Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (305)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Ještě že v této sérii Daniela hraje pořád ten samý herec, jinak bych si to nepustil. Bohužel ale jak u Francouzů bývá pravidlem, tak každý další díl bývá slabší jak ten předchozí. Zde už jde jen o natahovanou sérii, kde vlastně už není co vymýšlet nového a pořád jde o rychlého Taxíka, který všem natrhne prdel. Další díl už spíše ne, než ano. 50% ()

ladko odpad!

všechny recenze uživatele

Túto sériu mám celkom rád a pri trojke som sa dokonca výborne bavil. Pri štvorke som sa však nestačil niekedy čudovať. Tak dementný humor sa len tak nevidí. Pripadá mi to, akoby cieľová skupina mala byť od 4 do 7 rokov. Zasmiať som sa nezasmial ani raz(ak tak iba neveriacky). A akcia sa tiež akosi vytratila-možno prvých 5 a posledných 5 minút aj to vrcholne trápna. Pre mňa za mňa nech si natáčajú aj 10 dielov, ale bude to už bez mojej účasti. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci, aby okolo něj bylo tolik policistů, aby přes ně neuviděl moře." Tak já se přiznám, že Nepřítel číslo 1 mě hodně, ale opravdu hodně nebavil. Ani ty rodinné trampoty s dětmi tomu nepřidaly, takže vše muselo zachránit ladění radaru na vysokou citlivost, součástky z Concordu v taxíku, sjetý trampolínový mistr Gibert a samozřejmě Korejec maskovaný za Djibrila Cissého. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Po trojce jsem si říkal, kdy asi tak příjde další díl. A v duchu doufal, aby už nepřišel. Ne proto, že trojka nebyla vyloženě špatná, ale sérii docházel dech a jak říká známé pravidlo: v nejlepším přestat. Další díl ale přišel. A mé obavy se potvrdily, a to, že s taxíkem to má pramálo společného. Přitom začátek byl slušně rozjetej a i konec byl nadupanej, hlavně komisař a jeho arzenál, to mě pobavilo. Ale to mezi tím bylo jak s jinýho filmu. Kdyby se to nejmenovalo Taxi, dal bych i vyšší hodnocení, ale takhle to špiní podle mě celou sérii. Alespoň představitelé dílů minulých to drží na úrovni místami vtipné komedie. Belgičan pro změnu vypadal jako můj bývalý učitel matematiky, takže i ten mě bavil :-) Přesto musím konstatovat, že se jedná opravdu o nejhorší díl, který ale může v určitých pasážích pořád bavit. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nejsem sám kdo tvrdí, že Taxi-série měla s trojkou skončit, a čtyřka už nikdy neměla vzniknout. Sice možná (svojí první scénou) přiláká i jiný druh publika (fotbalové nadšence), ale i ti po čtvrthodině zklamaně odejdou. Na taxík i jeho řidiče Daniela Moralese (Samy Naceri) nějak ve filmu nezbyl prostor, neboť veškerá stopáž byla věnována stupiditě komisaře Giberta (Bernard Farcy) - ale jak jsem psal již u minulého dílu, inspektor Clouseau je jen jeden. Doufám že nad pětkou už nikdo ani nepřemýšlí, neboť - jak tak na to koukám, v dané sestupné tendenci celé série mi nějak došly hvězdičky ... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Papier s dnešným prípadom pre komisára je chybný a rovnako je tiež na opačnej strane prázdny, hoci by na ňom mal byť popis podozrivého. (Real Tom Hardy)
  • U žádného modelu vozu Peugeot 407 není možné stáhnout zadní okna úplně dolů, avšak v šesté minutě, kdy Djibril Cissé přesedá do onoho vozu, jeho zadní okna jsou stažena úplně na doraz. (Fisek)

Reklama

Reklama