Reklama

Reklama

School Rumble

(seriál)
  • Japonsko スクールランブル (více)
Japonsko, (2004–2006), 21 h 40 min (Minutáž: 25 min)

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

School Rumble je japonský anime seriál, který vznikl na motivy stejnojmenné 17-svazkové mangy mangaky Jina Kobayashiho. V seriálu nechybí romantické chvilky ani vtipné situace. Hlavní ženskou postavou je potrhlá středoškolačka Temna Tsukamoto, která není ničím výjimečná, ale má mnoho přátel. Zamiluje se do záhadného a podivného Oji Karakumy a snaží se mu všemožně dát najevo, co k němu cítí. Kenji Harima, obávaný školní delikvent, expert na boj zblízka, se zblázní do Tenmy, ačkoliv ona je zamilovaná do někoho jiného. Nechápavost a zabedněnost Tenmy a Kenjiho tak vede k nespočtu humorných nedorozumění. (Džejkop)

(více)

Diskuze

IvoB

IvoB (hodnocení, recenze)

Opravdu jsem se nudil až jsem narazil na tohle. A opravdu, nuda přešla hodně rychle, a to jsem nečekal. Samozřejmě se nedá toto anime brát vážně, a ono se o to ani nesnaží, jen vás v tom vtipně utvrdí. Charaktery jsou tu opravdu rozličné. Např. postava Harimy Kenjiho mě dostávala celou dobu, jak jeho chování, trapasy, nebo myšlenkové pochody :D Vtipných postav a momentů je tu habaděj, ale bylo by to nadlouho se tu o tom rozepisovat. Takže na zahnání nudy rozhodně doporučuji :)

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Jsou tři školní anime u tkerých sjem se smál až jsem se popadal za břícho první je GTO, Pka Haruhi a tohle. Postavy jsou naprosto senzační záležitost Yakumo je sice trochu nudná ale na druhou stranu to byla přijemná dívka. No a vlastně to byl jediný nudný charakter zbytek je takovej  ztřešťenej. Tenma, to je dobrý charakter, ale i tak ona by celý School rumble neutáhla, rpto tu je i Tsundere Sawachika Eri (a jedna z mála Tsundere kterou mám opravdu mezi nejoblibenějšími)  a Harima Kenji který je zamilovaný do Tenmy a snaží se jí zbalit ale osud je ktrutý apřed cestu mu hazí kde jaký problémy a a hlavní je Spoiler Eri, která se později do Harimi zamiluje a pak začne opravdová zábava.  konec spoileru

Reklama

Reklama