Reklama

Reklama

Jak jsem se stal psem

  • Česko Chundelatý pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dave Douglas je talentovaný právník, jeho kariéra je pro něj vždy na prvním místě. Na výchovu svých dětí nemá čas, což se jeho manželce Rebecce vůbec nezamlouvá. Mezi Davem a jeho dospívající dcerou Carly dochází poslední dobou ke konfliktům. Dívka totiž obhajuje činy svého učitele, který při boji za práva zvířat údajně podpálil výzkumnou laboratoř Grant&Strictland. Dave se ujme případu a jako právní zástupce této firmy se snaží přesvědčit porotu i veřejnost, že se učitel dopustil trestného činu, ohrozil lidské životy a měl by skončit za mřížemi. Navíc podle něj v laboratoři k žádnému týrání zvířat nedochází. Hluboce se mýlí, v jedné z laboratoří je totiž vězněn a zkoumán posvátný pes z Tibetu. Dave se nikdy netajil tím, že nemá rád psy, jenže právě pes mu jednoho dne od základu změní život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Ano, pro děti. Rodinná komedie. Nic víc, nic méně. Pro dospěláky k smíchu asi z jiných důvodů než pro děti. Já se dívala kvůli Robertovi(!). Upřímně jsem se nasmála (viz pár slov zpět), chytala se za hlavu, ale jeho si užila - pro mě úkol splněn a mladší sestře se líbilo. Po(u)žít jen v případě nouze. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $61,123,569Tržby Celosvetovo $87,134,280Tržby za predaj DVD v USA $28,556,902 //počet predaných kusov 1,691,899║ Žiadna sláva tento počin ale vydržal som to a pár krát som sa dokonca aj zasmial. Produkcia od Disney začína poriadne klesať dole do nevýraznosti, takmer už žiadna preborná nápaditosť. /videl v kine: 50%/ ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Typická trhlá blbinka pro celou rodinu. Tim Allen se v ní pravidelně proměnuje v psa a má to kolikrát neblahé následky, když musí před svojí ženou a dětmi vysvětlovat různá nedorozumění a trapasy, k nimž během proměny dochází. V záporné roli se blýskne Robert Downey a za zmínku stojí i docela zručná režie Briana Robbinse. Film měl bohatý rozpočet a nepůsobí v trikové oblasti lacině. Akon pak v titulkách zapěje chytlavou písničku a nuda přímo nehrozí. Kdo má rád náročné filmy, tak určitě po tomhle nesáhne. 60% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je běžnou praxí na ČSFD, že některá individua tu známkují filmy už po první reklamě, aby nám ostatním dokázala, jaký skvělý odhad mají. Tady se ale poprvé stalo, že během filmu přibyl i komentář. Jak obdivuhodné. Ale vlastně proč ne. Když se Kutil Tim může proměnit v čokla, je už možné asi úplně všechno... Tohle je další útok na pospolitost americké rodiny, tentokrát zabalený do chlupatého a uslintaného balení. Nepobralo to mnoho nápadu, o vtipu nemluvě, takže to logicky nepobere ani mnoho hvězd. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Otrepany klise kam se jen podivate. Otec zanedbavajice svoji rodinu si az jako pes uvedomi(kdyz pochopitelne jako pes slysi co by tata neslysel) jak svoji rodinu zanedbaval. A nakonec se polepsi a vse stastne zkonci. Jako film predstavujic jeden z hlavnich artiklu novodobeho umeni, je tento snimek nekde na dne, jako rodinna osvezujici komedie je to podprumerny. Nebyt skveleho Roberta Downeyho Jr. tak by mi tento film vesel do hlavy jednim uchem a druhym razem utekl pryc. Takhle je tam alespon malinka nadeje ze si na tento film nekdy za par let vubec vzpomenu. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Pro herečku Jane Curtin je Chundelatý pes prvním hraným filmem od komerčního propadu Šišounů v New Yorku (r. Steve Barron, 1993). (imro)
  • Počet scénáristů není konečný, neboť během přípravy se na textu podílelo více než deset lidí. Mezi nimi byl také Tim Allen. (imro)
  • Během prvního víkendu (10. – 12. 3. 2006) promítání v USA vydělal remake klasické rodinné komedie 16,3 mil. dolarů a celkově pak 58 mil. dolarů. (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno