Reklama

Reklama

School Rumble

(seriál)
  • Japonsko スクールランブル (více)
Japonsko, (2004–2006), 21 h 40 min (Minutáž: 25 min)

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

School Rumble je japonský anime seriál, který vznikl na motivy stejnojmenné 17-svazkové mangy mangaky Jina Kobayashiho. V seriálu nechybí romantické chvilky ani vtipné situace. Hlavní ženskou postavou je potrhlá středoškolačka Temna Tsukamoto, která není ničím výjimečná, ale má mnoho přátel. Zamiluje se do záhadného a podivného Oji Karakumy a snaží se mu všemožně dát najevo, co k němu cítí. Kenji Harima, obávaný školní delikvent, expert na boj zblízka, se zblázní do Tenmy, ačkoliv ona je zamilovaná do někoho jiného. Nechápavost a zabedněnost Tenmy a Kenjiho tak vede k nespočtu humorných nedorozumění. (Džejkop)

(více)

Recenze uživatele darthvader77 k tomuto seriálu (2)

School Rumble (2004) 

Absolutně špičkové potrhlé střelené anime, které má tunu parodií od Power Ranger, přes Jojo Bizzare Adventure´s, Matrix, Samurajské staré filmy atd. Hlavní protagonista Kenji Harima je naprosto fantastická několikadimenzionální postava, které prostě musíte v fandit jeho boji proti osudu, snažící se se vyznat lásku své spolužačce Tenmně. Škoda jen, že první série je jedinou kvalitní a anime jde od druhé lehce z kopce. ()

Nigakki (2006) (S02) 

Ale ale hyeny se sbíhají! xD Luxusní basketbalová bitva, sportovní festival přestřelka, první díly jsou naprosto úžasné Harry Mackenzie a Masakuza Togo byli naprosto fantastické nové přírůstky. Jenomže v prostředku prostě ztratí dech. Pravděpodobně proto že všechny Eri x Harima situace mi přijdou příšerně nucné. Nemám nic proti Tsundere (Tohsaka FOREVER!) ale Sawachika nevím, proč byla na zabití a její neustále mlácení Harimy bylo zhruba stejně vtipné asi jako když podobně retardovanou činnost prováděla Sakura Haruno. Zachrání to naštěstí parodické epizody na magickou dívku a kyborgové a basketbalová vesmírná bitva s roboty. Tak či tak je tady prostě vidět, že koncept nejsem schopný se vyznat nedá ždímat do nekonečna a po první sérii tomu dochází šíleně dech. Je taková temná předzvěst toho, jakým šíleným způsobem skončila manga s kterou já rozhodně odmítám mít cokoliv společného. Harima Kenji tak či tak zůstává jedním z nejoriginálnějších protagonistů a nemůžu říct, že jsem se nebavilo to tedy ne. Jo a manga kapitán byl BADASS! ()

Reklama

Reklama