Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk odhlídne od skutečnosti, že tento snímek nemá vůbec žádné umělecké ambice, v což aspoň doufám, že byl takto i zamýšlen, tak je to celkem sranda. Ale taková ta ujetá a stupidní ve stylu Vybíjené a jiných filmů - například úvodní scéna: jeden z hlavních hrdinů se hned dloube v nose. Tenhle týpek je zrovna docela zbytečně přehnaný, což je škoda, ale k tomuhle typu filmů to prostě tak nějak i patří. Lidi tu v podstatě můžete rozdělit jen na ty, co jsou šikanování a co šikanují, můžete se zde koukat na to, jak čtyřicetiletý panic si začne s krásnou blondýnou atd. atd. - prostě takový ten typ filmů, tedy filmů, na které se občas podíváte, připomínají vám kupu dalších filmů, rychle uběhnou, a vy si po jejich shlédnutí řeknete: ale jo, celkem se to dalo. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem aspoň půměrnou komedii s Robem Schneiderem, ale tady se ukazuje spíš více normální než vtipný - což je škoda, jako komediant vyniká mnohem líp. Ten zbytek "vtipálků" byli z 99% trapní a smát se tomu většinou ani nedalo. Nic skvělého, na ten průměr to u mě nemá. Název zněl dobře, ale je to taková blbost na jedno zhlédnutí. ()

Reklama

alpeew 

všechny recenze uživatele

Pokud je baseball vaším oblíbeným sportem, možná si tento marný pokus o komedii ze sportovního prostředí aspoň trochu užijete, avšak jestliže ani zhola netušíte o co ve hře s pálkou a bílým balónkem kráčí, ani zaboha nepřijdete na to, proč byla tato veskrze nevtipná a fekální „komedie“ vůbec natočena. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider natočil komédiu plnú fekálneho a primitívneho humoru? Aké prekvapujúce. On to snáď ani inak nevie. Tentokrát je ale on za toho cool borca, takže sa dá čakať, že bude obklopený týmy najväčšími loosermi na svete. A je to tak. Jeden z nich (Jon Heder) by mal byť zavretý v ústave pre retardovaných a ten druhý na tom nie je o moc lepšie. Príbeh je tradične schneiderovsky tupý a ubieha presne podľa šablóny. Humor je veľmi repetetívny (neustále niekto niekomu prdí do ksichtu, mláti do hlavy alebo gulí, vracia atď) a momentov kedy som sa úprimne bavil je minimum. 3/10 ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Je to celkem kravina, kde tradičně sex hraje obrovskou roli. NAštěstí tady ale ne takovou. Jde o slušnou sportovní komedii, která má ovšem silný morální podtext. A upřímně se mi to moc líbí. R. Schneider je tady fakt sympaťák, o jeho ženě nemluvě... Je to všechno hodně přehnané, ale takové by to mělo u satiry být. Jo, líbilo se mi to... Sice nejsem moc na ty typy přehrávajících komiků, ale mně se to líbilo... Dobrá postava A. Nolasca! ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Na začátku filmu, kdy si jdou hlavní postavy filmu zahrát o to, kdo bude na hřišti trénovat, jeden z protivníků pronese, že jich je 9 proti 3. V dalším záběru, kdy se společně radí, jich je však 10. O chvíli později ve okamžiku, kdy jsou připraveni ke hře, lze hráčů napočítat dokonce 11. (Mr.Hudson)
  • Stadion postavený pro závěrečnou hru obsahuje architektonické detaily vypůjčené z některých hlavních ligových stadionů: Yankee, Wrigley Field, Fenway Park a Chase Field. (HappySmile)

Reklama

Reklama