Reklama

Reklama

Jak jsem se stal psem

  • Česko Chundelatý pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dave Douglas je talentovaný právník, jeho kariéra je pro něj vždy na prvním místě. Na výchovu svých dětí nemá čas, což se jeho manželce Rebecce vůbec nezamlouvá. Mezi Davem a jeho dospívající dcerou Carly dochází poslední dobou ke konfliktům. Dívka totiž obhajuje činy svého učitele, který při boji za práva zvířat údajně podpálil výzkumnou laboratoř Grant&Strictland. Dave se ujme případu a jako právní zástupce této firmy se snaží přesvědčit porotu i veřejnost, že se učitel dopustil trestného činu, ohrozil lidské životy a měl by skončit za mřížemi. Navíc podle něj v laboratoři k žádnému týrání zvířat nedochází. Hluboce se mýlí, v jedné z laboratoří je totiž vězněn a zkoumán posvátný pes z Tibetu. Dave se nikdy netajil tím, že nemá rád psy, jenže právě pes mu jednoho dne od základu změní život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tima "Kutila" Allena mám rád, ale jeho filmová tvorba se seriálovému kultu nepřibližuje ani v nejmenším. O to víc překvapí hvězdné obsazení této šaškárny. Downey, Davis a Glover se sice v komediích cítí jako ryby ve vodě, ale v nečem takovém bych je opravdu nečekal. Jedna z úcty k Timovi, druhá za agilního psa, jehož výkon jistě potěší nejen kynology. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $61,123,569Tržby Celosvetovo $87,134,280Tržby za predaj DVD v USA $28,556,902 //počet predaných kusov 1,691,899║ Žiadna sláva tento počin ale vydržal som to a pár krát som sa dokonca aj zasmial. Produkcia od Disney začína poriadne klesať dole do nevýraznosti, takmer už žiadna preborná nápaditosť. /videl v kine: 50%/ ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je běžnou praxí na ČSFD, že některá individua tu známkují filmy už po první reklamě, aby nám ostatním dokázala, jaký skvělý odhad mají. Tady se ale poprvé stalo, že během filmu přibyl i komentář. Jak obdivuhodné. Ale vlastně proč ne. Když se Kutil Tim může proměnit v čokla, je už možné asi úplně všechno... Tohle je další útok na pospolitost americké rodiny, tentokrát zabalený do chlupatého a uslintaného balení. Nepobralo to mnoho nápadu, o vtipu nemluvě, takže to logicky nepobere ani mnoho hvězd. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

V celku normální rodinná komedie na páteční večer. Pro mě jediné lákadlo - Robert Downey Jr. a navíc jako bonus Shawn Pyfrom. Tim Allen mě tu vyjímečně nedrásal nervy, zápletka byla dost stupidní a předvídatelná, ale mě vážně stačilo vždycky těch pár minut s RDJ. Občas jsem se zasmála, tak dávám 3* (a ano, jednu navíc za Roberta) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

No, musím uznat, že mě to celkem překvapilo. Ze začátku to vypadalo, že to bude opravdu jen pro ty nejmenší ale k mému údivu (nebo spíše zděšení) to bavilo i mě. Ani nevím proč, jelikož to byla blbost největšího kalibru a chvílemi to bylo opravdu maximálně trapné, ale přežil jsem to a nenudil jsem se. Jen konečný záběr na surfujícího psa si mohli tvůrci odpustit. Slabší 3*. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Počet scénáristů není konečný, neboť během přípravy se na textu podílelo více než deset lidí. Mezi nimi byl také Tim Allen. (imro)
  • I když se snímek prezentuje jako remake stejnojmenné černobílé disneyovky z roku 1959 (r. Charles Barton), blíže má k jejímu sequelu The Shaggy D.A. (r. Robert Stevenson, 1976). Zatímco v prvním snímku je hlavním hrdinou chlapec, který se proměnil v psa, v pokračování je z něj už dospělý muž se stejným problémem. Kromě toho vzniklo několik dalších, převážně televizních snímků se stejným námětem. (imro)
  • Během prvního víkendu (10. – 12. 3. 2006) promítání v USA vydělal remake klasické rodinné komedie 16,3 mil. dolarů a celkově pak 58 mil. dolarů. (imro)

Reklama

Reklama