Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kdyby si tento film udržel po celou svou stopáž styl z prvních 2/3 filmu,šlo by o skutečně povedený komediální nářez,se sem tam sice trapnou vsuvkou,ale většinou s fakt zábavnými postavami a mnoha výbornými scénami.Poslední třetina ovšem spadla(opět ta choroba!) do totální moralizační sračičky,ve které se všechno předešlé povedené utopilo.Rob Schneider zde překvapivě nebyl zdaleka za největšího pitomce jako obvykle a docela mu to sedlo,Jon Lovitz opět neskutečně hlásil a ostatní slušně přihazovali,tedy až na mnou nenáviděného Jona Hedera,to je fakt antiherec a pitomec v jednom.Humor se zde nese tu v docela brutálním hávu,tu autoři využili opravdu skvělého nápadu na vtip,sem tam i nějaký ten fekální gag a ikdyž to celé bylo vlastně dějově strašná ubohost,mělo to správný zábavný nenudící šmrnc.Jak jsem se ale zmiňoval,závětr filmu se změnil v obehranou písničku: "vždyť se vlastně máme všichni rádi,obejmeme se a budeme se mít až do smrti rádi!" a vše zábavné bylo fuč.A je to velká škoda,protože to jinak fakt vtipné bylo.P.S.neplatí pro klub náročného diváka :)! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Duganovi "Zahřívači lavičky" ukážou Schneidera tentokrát v překvapivě neretardované poloze, což ovšem plně dokážou vynahradit jeho kolegové. Baseballový humor nápaditý, Amaury Nolasco jako dominikánský player se zálibou v tequille taky OK, ale to laciné prdění do obličejů, kroucení bradavek a vytahování spoďárů sráží film do sklepení lacinosti. Škoda, mohla to být jinak docela dobrá rodinná komedie s J.Lovitzem, filantropem loserů v Batmobilu. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu jsem našel dvě pozitiva: 1) Rob Schneider tady snad poprvé v životě nehraje dementa a byl tak překvapivě snesitelnej. 2) Film má jenom 80 minut. Jinak na filmu snad neni nic, co by stálo za zmínku. Já teda nejsem zrovna příznivec intelektuálního humoru, ale jestli nejvtipnější v celym filmu jsou scény, kdy někdo dostane ránu nějakym předmětem do koulí, tak je to přecejenom celkem slabota. No dodíval jsem se až do konce, kde "překvapivě" nechybělo nějaký to morální poučení, ale myslim, že jsem to viděl poprvé a naposled. ()

Grondal 

všechny recenze uživatele

Toto je presne štýl komédii ktoré nemám rád. Je až s podivom, že do tejto škatuľky filmov, čo sa vyznačujú humorom z rozmedzia primitívny až fekálny patrí snáď väčšina filmov z filmografie Roba Schneidera. Áno, už podľa tohto som mohol vedieť do čoho idem ale napriek tomu ma to neodradilo - čo už keď mám takú slabosť na pridávanie si takýchto volovín do zbierky. Ale aby som len nenadával, treba uznať že zopár krát som sa aj zasmial, a tento film u mňa nevyvolával záchvaty trápnosti ako iné podobne "humorné" diela. Objektívne by som sa mohol prikloniť aj k 2*, ale to ako je tu prezentované, že to byť "geek" je jedna z vlastností retardov ma fakt vytočilo, a tak nemôžem hodnotiť inak ako hodnotím. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Účel to splnilo, zasmál jsem se více než jednou, i když teda po dlouhé době po začátku filmu. Komedie, která nepřináší velké poselství ( byť jen to, že většina se jednou stala buď těmi co šikanují, nebo mezi šikanovanýma a že se člověk mění a někdy by to chtěl vrátit a zachovat se jinak ), a je jen formou k pobavení a strávení hezkého příjemného poledne. Zbytečně to neprodlužuje, i stadion se staví pouhý den a to je jen dobře. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Prřípad s hráčem, který měl falešný rodný list se opravdu stal. Danny Almonte z Dominikánské republiky, který hrál za americký tým z New Yorku, byl příliš starý, jak bylo zjištěno. Padělal si totiž rodný list a ve skutečnosti mu nebylo 12, ale 14. Jeho tým vyhrál regionální soutěž a skončil v semifinále malé ligy světové série. V důsledku skandálu byl celý tým diskvalifikován, jejich záznamy byly vymazány a trenér dostal doživotní zákaz malé ligy v baseballu. (HappySmile)
  • Stadion postavený pro závěrečnou hru obsahuje architektonické detaily vypůjčené z některých hlavních ligových stadionů: Yankee, Wrigley Field, Fenway Park a Chase Field. (HappySmile)
  • Po první hře jde David Spade s dalšími dvěma herci a na nose má sluneční brýle. Je to jediná scéna, kde má Richie brýle, protože režisér zakázal, aby je postavy nosily. Nicméně zde je David Spade zapomněl sundat, když se vrátil ze zákulisí a režisér usoudil, že scéna byla tak dobrá, že se nebude obtěžovat s tím, aby ji točil znovu. (HappySmile)

Reklama

Reklama