujúcimi efektami, choreografiou súbojov, podporená výborným technickým dizajnom FF sveta. Sekvencia útoku obrovského draka na centrum postapokalyptického mesta, pri ktorom sa zdemoluje hádam každá budova v okruhu piatich kilometrov, proste nemá chybu. Hudba Nobua Uematsa je síce výborne napísaná, keďže je ale takmer výhradne vytvorená na syntetizátoroch, postráda majestátnosť a veľkoleposť. Takže zhnutie - pre potreby videotrhu výborná vecička, do kina by som na to ale nešiel. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Tvůrci snímku neměli žádné předchozí zkušenosti s natáčením filmů, pouze s tvorbou herních animací. (Raztubyl)
  • Scéna, kterou film začíná, je stejná jako ta z konce příběhu počítačové hry „Final Fantasy VII“. (akisha)
  • Cloudovi vzpomínky na Zacka mají původ ve hře „Final Fantasy VII:Crisis Core“, která vyprávý Zackův příběh. (Mayki)

Reklama

Reklama