Reklama

Reklama

Alison Scott (Katherine Heigl) je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka. Ben (Seth Rogen) je oplácaný a líný povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Ti dva se setkali v baru, společně se opili, vyspali a jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil. Před budoucími rodiči se vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko – společné dítě – natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (628)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Místy dost dobrá komedie, místy celkem natahovaná až ke znudění. Talentovaný Judd Apatow tak trošku definoval podžánr "fuck comedy," a jeho klony (většinou už nyní pod jeho producentskou záštinou, nás okupují dodnes. Rogena fakt fakt nemusim, ale tady je celkem snesitelný a v pohodě a kdyžtak jej hravě dokáže zastínit Jason Segel, který se chová v podobných komediích úplně jinak než v Himymu, takže pohoda. Přemítal jsem mezi 3 a 4*, ale nakonec jsem usoudil, že si to i kvůli tomu emotivnímu záběru, inspirovaným životními zkušenostmi, tu čtvrtou zaslouží. Ovšem, třeba je nutné Apatowovy komedie nakoukávat víckrát, aby je člověk naplno docenil, to zatím nevím...70% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Netradiční romantická komedie, která svojí originálností a ze začátku pohodovostí docela chytne, ale na muj vkus to bylo málo vtipný a takový moc od začátku nalajnovaný, což sice u tohohle typu filmu ani moc nevadí, ale ozvláštnit se to rozhodně nějak mohlo. Jinak si ale už neni moc na co stěžovat, hlavní ústřední dvojice, ač v celku neznámá, je báječná a milá a i když to má 2 hodiny, tak to vůbec nenudí a dokáže to pobavit, ale rozhodně od toho nečekejte takovou tu typickou romantickou komedii, u který se budete pořád smát, to Knocked up fakt neni. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí musím hodnotiť presne "polovičným" počtom hviezdičiek. Podľa mňa film nebol tak zlý, ale na druhú stranu.. Je to taký ten film, ktorý si niekedy pustíte napríklad aj viackrát a nemáte naň nejaký špeciálny názor. Proste sa len pozeráte alebo to necháte bežať a pôsobí to ako len dobrá zvuková kulisa. Nebola tam snáď ani jedna veta, v ktorej by nepadlo sprosté slovo. Chápem, že niečo sa musí okoreniť, ale toto bolo príliš. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Svěží a fakt vtipná komedie s výborným obsazením. Katherine Heigl je fakt skvěle přirozená a hrozně milá i když má zrovna dialogy jako "I don't want you to fuck me like a dog." Celá komedie je navíc doplněna fakt perfektní hudbou, když v jednom filmu zní společně Wu-tang-clan a Damian Marley tak je to důvod k oslavě. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (27)

  • Když jedou Ben (Seth Rogen) a Pete (Paul Rudd) do Las Vegas, navštíví představení slavné akrobatické skupiny Cirque du Soleil. (Stanley619)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Zbouchnutá Bible

Zbouchnutá Bible

10.12.2007

Judd Apatow, který vrátil komedie na čelní místa komerčních řebříčků (a zachránil tak čest žánru celkově klidně se koukněte na letošní statistiku kvalitního humoru v kinech), spojil síly se zkušeným… (více)

Reklama

Reklama