Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé batole, které se ztratilo třem zcela neschopným únoscům, prožívá svá první velká dobrodružství ve velkoměstě. Zlosyny tak zcela nevědomky, leč o to důkladněji vytrestá... (oficiální text distributora)

Recenze (152)

hirnlego odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejnebezpečnějších filmů, který z nicnetušících čerstvých týnejdžrů vychovává budoucí vrahy malých děcek - dodnes si pamatuji, jak jsem kdysi po celou dobu sledování téhle odpornosti myslela na jediné: umlátit násadou od koštěte, ugrilovat, hodit psům. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem nejakou naprostou traparnu, ale diky nulovemu ocekavani, jsem se celkem dobre bavil. Samozrejme to neni nic extra, jen jednoducha rodinna komedie, ale sceny s prckem a unoscema byli vetsinou docela vtipny. Sice neco podobnyho je i v Sam doma, parchant co ma stesti a vymasteni unosci, ale to se dalo cekat, ze tohle nebude nic originalniho. Za sceny z unoscema davam 3*, jinak to stalo za hovno. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Béčková komedie. Ale pokud máte (narozdíl ode mě) v Neváhej a toč nejradši klipy se žvatlajícími, zakopávajícími či usínajícími miminy, bude se vám to líbit. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám slov, tahle nechutnost je jeden z největších odpadů současné kinematografie. Film je vystavěn zejména na roztomilosti a nevinnosti malého fakana, který si ovšem dokáže chytře poradit s trojicí zlých strýčků. Nesmyslný scénář, zoufalá režie a zmatené výkony hlavních představitelů jsou to nejmenší, co by vám mohlo v tomhle nesmyslu vadit. Tím největším záporem je totiž to malé dítě, které dohání k šílenství nejen záporné hrdiny, ale též diváka u televizní obrazovky. Kontrastu mezi dvěma světy ani chytře pointovaných vtipů se bohužel nedočkáme. Ruce pryč. [TOP 19/7 25%] ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pro drtivou většinu obyvatel New Yorku neviditelné batole na "útěku" před triem extrémně tupých idiotů (zřejmě vnuci Larryho, Moea a Curlyho). Co se týká tržeb, vyšla snaha ještě něco vytřískat z popularity série Home Alone vniveč a mně nezbývá než doufat, že když zachráněného Binka ti nezodpovědní rodiče ani nepřipoutali do autosedačky, tak mu alespoň doma před jídlem umyli ručičky od špíny newyorkských chodníků. Hodnotitelům odpadem bych chtěl připomenout, že se jednalo o rodinnou komedii a s tímto vědomím by k ní měli i přes svou nepopíratelnou intelektuální nadřazenost přistupovat. Kdyby je v létě třikrát povozili kolem Karlových Varů a pustili to samé jen s alternativním koncem, kdy prckovu hlavičku rozmašíruje na stavbě mrakodrapu traverza, mluvící havran odnese v zobáku jeho zkrvavenou bulvu ke slunci západu a v titulcích by byla uvedena von Trierovic maličkost - byla by obloha posázena hvězdami.. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Měním hodnocení o jednu hvězdu nahoru, a to se mi až tak často opravdu nestává. Dnes jsem zcela náhodně tohle dobrodružné kriminální drama!!! měla možnost zhlédnout znovu a rozesmávaly mě téměř všechny dramatické, kriminálně dobrodružné!!! situace. (ještě v tom popisu filmu chybí western, experimentální, fantasy, sci-fi horor) Ani scénář není nijak oslnivě originální, takže vsadili na osvědčenou recepturu na smích akorát místo McKulkina nasadili do akce mimino. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tak holt každému se líbí něco jiného. Producent a scénárista John Hughes měl kdysi čuch na výdělečné látky, takže stál nejen za Kevinem, který zůstal Sám doma, ale i za Beethovenem, Dennisem, který byl postrachem pro okolí, nebo Kudrnatou holkou. Tentokrát jeho malý hrdina nikoho nemrzačí úmyslně, ale jaksi mimochodem. Pamatujeme si, jak pořád někam leze, okolo něj všichni (samozřejmě hlavně jeho únosci) padají, a divák se vlastně docela nudí. Navíc Hughes tehdy nepotvrdil, že má nos na kasovní trháky. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

infantilný film pre deti do 6 rokov.lenže ľudia - ja poznám ľudí ktorý tento film milujú.napríklad celá moja rodina a ja som kvôli tomu tento film musel zaradiť do videotéky. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Film pro rodinu s malými dětmi jako dělaný. Není to tak hrozný, dá se na to koukat. Něco jak "Dennis postrach okolí" nebo spíš "Sám doma 3", jen tenhle hlavní hrdina ještě nemluví, což ani není na škodu. 60% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Určeno pro diváka, který chce vypnout a nevyhledává dokonalý příběh s neuvěřitelnou zápletkou plnou akčních scén a výbuchů. Fajnová komedie, ve které si malé děcko poradí s vykutálenými zlodějíčky. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Devítiměsíční Bink nechápe, že byl unesen kvůli výkupnému. I kdyby to chápal, tak by mu to bylo zcela jedno, neboť on se chce toliko batolit. To, že při svém popolézání způsobí evidentně nepřipraveným zločincům perné chvilky, je u snímků toho typu tak nějak samozřejmé. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - Byla to neuvěřitelně infantilní pitomost, ale když jsem to viděl v televizi, tak jsem měl asi hodně dobrou náladu, protože jsem se u toho hrozně moc nasmál... :) ()

Reklama

Reklama