Reklama

Reklama

Jak jsem se stal psem

  • Česko Chundelatý pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dave Douglas je talentovaný právník, jeho kariéra je pro něj vždy na prvním místě. Na výchovu svých dětí nemá čas, což se jeho manželce Rebecce vůbec nezamlouvá. Mezi Davem a jeho dospívající dcerou Carly dochází poslední dobou ke konfliktům. Dívka totiž obhajuje činy svého učitele, který při boji za práva zvířat údajně podpálil výzkumnou laboratoř Grant&Strictland. Dave se ujme případu a jako právní zástupce této firmy se snaží přesvědčit porotu i veřejnost, že se učitel dopustil trestného činu, ohrozil lidské životy a měl by skončit za mřížemi. Navíc podle něj v laboratoři k žádnému týrání zvířat nedochází. Hluboce se mýlí, v jedné z laboratoří je totiž vězněn a zkoumán posvátný pes z Tibetu. Dave se nikdy netajil tím, že nemá rád psy, jenže právě pes mu jednoho dne od základu změní život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Šňůra 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrná komedie na mnohokrát již omleté téma - změna člověka v nějaké zvíře, aby pochopil a stal se tak lepším. Chundelatý pes nepřinesl naprosto nic nového, čím by zaujal a ani výkon Tima Allena za mnoho nestal, což mě ale zas tak nepřekvapilo. Větším zklamáním byl pro mě spíše Robert Downey Jr., jehož výkon byl přímo úměrný kvalitě filmu, tj. nic moc. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tim Allen, komik známy najmä z televízneho sitkomu "Kutil Tim", mi je dosť sympatický. Tiež ma zaujal aj vo filmovej trilógii "Santa Claus", kde sa mení práve na túto vianočnú postavičku. Tak som bol celkom zvedavý, čo predvedie v tomto filme režiséra Briana Robbinsa. A vida, znova sa mi premenil priamo pred očami. Ale tento krát to bola ešte extrémnejšia zmena. Tim Allen si zahral psa. Možno to znie gýčovito, ale v bohatej produkcii Walt Disney Pictures, z toho vznikla pohodová rodinná komédia. *** ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tima "Kutila" Allena mám rád, ale jeho filmová tvorba se seriálovému kultu nepřibližuje ani v nejmenším. O to víc překvapí hvězdné obsazení této šaškárny. Downey, Davis a Glover se sice v komediích cítí jako ryby ve vodě, ale v nečem takovém bych je opravdu nečekal. Jedna z úcty k Timovi, druhá za agilního psa, jehož výkon jistě potěší nejen kynology. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Blbina od Disneye na proplakané nedělní odpoledne. Jen nechápu, proč jsem se na to v tu neděli díval, když bylo venku hezky. Kutil Tim se proměňuje v psa, ale samotnou proměnu tu skutečně neuvidíte, protože se stačí podívat jen na titulní obrázek čokla s lidskými bulvami...je to dost bizáár, co? :) 40% ()

baruss odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som pomerne veľké očakávania k tomuto filmu. Samozrejme, že som nedúfal, že prinesie niečo nové do žánru rodinné komédie (rodinné filmy). Ale predsa, zaujímavý námet a tak som očakával aj zaujímavý film. Film o otcovi, ktorý sa stane psom.. Ten kto má trochu fantázie si to ľahko dokáže predstaviť. Škoda, že autori filmy nenechávajú nič na fantáziu diváka a takmer polovicu filmu sa nám snažia vysvetliť ako je možné, aby sa otec rodiny stal psom. Dúfam, že veľa nevyzradím ak poviem, že za všetkým stoja genetické pokusy. Samozrejme, čo by to bol za rodinný film, ktorý by nemal rodinné problémy... A ako v každom dobrom filme sa tie rodinné spory na konci ako mávnutím prútika vyriešia. Samozrejme medzitým treba dať trochu omáčky nech sa divák zasýti, a nesmú chýbať milé zvieratká, ktoré sú vždy ochotné pomôcť hlavnému hrdinovi a robiť naprieky zloduchom. Škoda, že v tomto filme nevystupujú normálne zvieratká, ale akýsi mutanti... Musím zhodnotiť, že objem a nápaditosť námetu človeka v psej koži vyčerpáva len minimálne. Ak chcete kvalitnejší film na takúto rodinnú tému - doporučujem tento: Klika / Psí život ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Původní námět filmu pochází z knihy maďarského spisovatele Felixe Saltena, který má na kontě také literární předlohu ke klasické disneyovce Bambi (r. David Hand, 1942). (imro)
  • Pro herečku Jane Curtin je Chundelatý pes prvním hraným filmem od komerčního propadu Šišounů v New Yorku (r. Steve Barron, 1993). (imro)
  • Počet scénáristů není konečný, neboť během přípravy se na textu podílelo více než deset lidí. Mezi nimi byl také Tim Allen. (imro)

Reklama

Reklama