Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (348)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Styl humoru prvních třech dílů nebyl mému srdci kdovíjak blízký. Koukat se na filmy však dalo a i jsem se párkrát zasmál. Z tohoto čtvrtého dílu si pamatuji scénku s opalovacím krémem, která jediná na mě nějakým způsobem zapůsobila. Zbytek je taková jakási nemastná nudná vata. Stiflerův brácha prostě a jednoduše není Stifler sám. Alespoň, že film dává možnost zviditelnit se několika herečkám, které by člověk asi jen velmi těžko někde jinde viděl ,,hrát". * ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, čekal jsem horší film. Úroveň vtipnosti sice není tak vysoko jako u předchozích dílů, ale když vezmeme v potaz, že čtvrtého pokračování se zúčastnila jen hrstka herců z původních prciček a z těch hlavních rolí nikdo. Že hlavní hrdina byl vybrán jen pro svou podobnost se Stiflerem (a neumí hrát), výsledek překvapivě funguje. Nesmějete se pořád, tto chraň bůh, ale místy to jde. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Neskutečně podělaný film - miluji prci,prci, prcičky, ale toto úplně podělali, asi si mysleli, že když tam dají úplně neznámého kluka, kterej se bude chovat podobně jako Sean Wiliam Scott, tak že uspějou - to byli pěkně na omylu. Kluk co se snaží vypadat a mluvit stejně jako Stifler ,,starší" ... nevím co bych měl dodat, jen to, že ta 1hvězdička je jen a jen za Eugena Levyho!!! ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Nechápu drobet tohle hodnocení co se tu čtvrtý díl dočkal. Tábor není zase tak špatný, já se docela i bavil i bez Stiflera, kterého známe z prvních třech dílů, jeho brácha si s ním moc nezadá a blbne možná ještě víc jak on. Rozhodně se nám postaral o parádní teenegerovskou zábavu a já tomuto dílu dávám 55%. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Ksichty jak Jim Carrey, hlášky jako: čuramedán, vyližprdel, džentlemrd, vyjebal, kokot, vymaštěnec atd. a víc už nic. Žádné pořádné vtipy, třeba jako bylo pojídání fekálií v předešlém díle. Zřetelný pokles z áček do béčka, ale ještě se na to dá pořád koukat, celkem stravitelná letní pohodička. Párkrát jsem se i pousmál, takže asi za dvě*. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Tad Hilgenbrink (Matt Stifler) ve scéně, kde se vysvleče před dívkami při hře na fanty, skutečně odhalil úplně vše. Své herecké kolegyně o tom předem neinformoval. Dívky si myslely, že jeho intimní partie zůstanou zakryté, takže jejich reakce byly opravdové. (HappySmile)
  • Elyse (Arielle Kebbel) je možná nadaná skladatelka, avšak rozhodně ne dirigentka. To, co předvedla na konci filmu, s dirigováním nemělo nic společného. Jednalo se sice o nejjednodušší prvek dirigování, ale v žádném případě by se nedal použít v tak rozsáhlé skupině. A už vůbec ne při skladbě, kterou skupina hrála. (BisiJoker)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama