Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

NEXT je adaptací povídky Golden Man od jednoho z největších velikánů světové sci-fi literatury P.K. Dicka. Cris Johnston (N. Cage) je obdařen schopností vidět do budoucnosti a také určovat správný tok budoucího času. Novodobý mesiáš, který musí spasit lidstvo a především svou rodinu. Někdy to ale osud zařídí tak, že si musíte vybrat jedno, nebo druhé... Možná ale existuje ještě nějaká DALŠÍ... možnost. Každému, kdo si přečte jména tvůrců, musí být jasné, že nás letos na jaře čeká dokonalá akční podívaná se sílou bomby hromadného ničení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (802)

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Děs a hrůza, tohle snad nemůže nikdo myslet vážně. Efekty bych i ve windowsáckým malování udělal lepší, scénář bych i po chlastačce o půl 3 ráno napsal lepší, roli Cage bych i zfetovanej po 4 dnech bez spaní zahrál líp! Opravdu jsem trpěl.. ()

Xavi6 

všechny recenze uživatele

Cage zase ukázal své kvality. Nejenom, že hraje velice zajímavou postavu, která dokáže vidět budoucnost dvě minuty předem, ale i celkový nádech filmu je famózní. Hlavní je, že zde hrála moje oblíbená herečka Jessica Biel, aspoň se dalo na co koukat. :) ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage je můj oblíbenec a tohle byl docela zajímavý akční sci-fi film. Když k tomu připočtu sympatickou Jessicu Biel a dobrý nápad v ději, neváhám dát 65%. ()

Hugomil 

všechny recenze uživatele

Povídku P.K. Dicka "Golden Man" jsem nečetl, ale nápad vidět budoucnost, byť jen několik minut dopředu, je zajímavý. Takže za to dvě hvězdy, plus jednu navíc za Petera Falka :) ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Tak toto mohlo dopadnúť lepšie, ak by sa (podľa môjho názoru) tak nešetrilo na vedľajšom obsadení: Moorová s Cageom to hrajú dobre ale vedľa všetkých ostatných (tí nehrajú nič) to vyzerá akoby až prehrávali. Pri takýchto "záporákoch" potom neveríte ani tým samopalom, že sú zo železa a Moorová potom vyzerá ako keď som sa tiež v ranom detstve hral na vojakov. Zopár dobrých nápadov (napr. keď jej Cage zachráni krk) potešilo. No predsa je príbeh založený na dosť chabom výmysle (on vidí všetko o 2 minúty skôr) a zvyšok filmu asi aj s celým štábom tomu do vážnosti vôbec nepridal. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Film, kde jsou praticky všechny složky skvěle vyvážené: počínaje nablblým scénářem a konče Cageovým neherectvím. Odvolání na P. K. Dicka tu vidím jen jako klamavou reklamu. ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Špatné od začátku až do konce. Jediný Cage by snesl přísnější měřítko, ale co je to platné, když se Tamahori neustále fetišisticky vyžívá v kamerových objezdech jeho pekelně soustředěné tváře (a to je neskutečné FIASKO). Navíc to vlastně ani není sci-fi (asi aby se ušetřilo), scénář napsala dvojice zodpovědná za Punishera (děti z kaňonu opravdu mindfuck;), kameraman by soudě dle rorného pole kamery rád brousil Jessicu Biel a po trikové stránce to vypadá jako rumunský příspěvěk na laoský filmový festival, je opět jasné, že jsme se zase nedočkali kvalitního zpracování P. K. Dicka (nicméně vznikla pravá dickovina). Tím vším se snažím říct jen jedno: "Nechoďte na to. Ušetříte si nervy, nepřijdete prakticky o nic a možná, když na to nikdo nepřijde ani v Evropě, tak Tamahori už nikdy nic nenatočí a tím se mi moc a moc uleví;) A abych to shrnul, tři dobré scény a jediná výborná (balení v restauraci) nedokáží zastínit stupiditu tohodle filmového kolapsu. 50% P.S. Petere Falku!! Co to mělo doprdele být?! Pokus o filmový návrat na výsluní, dohajzlu?! Navrhuji vytvořit zákon podle kterého už nebude moci přijímat takovéto role! (soudě podle chůze by měl raději přijímat už jen role toaletní!) P.S.2. Žasnu nad tím co málo stačí českému divákovi k 4*-5* hodnocení. ()

Marťas 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy s Nicolasem Cagem, nicmene tento mne zase tolik neoslovil. Nápad vidět do budoucnosti o 2 minuty je zajímavý, ale to je tak všechno. Film sice výrazně nepotěší ani ani nezklame. Průměr ()

Damielka 

všechny recenze uživatele

Sedlo mi to do nálady...ani ne tak svou sci-fi náplní, ale tím, jak to tam sedlo Cageovi v roli zamilovanýho chlapa...no jo no jo...prostě se mi líbil, no. A Jessica Biel taky - to jen pro pořádek. Mělo to atmosféru! ()

Svihadlo 

všechny recenze uživatele

čím víc nad tím přemýšlím,tím víc mám chuť snižovat hodnocení,takže už raděj nepřemýšlím,dávám dvě hvězdy a tiše lituji toho,že jsem raději nešla na Transformers. :-( ()

cityman 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že navzdory pověstem a recenzím jenž tento film předcházeli jsem se celkem slušně bavil, ale ten konec, ten konec... :-( ()

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Lee Tamahori není dobrý režisér a jeho výtvor připomíná velmi špatný vtip. Velkou roli na tom má pitomý scénář s pointou, za kterou by si scénáristi zasloužili proplesknout a trapné triky jak z nějaké ultralaciné počítačové hry. Herci ujdou, Nicholasovi vlasy zas až tak hrozné nejsou, ale jinak se jedná o ultimátní hovadinu a naprosto zbytečný film. Žádný přesah, žádné vizuální pozlátko, jen pár vtípků a opar nudy. Ale potenciál tu byl.... 3/10 Recenze zde ()

Dallas 

všechny recenze uživatele

Poina príbehu je je výborná. Ono veď ju aj vymyslel sci-fi génius. Film už taký výborný bohužial nie je. Hodnotenie u mňa nezráža dole Cageou herecký prejav (ten je v pohode). Dokonca ani jeho vlasy (tie rozhodne nie sú v pohode). Ani tie nevyvážené efekty. A už vôbec nie Jessica Biel :). Je to kvôli nedobrému scenáru a mnohým logickým dieram, z ktorých niektoré priam bijú do očí, a kvôli tomu záveru. Skaziť režijne takýto materiál by si zaslúžilo ešte o jednu hviezdu menej. Zase nemôžem povedať, že som sa nejako strašne nudil a to balenie Jessici bolo fakt super. Zaujímavé je, že keď som pozrel do Tamohoriho profilu zistil som koľko filmov som od neho videl. Môžem povedať, že od The Edge sa mu moc nedarí. 65% ()

Alf 

všechny recenze uživatele

nevýrazný Cage uprostřed nudy a nelogičností, opravdu by nebylo špatné dát příležitost nějaké herecké osobnosti, byť i ne z katagorie (padající) hvězda... ()

Wenca888 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, horší zpracování. A ten (ne)konec se mi narozdíl od většiny celkem líbil. Mimochodem - taky bych se chtěl jmenovat Frank Cadillac ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Celkom dynamicke akcne sci-fis vybornou J. Moore vo vedlajsej roli a s priemernym Cageom. Celkkom zaujimavy dej, napriek vsetkemu sa niektore predlohy len tazko daju sfilmovat. toto je jedna z nich. Ale tych 60% si v pohode zasluzi... ()

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama