Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

Boss321 

všechny recenze uživatele

FIlm, který se dá rozdělit do dvou rovin... první polovina se nese spíše v komediálním duchu, kdežto druhá polovina je spíše drama, které místy dohánní až k slzám (Sandlerovi běh z nemocnice za synem). Adam Sandler předvádí slušný výkon a rozhodně umí zahrát i jiné než komediální role. Kate Beckinsale krásná jako vždy. Určitě za zmínku stojí vedlejší role Christophera Walkena, který hraje otce Sandlera.... ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Nápad je to báječný. Pošoupnou si vlastní život podle potřeby. Dopředu, dozadu, něco přeskočit, zpomalit, zrychlit (trochu problém vidím v tom, že chlapa napadne zrychlit zrovna, když by měl kliknout na zpomalit), vypnout zvuk atd. Do menu bych raději nelezla „ někdy je lepší nechat si určité vzpomínky jenom v hlavě“. Námět je to vážně bezvadný, ale s celkovým hodnocením jsem tak trochu na vážkách ..... ovšem pokud vezmu ovladač a zrychlím některé šťastně dojemné okamžiky americké rodinky, přeskočím několik „humorných“ vtípků, tak tu 4 zmáčknu. Click. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler válí. Jeho herecký výkon je na stejně vysoké úrovni, jako ten komediální. Sandler se v poslední době ukazuje v čím dál více kvalitních snímcích, a samozřejmě nezapomněl pozvat i svého kamaráda Roba Schneidera, jehož princ byl nejvtipnější postavou filmu (v poměru s dobou strávenou na obrazovce). Hasselhoff si zahrál nejlepší roli svého života a o Walkenovi je zbytečné se vůbec zmiňovat. Snad první film, kde Sandler dokázal, že umí hrát i dramatické role, a ke konci mě donutil uronit slzu, a ne jednu. Zápletka docela originální (docela... podobné balení tu bylo už několikrát, nyní ale se zbrusu novým obalem), takový univerzální ovladač mého vlastního univerza by nebyl rozhodně k zahození. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

První půle je sledem víceméně trapných a ještě trapnějších fórků, kdy mé hodnocení oscilovalo někde u jedné hvězdičky. Naštěstí druhá půle to zvedla, trapný humor se vytratil a stala se z toho taková celkem příjemná, byť trochu myšlenkově prostá moralitka na téma "Rodina nade vše!" Z počátku nesympatického Sandlera se s přibývajícím časem stala persona, která umí věrohodně zahrát i nějaké hlubší emoce. Ve výsledku bych dal i 3*, ale kvůli té první půli nemohu. A závěrem nezbývá, než s potěšením zvolat: "Hola hej, kultovní plavčík a generál plytké komerce, znovuzrozený David Hasselhoff je opět zde!!" :o) Svojí roli šéfa si po filmovém půstu střihl evidentně s chutí. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Deprese jak hovado. U "lol trapné pathos" scény umírání v dešti jsem řvala (i přesto, že v duchu jsem se sama sobě posmívala) a říkala si, že dám 4*, když to skončí pěkně temně (čemuž jsem samozřejmě vůbec nevěřila). No přece tak vysoko nemůžu hodnotit holywůdské megaklišé o napraveném sobeckém kariéristovi, kterého navíc hraje šulin Sandler! ..... Každopádně kdyby podobný námět vzal do ruky někdo s koulema a zálibou v trýznění diváka, role obsadil neznámými nounejmy a závěr utnul "v tu správnou chvíli", mohlo by to být vážně něco. (3,5*, ale fakt mi asi blbnou hormony) ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Na začiatku sekvencie, kde sa Michael (Adam Sandler) v kancelárii rozpráva so svojím šéfom Ammerom (David Hasselhoff), sú na Ammerovom nose viditeľné okuliare. O chvíľu neskôr zmiznú. (Arsenal83)
  • Trik s mincou, ktorý Henry Winkler (Ted Newman) predvádza vo filme, dokáže urobiť aj v skutočnosti a veľmi často týmto spôsobom počas verejných vystúpení zabáva deti. (m.a.t.o.)
  • Na plaveckých závodech Michaelova (Adam Sandler) syna hraje píseň „Come Out and Play“ od kapely The Offspring. (OJan)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama