Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (348)

choze 

všechny recenze uživatele

Po slabé dvojce jsem necítil nejmenší potřebu se podívat na další díl, ale když se ke mě dostalo cd s čtyřkou, vsunul jsem to do mechaniky, aby si mozek trochu odfrkl. Nic nového, naopak velká koncentrace klišé (zkušenější kluk pomáhá stydlivému získat jeho dívku snů, závěrečné prozření hlavního hrdiny) a gagů zahrnujících nejrůznější tělesné tekutiny, ale jsou tu pěkný kočky a každá desátá nadávka je vtipná, takže jsem to bez větších obtíží dokoukal, což jsem rozhodně nečekal. Tad Hilgenbrink by měl dostat Oscara zato, jak věrně se mu podařilo imitovat původního Stifflera v podání Seana Williama Scotta. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Upřímně, už je to o třídu a něco horší než původní prcičky. Stále to je ale dost dobrá komedie. Tad Hilgenbrink svého "bratra" skvěle kopíruje, Eugene Levy jako vždy pobavil a i v tomto díle je na co se dívat, bab je tam skutečně požehnané množství. Ubral bych nechutností, závěr mi nevadil. Slabší 4* ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Dosť blbý film. Obsahuje veľa nechutných momentov, ktoré ale (neveril som, že to niekedy poviem) nie sú vôbec vtipné. Iba nechutné. A že sú to iné pecky ako sex s hobojom, "krém na opalovanie", pitie chrachlov (rozumej slín) ... A do čoho sa vykryštalizuje mladý Stifler na konci filmu, o tom radšej pomlčím. Výsledok je skrátka dosť nudná a zúfalo nevtipná romantická komédia. A to slovo "romantická" mýslím naozaj vážne. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Díl, který odstartoval hromadu dalších epizod ze série American Pie, překvapivě ale docela funguje. Není to na stejné úrovni jako první dva díly. Druhý Stiff je ještě větší hovado, ale ne tak zábavné. Celý nápad s hudebním táborem tvůrcům vyšel a díky ucházejícímu castingu se jedná o docela povedený počin. Rozhodně lepší než další příspěvky v této vedlejší koleji. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku vcelku sympatická podívaná, sice se zdaleka nevyrovná "velké" trilogii, ale mladý Stifler je pohodář a i díky jemu film nenudí a občas dokonce i baví, až na ty blicí scény, ty by tam ani být nemuseli. Bohužel nemohu dát ani průměr, protože alespoň jeden výbuch smíchu by u teen komedie měl přijít. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Erotický klip z pláže, ktorý hneď na začiatku filmu sleduje trojica chalanov, a taktiež v podstate celá časť filmu o nahrávaní sexuálnych aktivít na hudobnom tábore, vrátane názvu "Bandeez Gone Wild", je odkazom na slávnu pornografickú franšízu Girls Gone Wild, ktorú vytvoril Joe Francis. (Real Tom Hardy)
  • Tad Hilgenbrink (Matt Stifler) ve scéně, kde se vysvleče před dívkami při hře na fanty, skutečně odhalil úplně vše. Své herecké kolegyně o tom předem neinformoval. Dívky si myslely, že jeho intimní partie zůstanou zakryté, takže jejich reakce byly opravdové. (HappySmile)
  • Natáčení probíhalo v kalifornském Malibu. (WolfR)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama