Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Grondal 

všechny recenze uživatele

Toto je presne štýl komédii ktoré nemám rád. Je až s podivom, že do tejto škatuľky filmov, čo sa vyznačujú humorom z rozmedzia primitívny až fekálny patrí snáď väčšina filmov z filmografie Roba Schneidera. Áno, už podľa tohto som mohol vedieť do čoho idem ale napriek tomu ma to neodradilo - čo už keď mám takú slabosť na pridávanie si takýchto volovín do zbierky. Ale aby som len nenadával, treba uznať že zopár krát som sa aj zasmial, a tento film u mňa nevyvolával záchvaty trápnosti ako iné podobne "humorné" diela. Objektívne by som sa mohol prikloniť aj k 2*, ale to ako je tu prezentované, že to byť "geek" je jedna z vlastností retardov ma fakt vytočilo, a tak nemôžem hodnotiť inak ako hodnotím. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Kupodivu svižná, vtipná a silně obsazená kombinace buranské komedie plné fekálního humoru a vysmívání se loserům a dementům i jejich glorifikace a sportovního filmu v produkci Adama Sandlera a v režii jeho dvorního režiséra. Jak už napsali ostatní a čeho si opravdu nelze nevšimnout je, že Rob Schneider tu hraje normální postavu a to zcela jinak než jak hraje obvykle a je to příjemná změna. Střízlivá stopáž, dobrá hudba, pár pěkných herních zpomalovaček a pohodová rolička Amauryho Nolasco z "PRISON BREAK". Chechtal jsem se v jednom kuse, ale rozhodně to mohlo být lepší. STAR WARS fani si přičtou k hodnocení hvězdičku. ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Na bláznivou komedie málo bláznivý , ale třeba ten Howie co má za svého úhlavnho nepřítele slunce mě fakt dostal škoda že tam neměl větší prostor protože u něho jsem se nejvíc bavil . Jinak k filmu myslím si že by to šlo i líp a stačilo by jen málo a to nasadit lepší herce třeba na hlavní roli by se mi hodil Adam Sandler . ( 31.10.13/MAC ) ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Patrí to do typu zbytočných amerických komédií, ktoré chcú svojou občasnou zábavou a trápnosťou pobaviť čo najviac ľudí. Nevravím, že som sa pár krát nezasmial, ale je to fakt dosť stupidné. Dejovo strašné, komediálne priemerné, herecky pod úroveň. Nepotešil ma ani Rob Schneider, ktorého mám ako komika veľmi rád. Tu ma jednoducho o ničom nepresvedčil, vie natočiť aj lepšie komédie. Je to len taká malá americká bezúčelná kravina. Pri zažmúrení obidvoch očí môžu byť aj 3*. 50% ()

Šmoula 

všechny recenze uživatele

Tohle museli natočit a vymyslet nějaký pošahaný blbečkové, kteří tam snad i hráli. To bylo fakt otřesný, až nemám slov. Bohužel jsem se musel i zasmát, jelikož větší hovadinu (až na Napoleon dynamit) jsem neviděl. Ani nevím, jestli dát odpad nebo jednu hvězdičku, ale asi jednu hvězdičku jelikož odpad dávám akorát tak mexickým telenovelám, co vidím tak 1 minutu když si jdu do kuchyně pro něco k zakousnutí. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Stadion postavený pro závěrečnou hru obsahuje architektonické detaily vypůjčené z některých hlavních ligových stadionů: Yankee, Wrigley Field, Fenway Park a Chase Field. (HappySmile)

Reklama

Reklama