Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (879)

Fr 

všechny recenze uživatele

Univerzální ovladač. Jedno tlačítko na všechno. Jen namířit, zmáčknout, potom se naprogramuje sám...... . Některé věci se prostě dějí, dějí a užitek - tedy požitek - žádný. Trochu fekálního humoru (inu Sandler) a také moralizování, ze kterého Vám (asi) budou slzet oči. Ale obojí beru, protože je to bohužel (to moralizování) FAKT. Už to není jen o sympatiích k Sandlerovi. Jeho filmy začínají být pro všechny. Jen by to chtělo zvednout kvalitu. Po skončení mě napadá, že to mohla být veselá komedie. A bacha! Každej nemá dva pokusy! ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Nápad je to báječný. Pošoupnou si vlastní život podle potřeby. Dopředu, dozadu, něco přeskočit, zpomalit, zrychlit (trochu problém vidím v tom, že chlapa napadne zrychlit zrovna, když by měl kliknout na zpomalit), vypnout zvuk atd. Do menu bych raději nelezla „ někdy je lepší nechat si určité vzpomínky jenom v hlavě“. Námět je to vážně bezvadný, ale s celkovým hodnocením jsem tak trochu na vážkách ..... ovšem pokud vezmu ovladač a zrychlím některé šťastně dojemné okamžiky americké rodinky, přeskočím několik „humorných“ vtípků, tak tu 4 zmáčknu. Click. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tato komedie mě vůbec nezklamala a rozhodně mile potěšila a pobavila. Soudila bych, že pro mě asi nejvydařenější Sandlerovský kousek, jaký jsem dosud zhlédla. O půvabnou stránku filmu se postarala kráska Kate Beckinsale a podivného vědátora zase úspěšně ztvárnil Christopher Walken. Nebýt poměrně odpuzující scénky s voňavým dárečkem Davidu Hasselhoffovi pod nos a závěrečného rodinného patosu za deště uprostřed silnice a pár ostatních drobností, považovala bych tuto vydařenou komedii téměř za dokonalou. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Sandler nezklamal. Překvapivě selhává ryze komediální vršení nápadů, hlavně kvůli tomu, že Coraci nezvládá kočírovat rytmus řetězení vtípků a često vyniká jeho neohrabanost. Poslední půlhodina, kterou budou mnozí jistě Sandlerovi (tradičně) vyčítat, plná morálního ponaučení, ale i typicky Sandlerovských ryzích citů (viz 50x a stále poprvé) ale celkový dojem hodně napravuje. Coraci najednou režíruje plynule a ovládá jak vyprávěcí tempo, tak i jednotlivé emocionální vrcholy, které jsou i při vší jednoduchosti, primitivismu a přímočarosti (a snad i právě proto) velice působivé. Sandler mě zase nezklamal, a i když mu to se Segalem sluší o poznání víc, zase mě dokázal nabít pozitivní energií. Good. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler se objevuje stále v lepších a lepších filmech a tento to potvrzuje. Výborná komedie, u které se člověk zasměje ale i zvážní Je to jeden z mála filmů kde se neobjeví aspoň v pár vteřinové scéně Sandlerův kamarád Rob Schneider nebo jsem si ho tam tedy nevšiml. Christopher Walken jako anděl smrti je výborný to samý David Hasselhoff jako šéf. Kdybych měl možnost se znova podívat na tuto výbornou komedii ihned bych šel. Čekal jsem od toho dost a to jsem dostal. Mimochodem z Coraciho se stává stále lepší a lepší režisér. Některé scény byly opravdu výborné. --- Kdo je to ten Derek? – Můj přítel, nejvíc sexy kluk na škole. – No ještě bude rozpálený až mu zapálim dům. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Komedie za 82,5 milionů utržila během prvního víkendu (23.-25. 6. 2006) promítání v USA 40 mil. dolarů a tím se pro Adama Sandlera stala osmým filmem debutujícím na první příčce žebříčku. Také to byl jeho sedmý film, který překročil magickou hranici 100 milionů. Nakonec celosvětově utržil 240 milionů. (imro)
  • Michael Newman (Adam Sandler) má na sobě okolo 54. minuty triko s motivem posledního turné skupiny Led Zeppelin z roku 1977. (Terva)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama