Reklama

Reklama

Alison Scott (Katherine Heigl) je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka. Ben (Seth Rogen) je oplácaný a líný povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Ti dva se setkali v baru, společně se opili, vyspali a jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil. Před budoucími rodiči se vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko – společné dítě – natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (628)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Místy dost dobrá komedie, místy celkem natahovaná až ke znudění. Talentovaný Judd Apatow tak trošku definoval podžánr "fuck comedy," a jeho klony (většinou už nyní pod jeho producentskou záštinou, nás okupují dodnes. Rogena fakt fakt nemusim, ale tady je celkem snesitelný a v pohodě a kdyžtak jej hravě dokáže zastínit Jason Segel, který se chová v podobných komediích úplně jinak než v Himymu, takže pohoda. Přemítal jsem mezi 3 a 4*, ale nakonec jsem usoudil, že si to i kvůli tomu emotivnímu záběru, inspirovaným životními zkušenostmi, tu čtvrtou zaslouží. Ovšem, třeba je nutné Apatowovy komedie nakoukávat víckrát, aby je člověk naplno docenil, to zatím nevím...70% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Musim uznat, ze tato romanticka komedia mi tentokrat zapasovala omnoho viac, ako komedia od tych istych tvorcov 40 LET PANIC. Scenar bol vynikajuci, od humoru som cakal asi trosku viac, ale na vine je trailer, na ktorom som sa nasmial viac, nez na filme. Katherine Heigl je skvela, malokto by si spomenul, ze si zahrala v akcaku so S. Seagalom v PREPADENI 2: TEMNE UZEMI alebo po boku G. Depardieua v komedii MUJ TATA HRDINA. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jiste, prijemna romanticka komedie s predvidatelnym dejem, coz tady ale nevadi, diky mnozstvi vtipu a paradnim vedlejsim postavam. Ale wtf 130 minut? Bylo by to perfektni, ale druha pulka filmu uz je precejen slabsi, za coz muze ta delka, pricemz nakejch 100 minut by naprosto stacilo. Ale vsichni herci jsou fajn, film vylozene nudit nezacne nikdy, takze to da ty 4*. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Apatowov ťah, vybrať neopozeraných hercov (Paul Rudd-výnimka) do tohto naozaj perspektívneho snímočku, bol naozaj odvážny a podaril sa na perfektnú. Odvážna bola takisto aj minutáž, ktorá pri komédiách s romantickou nádielkou len zriedka presahuje dve hodiny. A čuduj sa svetu ani tá ma skoro vôbec neodradila. Dôležité je podotknúť, že niektoré témy a teda aj humorné zameranie na ne, sú v tomto žánri naozaj inovatívnou záležitosťou. A zároveň je film aj neskutočne súčasný a pohodový. A čakal niekto iný koniec? Ja ani nie, ale hlavné je, že neotrepaná bola väčšina filmu. 80%. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Judd Apattow zasadil svoji komedii do společenského kontextu (popkulturní narážky všeho druhu), čímž svůj výtvor do velké míry odlišil od jiných a žánrově podobných produktů. Tím mě však neohromil, neb konvence a náležitosti páteře amerických romantiky přeci jen zůstaly. Zbouchnutá na mě působila jako Fidel Castro ve sportovní mikině Adidas, revolucionář, co skamarádil se svým nepřítelem. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (27)

  • Ve scéně z knihkupectví je možné zahlédnout knihu "Brokeback Mountain", která se stala předlohou pro úspěšný snímek Zkrocená hora (2005). (voresprut)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Zbouchnutá Bible

Zbouchnutá Bible

10.12.2007

Judd Apatow, který vrátil komedie na čelní místa komerčních řebříčků (a zachránil tak čest žánru celkově klidně se koukněte na letošní statistiku kvalitního humoru v kinech), spojil síly se zkušeným… (více)

Reklama

Reklama