Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby mohl být s manželkou Sherry, chystající se porodit, je agent Malcolm Turner přeložen do kanceláře. Krátce poté však dojde v kalifornském Orange k incidentu, při němž zemře Malcolmův bývalý parťák Doug Hudson. Nový parťák Kevin Keneally dělá na případu bývalého specialisty vojenské rozvědky Toma Fullera. Ten odešel do výslužby a nechal se zaměstnat soukromou společností, kterou FBI podezřívá, že vyvíjí program, který by v podobě viru pronikl do počítačů FBI a NSA a umožnil přístup k citlivým datům. Malcolm požádá šéfa, aby mu svěřil vyšetřování v Orange, je však odmítnut, a tak se rozhodne jednat na vlastní pěst. Předstírá, že jede na konferenci o bezpečnosti, a vybaven osvědčeným kostýmem staré tlusté černošky nastoupí jako nová chůva nezkrotných Fullerových dětí… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Myslím, že zde bych mohl napsat to co jsem již psal k prvnímu dílu, skvělá pohodová a rodinná komedie. Jednoduchý děj vyplňován nepotřebnými (ovšem jako prvek ve filmu velmi důležitými) scénkami, které byly dějově naprosto zbytečné, ale jak jsem psal i u jedničky, bylo to právě to, co z tohoto filmu udělalo pro mě velice příjemnou podívanou. Musím také zmínit to, že jsem se zde oproti jedničce o dost více nasmál. Líbilo se mi, že John Whitesell to pojal, tak, jak byla pojatá jednička, pouze vylepšil kvalitu scének, a dodal tomu ten správný švih. Za mě 85% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo moc. Jako ano, už není s kým srovnávat (nepodobnost s “bábinou” je úplně jedno), ale scény na pláži nebo v lázních byly vyložená kokotina, kdy si i film založený na “samo-domo-masce) musí pomáhat pomocí CGI. To už prostě překročilo můj práh tolerance. ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Je jedno či ide o jednotku alebo dvojku. Martin Lawrence ako Big Momma Tootsie proste nefunguje. Jednotka bola však aspoň spätá s miestnym koloritom a v kontexte nevyznievala tak plocho ako jej pokračovanie. Na druhú stranu trojka je ešte o dva levly horšia. Nový rozmer dostávajú tieto filmy vdaka dabingu Petra Rychlého, ktorý posúva fenomén Big Momma do ešte povrchnejších rozmerov, než by si sám režisér tohto skvostu dokázal vybásniť. Emily Procter fajn, lenže v CSI Miami jej to sadne neporovnateľne viac. Tu vyzerá ako uprchlíčka z West Endu medzi miestnym cirkusom. Pár vydarených momentov však predsa len zápletka ponúka a po niekoľkých zhliadnutiach si divák k negatívam filmu vytvorí istú pasivitu. Späť k úvahám nad tým, čo za film to vlastne je ho uvádza práve až spomínaný dabing Petra Rychlého. Tak či onak, prišiel čas aby si Big Momma zbalila saky-paky a definitívne opustila priestor pred kamerami. Niekedy za tridsať rokov, kedy budú producenti hľadať samozvaný komediálny hit na remake sa uvidíme znovu. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

To čeho jsem se bál, že dvojka bude strašná a možná až nekoukatelná se naštěstí nestalo, ba dokonce to možná o něco málo ( půl hvězdičky ) předčilo i jedničku. Když se nad tím tak zamyslím, takto bylo něco jako Ochránce akorát že se hlavní hrdina převlíka za starou tlustou a černou ženu. A o co že to tedy bylo trochu lepší než jednička? Takže určitě to bylo dětmi, které se tu vyskytují ( například malý chlapec, jenž skáče snad odevšud ), více vtipných scén a především Martin Lawrence, který se do své role více vžil a je velmi vtipný. Dále mně velmi potěšili herci, které jsem mohl zatím poznat pouze ze seriálů například krásná Marisol Nichols ( 24 hodin season 6 ) a nebo snad vynikající Mark Moses ( Zoufalé manželky ). Ovšem je zde něco, co se mi jako v případě jedničky nelíbílo a to byl konec, jako by si ho scénáristé na rychlo vycucali z prstu. Ale na nějaké ty nedostatky jde o velmi podařenou komedii! ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Né tak kvalitní jako jednička, ale pořád zábavné. V zásadě s Vámi souhlasím, ano, je to trapné. Ale to se mi na tom právě líbí. Jednou za čas se mohu podívat na trošku "zvrhlejší" film a pokochat jednoduchými a prostými vtipi ;-) Samozřejmě pro intouše tenhle film bude peklo, jim raději doporučuji zamasturbovat si nad svými vysokoškolskými tituly. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (5)

  • Chloë Grace Moretz, která si zde zahrála malou holčičku jménem Carrie, ztvárnila později dívku se stejným jménem v hororu Carrie (2013). (LuCaSh)
  • Pes Pancho se ve skutečnosti jmenuje Danny. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v amerických státech Kalifornie a Louisiana. (Terva)

Související novinky

Sousedský vánoční spor

Sousedský vánoční spor

11.04.2006

Spousty diváků určitě nezapomenou na památnou scénu z filmu Vánoční prázdniny, v níž snaživý tatínek Clark Griswold, v podání komika Chevyho Chase, vyzdobil rodinný dům tisíci žárovek, jen aby si… (více)

Reklama

Reklama