Reklama

Reklama

Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec

  • USA Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejrychlejší muž na čtyřech kolech. To je Ricky Bobby (Will Ferrell) – mohutný vlasatý americký stroj na vítězství a jeden z největších jezdců série NASCAR v celé její historii. Je to sice trochu zabedněný idiot s poněkud větší dávkou odvahy, ale má všechno, co si může přát: luxusní dům, okouzlující manželku (Leslie Bibb) a tolik hamburgerů, kolik se do něj vejde. Rickyho super divoký životní styl však zasáhne nečekaná rána, když mu porážku uštědří namyšlená evropská jednička Jean Girard (Sacha Baron CohenBorat) a udělá z něj ubohou, vystrašenou trosku. Navíc si jeho ženu i úspěch přivlastní jeho stejně bláznivý "kámoš" Cal Naughton, Jr. (John C. Reilly). A tak Rickymu nezbývá než opět pořádně šlápnout na pedál, aby svou kariéru vrátil do starých kolejí, porazil Girarda a získal zpátky slávu a bohatství. Protože jak Ricky vždycky říkal: "Když nejsi první, jsi poslední!" (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (210)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ďalšia komédia, ktorá potvrdzuje, že Američania majú mizerný vkus. Táto bola v USA jedna z komerčne najúspešnejších komédií minulého roku... Raz som sa dobre zasmial (puma v aute) a niekoľkokrát pousmial. To je na "super komédiu" ako tvrdí obal, fakt málo. Jediný dôvod, prečo som to požičal bol Sacha Baron Cohen (Borat), ktorý mal byť najvtipnejší z celého filmu. Jeho angličtina s francúzkym prízvukom a homosexuálna orientácia,však veľa vtipu nepriniesly. Ak vás nezaujímajú ani automobilové závody, tak je škoda aj požičovného.40%. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám správně ujetá komedie. Přesně Ferrellovský humor si to dává ve všech směrech a i z poměrně nudné a velmi klišoidní zápletky, která má 2 hodiny (unrated verze), dokáže vykřesat skvělou a lehce úchylnou zábavu plnou hlavně slovního humoru postaveného především na Willu Ferrelovi a Saschu Baronu Cohenovi. A ti jsou prostě vynikající - Will Ferrell si opět s chutí zahrál povrchního hloupoučkýho závodníka se stupidními zásadami a Cohen lehce cáklýho frantíka. Chápu, že tenhle humor nemusí každýmu sednout, což ale vůbec neznamená, že by byl nějak mimořádně stupidní. Vivat Ferrell a vivat pravděpodobně nejvtipnější komedie roku (Sorry Borate, bylo to těsně) (9/10) ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Šedý priemer. Dúfal som, že to bude vtipnejšie. Samozrejme má to pár dobrých scén, ale tie sa stratia v obrovskej stopáži. (CSFD píše 105 min, ale na prehrávači mi svieti 2 hodiny a jedna minúta). Ferrell je klasický nepredvádza nič naviac. Reilly je dobrý, ale nie úžasný. Duncan nepredvie okrem záverečných zostrihov pred ttulkami absolútbne nič. Cohen je síce výborný a asi trikrát francúzkejší ako ako pravý Francúz, ale aj tak z jeho postavy vytrieskali príliš málo vtipných scén. Adam McKay sa moc nepredviedol. Step brothers, Ron Burgundy aj The Other guys boli o triedu až dve lepší. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Na dovolenou jsem si vzal pár filmů, na cestu, kdyby pršelo a tak. A nějaká komedie by tyhle chvilky mohla zpestřit. ~~~ Já vůl, že jsem zase Willovi naletěl. ~~~ Typicky buranská americká debilita. Všechny pokusy o vtip nevkusné, hrubé, tupé, debilní. Jediným zajímavým nápadem (ne vtipným, jen zajímavým) byla puma v autě. ~~~ Hrozné. Až mi bylo chvíli smutno, že tohle může být, byť na okamžik, považováno za humor. A na komedii, zapříčíňující myšlenky na sebevraždu, je něco špatně. Nezasmál, co nezasmál, neusmál jsem se ani jednou. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ač nerad, tak musím hodnotit pouze jednou jedinou hvězdičkou. Žádné hlášky, žádné gagy, žádný humor. Takže zbyly jen příšerně blbé kecy hlavních protagonistů. Btw. absolutně všechny charatery mi přišly úžasně stupidní. To mě mrzí, pač mám Willa Ferrella rád, ale tady teda šlápnul sakra vedle!!! Nepovedený film, který měl rozhodně na víc... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (33)

  • Prvých štyristotisíc systémov PlayStation 3 obsahovalo Blu-ray kópiu tohto filmu mesiac pred vydaním DVD. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno