Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

depony 

všechny recenze uživatele

Ono je to v podstatě hrozně hloupé, prvoplánové ... ale já se fakt zasmál [při vypnutém mozku:)]. Je pravda, že hlavní představitel Dan Fogler je natolik nesympatický, že by mu k nápravě dojmu nepomohla ani svěcená voda, přesto jeho "vražedné souboje" v ping-pongu mají něco do sebe. A Christopher Walker coby Feng působí naprosto směšně, což je nejspíš záměr, ale v tomto případě méně "směšné" by bylo vhodnější. Ale tak proč ne ... parodie na vražedné zápasy v bojovém umění ... není tak zcela obvyklá, ale nevydala úplně všechny své plody ... takže věřím tomu, že se můžeme těšit buď na pokračování a nebo jiné zpracování. Parodii je stále "málo" ... ()

demented 

všechny recenze uživatele

Ja mám takéto kravinky proste rád. Bláznivý dej, krajne nesympatický hlavný hrdina :), záporák, ktorý má prinajmenšom o "kolečko navíc", plejáda viac či menej (skôr viac) obskurných postavičiek, zo všetkých strán hrá Def Leppard...no a ping pong :) Sympatické je, že film sa s ničím nesere a ide na vec hneď od zazačiatku. No a Christopher Walken je boží - "What part of Sudden Death you didn´t understand?" ()

Reklama

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek ping-pongu, jsem vděčný za jakýkoliv film o tomhle sportu. I když je takhle, jakto říct, střeštěný. Rozhodně je dobře zvolená délka. Skóruj příjemně utekl jako voda. Sranda byla, ale některé věcy byly dost uspěchané. Randyho trénink, rychle nabitý vztah s naprosto sexy Maggie Q. Prostě taková jednohubka za 3*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Čas k tobě nebyl milosrdnej. Ani já nebudu!" Východoněmecký ping-pongový šamión Karl Wolfschtag má ze všech kouzelníků s míčkem nejbrutálnější grimasy, ale Freddyho machrování s prsním svalstvem taky nemělo chybu a Maggiino vyřizování objednávek při hromadné simultánce se čtyřmi soupeři si budu navždy pamatovat. Je škoda, že tolik skvělých plajerů našlo rychlou smrt u zeleného stolu, ale já se u této hovadiny vždy skvěle pobavím. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Trailery hodně navnadí, film samotný už tak dobrý není. Nápad je přitom fajn, parodie na Bruce Leeho Cestu draka, říznutá sportovními filmy, předvádějící ilegální zápasy v ping pongu :o) Bohužel zpracování pokulhává, tempo je pomalejší, některé vtipy sedí, ale hodně jich jde vedle a Fogler se mi sem nehodí. Zase to trochu zachraňuje slušná stylizace, pěknáá Maggie Q a hlavně Walken, kterej je jako vždy super. Snesitelný průměr. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama