Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

The_Peach 

všechny recenze uživatele

Dlho som váhal, či si pozriem neakú tu epizódu tohto seriálu. Nakoniec som sa dal presvedčiť a musím povedať, že som urobil fest dobre. Namakaný seriál, nakoľko somfanatik do metalu tak som ocenil výbornu hudbu :-D. Členovia kapely DETHKLOK sú poprdeli, keď som počul suslavého Murderface tak som nemohol :-D. Výborná vec, ktorá sa musí páčiť. Možno je v niektorých epizódach až moc krvi, ale to neuberá na kvalite. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně koukl na Metalocalypse a musím říct, že jsem dost zklamanej. Nějaký písničky ujdou, ale většina je blití do mikrofonu a celé mi to přišlo takový průměrný. Jde o to, že jsem čekal pořádnou řežbu plnou hlášek a skvělých charakterů, ale nic z toho jsem nedostal. Byl zázrak, když jsem se zasmál jednou. Nadsázka tam je znát a někdy pobaví, ale prostě mě to zklamalo, čekal jsem něco lepšího. ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Ovlivněn v hodnocení hudbou, který tento seriál reprezentuje. Ale i tak brutální groteska, která "řeší" vážné i nevážné situace, které můžou nastal i v nemetalové kapele. Vypíchnu jednu takovou zajímavost - různé firmy vystupující v tomto seriálu mají názvy totožné s názvy black a death metalových kapel. Viděl jsem čtyři řady a hodnocení neměním. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho metal, brutality a nevídanou prdel. Tak jako ve Fur TV. A dostal jsem "jenom" metal a brutality. Z hlediska vtipnosti to ale bylo hodně bídné, až jsem nevěřil vlastním očím a uším. Kdokoli, s kým jsem se na téma Metalocalypse kdy bavil, mě utvrzoval o neskutečné zábavě. Té jsem si já teda nějak nevšiml. 60% ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Musel jsem dát plnou palbu. Proč ? Jedná se o seriál určenej větším i menším příznivcům metalu. Vytaženej a napnutej do extrému, ale funguje dokonale. A nejen že v seriálu vznikla imaginární kapela - Dethklok skutečně existuje, má 3 alba a její hudba je fakt brutáln, temná a skvělá stejně jako videoklipy. Skvělé narážky na metalovou kulturu, názory, kapely, prostě na všechno. A pokud nejste metalista a nelíbí se vám to ? Tak se dívejte na Biebera, lamy ! Metaaaaal !! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • Motivační řečník z epizody „Murdering Outside the Box“ paroduje na Steva Balmera z Microsoftu, který se podobně chová na prezentacích společnosti. (Corpsegrinder)
  • Časopis Guitar Report, který se objeví v epizodě Dethlessons, používá stejný font jako skupina AC/DC. Banner webové stránky diefordethklok.com zase používá stejný font jako Metallica. (liquido26)
  • Skuteční Dethklok vydali také desku - Dethalbum (2007) a druhá deska Dethalbum II je plánovaná na podzim 2009. (liquido26)

Reklama

Reklama