Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (258)

savage3303 

všechny recenze uživatele

Super komédia. Ja som sa skvele pobavil. Je síce plná kravin až trápnych ale to v takomto type teenegerskej komédii býva. Nieje tu žiadne hviezdne obsadenie ale to vôbec nevadí. Tento film má svoju originalitu. Fajn kamera, režia a vsetko čo k tomu má byť. Sú to pre mňa slabšie 4*. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ako teenegerská komédia veľmi slušné, dokonca sa film zaobišiel aj bez obligátneho grcania a iných "veselých" vecí, ktoré by som u takéhoto typu filmu čakal, ale je tu jedno ale. Mal som obrovský problém so základnou ideou celého filmu, a teda s vymyslenou školou kde sa učia samé kraviny. Za toto by som hrdinov zavrel do kriminálu a nie im to schválil. Hlavné postavy boli inak vcelku sympaťáci a hoci tých vtipov mohlo byť podstatne viac, tak som sa nenudil. Priemer. 5/10 ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Ako študentovi vysokej školy mi to príde absolútne trefné. Nie je nič lepšie, ako študentský život. Aj keď, školu a post Bartlebyho by som bral hneď. ()

Jordan.17 

všechny recenze uživatele

Musel jsem změnit hodnocení ze tří na čtyři hvězdy, protože ten nápad, že by taková vysoká škola existovala je sice extrémní, ale já sám bych (a myslím, že i spousta dalších lidí) takovou školu uvítal. Člověk co má jen vystudovanou střední školu bez jakýhokoli zaměření (potažmo gympl) a má přehršel zálib a dovedností, ale nedokáže se sám na něco konkrétního zaměřit je svým způsobem ztracenej v dnešní době a škola která by mu pomohla vybrat a usměrnit jeho dovednosti tady prostě neni, nebo chtěj po uchazečích nesmyslný věci pro přijetí ke studiu... A i tak je to fajn komedie, oddechovka, nic složitýho v tom nehledejte, pohodlně se usaďte a bavte. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se jedná o originální téma, a i když se jedná o teenagerskou komedii, je prosta trapných vtípků. Ale nadprůměr to není. ()

sledge 

všechny recenze uživatele

Velmi slusna komedia na americky pomer v tom zmysle ze sa vyhyba zanrovym klise (aspon sa snazi) a tak ma pri pozerani nerozculovala. Hodnotenie uberam pre nedostatok humoru, tato komedia mola byt trochu viac 'crazy'. ()

joho 

všechny recenze uživatele

Film mal okrem iného vlastné priestory,študijný plán a učiteľský zbor. S.H.I.T.-fiktívna vysoká škola,sen každého študenta. Píjemná oddychovka pre nenáročného diváka,v porovnaní s americkou produkciou teenagerských komédi zn.shit. ()

sonoluca 

všechny recenze uživatele

Skvělej zářez pro fanoušky žánru. A pro případ že to některým ze zdejších ještě nedošlo, ve filmu je možné cokoli (they don't give a SHIT!), tak proč se nad tím pořád nechápavě pozastavovat .) Logika, naivita, předvídatelnost (bobřík za bystrost - kdo by to byl při té klasické šablonovitosti řekl, Struhy) a degradace vysokého školství my ass ()

Louie 

všechny recenze uživatele

No, dlouho jsem už neviděl komedii, která by si cucala vtipný hlášky a situce tak hluboko z prstu. Fekální komedie jsou sice na ústupu a letí návrat do osmdesátek... Ale kdyby to byla aspoň trochu sranda... ()

BačaXXX 

všechny recenze uživatele

Hezká 3+.Nechápu lidi, co píšou, že to je bezva sračka apod.Na americké teenfilmy je to solidní nadprůmer.Není to nic extra, ale v tomto žánru mi to bohatě stačí ()

Jablek 

všechny recenze uživatele

V životě by mě nenapadlo, že někoho může napadnout taková píčovina a už vůbec by mě nenapadlo, že to někdo natočí... ()

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Přejmenoval bych to na Bezva základku. Další důkaz, že blbost může bolet. Naivita amerických vysokoškoláku je nekonečná jako sám vesmír. Jedna hvězdička za vtipné flákače. ()

Polnoch 

všechny recenze uživatele

Výborná americká komédia, ktorá oproti veľkej väčšine komédii podobného typu nie je plná oplzlostí a trápneho prehnaného humoru. Síce príbeh nie je úplne reálny ale na kvalite a zážitku z filmu to neuberá. Je to komédia oplývajúca veľkým počtom humorných scén a situácii. Čo robí Bezva vejšku výnimočnou sú silné scény ktoré neraz prinesú divákom zimomriavky, čo je podla mňa v komédii veľké umenie. ()

vrata.zami 

všechny recenze uživatele

Těžkej americkej sen...a víte co? Mě se to kurva líbilo. Nic náročnýho, prostě pohodovej film, dobrá muzika, tak mu těch 5* dám! ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Haha tohle je dobrá vzpomínka na mé středoškolní léta. Poprvé, když jsem to viděl tak jsem byl z toho paf. Teď už člověk trochu vychladne, ale nemůžu se ubránit dojmu, že vymyslet fake vejšku je bezva téma, které je nevídané a ještě jsem takový podání neviděl. Je to fajn, hlavně pokud jste na výšce nebo na jakékoli škole, pusťte si to, má to pak daleko lepší atmosféru. ()

mliko 

všechny recenze uživatele

Jestli chcete vypnout a kouknout na nejakej ten film tak tenhle je jednou z moznosti.Pribeh originalni ale dosti povrchni ale koho to zajima -hlavne ze je sranda a clovek nemusi premyslet.... ()

Reklama

Reklama