Reklama

Reklama

Jak jsem se stal psem

  • Česko Chundelatý pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dave Douglas je talentovaný právník, jeho kariéra je pro něj vždy na prvním místě. Na výchovu svých dětí nemá čas, což se jeho manželce Rebecce vůbec nezamlouvá. Mezi Davem a jeho dospívající dcerou Carly dochází poslední dobou ke konfliktům. Dívka totiž obhajuje činy svého učitele, který při boji za práva zvířat údajně podpálil výzkumnou laboratoř Grant&Strictland. Dave se ujme případu a jako právní zástupce této firmy se snaží přesvědčit porotu i veřejnost, že se učitel dopustil trestného činu, ohrozil lidské životy a měl by skončit za mřížemi. Navíc podle něj v laboratoři k žádnému týrání zvířat nedochází. Hluboce se mýlí, v jedné z laboratoří je totiž vězněn a zkoumán posvátný pes z Tibetu. Dave se nikdy netajil tím, že nemá rád psy, jenže právě pes mu jednoho dne od základu změní život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Psy normálně nemusím a taktéž se nemusím smát, abych něco shledal dobrým. Za mě velice příjemná komedie, kde k proměnám mezi psem a člověkem dochází na střídačku, což ubírá jinak možnému monotónnímu námětu jednosměrné proměny, kterou jsem už viděl (ve spirituální formě) v jiném filmu. Trochu moralistické, sem tam šílené, ale skutečně příjemné a hřejivé pokoukání, které mě překvapivě bavilo až do konce. 75% ()

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Ano, pro děti. Rodinná komedie. Nic víc, nic méně. Pro dospěláky k smíchu asi z jiných důvodů než pro děti. Já se dívala kvůli Robertovi(!). Upřímně jsem se nasmála (viz pár slov zpět), chytala se za hlavu, ale jeho si užila - pro mě úkol splněn a mladší sestře se líbilo. Po(u)žít jen v případě nouze. ()

Reklama

frannyberry 

všechny recenze uživatele

Jako skalní příznivec psů takřka všech ras, jsem si tenhle film užila. Hafan je vážně roztomilý, herci sympatičtí, žánrová klišé (vydělávající muž je VŽDY příliš zaneprázdněný, aby se věnoval ženě a dětem, a žena mu to VŽDY vyčítá)tedy spíš odpustím. Ani jsem neměla chuť hnidopišit do scénáře, naopak jsem si užila i šílenosti typu zmutovaných zvířátek. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tim Allen, komik známy najmä z televízneho sitkomu "Kutil Tim", mi je dosť sympatický. Tiež ma zaujal aj vo filmovej trilógii "Santa Claus", kde sa mení práve na túto vianočnú postavičku. Tak som bol celkom zvedavý, čo predvedie v tomto filme režiséra Briana Robbinsa. A vida, znova sa mi premenil priamo pred očami. Ale tento krát to bola ešte extrémnejšia zmena. Tim Allen si zahral psa. Možno to znie gýčovito, ale v bohatej produkcii Walt Disney Pictures, z toho vznikla pohodová rodinná komédia. *** ()

Miki68 

všechny recenze uživatele

Jako na rodinnou komedii jsme se na tento film dívali celá rodina. A dlužno říci, že jediná se bavila má devítiletá dcera. Z toho jsem pochopil, že nejsem cílovou skupinou tohoto dílka. Ale tak úplně bych jej nezatracoval. Má i jisté myšlenky (pravda polopaticky podané), které jsou svým způsobem výchovné. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Během prvního víkendu (10. – 12. 3. 2006) promítání v USA vydělal remake klasické rodinné komedie 16,3 mil. dolarů a celkově pak 58 mil. dolarů. (imro)
  • Původní námět filmu pochází z knihy maďarského spisovatele Felixe Saltena, který má na kontě také literární předlohu ke klasické disneyovce Bambi (r. David Hand, 1942). (imro)
  • Pro herečku Jane Curtin je Chundelatý pes prvním hraným filmem od komerčního propadu Šišounů v New Yorku (r. Steve Barron, 1993). (imro)

Reklama

Reklama