Reklama

Reklama

Série(1) / Epizody(9)

Obsahy(1)

Makino Tsukushi je obyčejná středoškolačka, která se díky dobrým výsledkům dostala na prestižní školu pro lidi z vyšších vrstev. Všechno je v pořádku do doby, než se na škole objeví nová studentka Sakurako. Sakurako je totiž tak nešikovná, že vyklopí oběd na Domyoujiho Tsukasu, vůdce F4, čtyřčlenné bandy milionářských synků, kteří díky penězům ovládají celou školu. Tsukushi se dívky zastane a tím pro ni začne to pravé peklo. Jenže je to právě Tsukasa, kdo to nakonec zastaví. Domluví si totiž s Tsukushi rande.
Celá škola žije jen vztahem chudé dívky a bohatého synka. Jenže to je proti mysli jeho matce i třem dívkám, které by chtěly získat členy F4 pro sebe. Tsukushi je navíc tajně zamilovaná do Tsukasova nejlepšího přítele Hanazawy Ruiho, který odjíždí do Francie, aby se později vrátil právě kvůli téhle dívce. (ČSFD)

(více)

Diskuze

zelvopyr

zelvopyr (hodnocení, recenze)

SPOILER ... relativně drobný ...  u Great Teacher Onizuka jsem celkem nedávno napsal, že padouši mají motivy jako z mateřské školky ... tady mě úplně odrovnalo do kolen, že padouch měl motiv DOSLOVA z mateřské školky :-D

Kůzle

Kůzle (hodnocení, recenze)

Musím říct, že oproti manze mi to přišlo celé takové nějaké uvěřitelnější a tím i stravitelnější. I když uz si to nepamatuji úplně přesně, četla jsem HYD docela dost dávno, ale vím, že některé scény mi přišly přímo "Arienaitsuno", zvlášť co se týče úrovně školní šikany, které se v manze blížila některým mahwám, které (IMHO) překračují moji hranici tolerovat "nesmyslnost, nelogičnost a debilitu" děje.

Pirkaf

Pirkaf (hodnocení, recenze)

Já jsem korejskou verzi neviděl a ani se na ni nechystám, každopádně "porazit" Inoue Mao a dvojičku MatsuJun - Oguri Shun se dá dost těžko.. ;-) Navíc písnička Planetarium od Ai Otsuky tam padne úplně geniálně, mám sice radši Utadu, ale ani její písnička v pokračování se tomu nevyrovnala.

Vavča

Vavča (hodnocení, recenze)

Musím tvrdě nesouhlasit s tím, jak se kope do japonské verze oproti korejskému remaku, kromě mě asi někteří přišli o rozum. Za a Korejci udělali remake, který musím hodnotit o třídu níže užj en kvůli tomu ,že je to remake! Ačkoliv jsou schopni vyplodit supr série podle vlastního námětu. dále co mi vadí. Japosnká verze je skvěle obsazena, inoue Mao poráží tu korejskou "herečku" rozdílem třídy, co se týče bishíků, tak fakt jako, rkomě Tsuyoshiho jsou to všichni, více než solidní herci a právěj jeihc korejské alter ega jsou dost dřeva, to mi nikdo nevymluví.

grania

grania (hodnocení, recenze)

Môj prvý japonský seriál... a na dlhú dobu asi aj posledný. Dostala som sa k nemu len náhodou, pretože Kórejci práve natočili svoju verziu a bola som zvedavá na jeden z predošlých "originálov" (existuje aj taiwanská verzia z roku 2001). Nebolo to zlé, celkom vtipné, ale herci mi vôbec nesadli, hlavný hrdina vyzeral akoby ho vystrihli z časopisu pre metrosexuálov (teda vlastne celá F4). V tomto si zatiaľ lepšie vedie mladší kórejsky brat, ktorý má typickú ľahkosť a farebnosť kórejských seriálov. Príbeh je síce naozaj jednoduchý, no napriek tomu sa na to dobré pozerá. Taká oddychovka...

mi0

mi0 (hodnocení, recenze)

Začína to celkom normálne, taká normálna školská romantika. Potom sa autori snažia spraviť nejaký dramatický zvrat, no podla mňa im nejak nevyšiel no a koniec taká normálka... neurazilo, no ani nepotešilo...

Reklama

Reklama