Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

pugs 

všechny recenze uživatele

"Hej, sledujete to video, kde si chlapík kouří vlastní, však víte co?" - "Jo!" - "Já myslel, že je to počítačový trik nebo něco podobného. To je doopravdy, to je kurva doopravdy!" Luke Skywalker dabuje v naozaj hardcore super metal čiernom seriáli, ktorý kurefsky baví! Pri tomto seriáliku, ktorý má, ak som dobre zaznamenal, chystanú ešte len tretiu sériu, platí, že niektoré epizódy sú nudné, niektoré výnimočné a zábavné na 11/10! ()

kuxik009 

všechny recenze uživatele

Jako metalista jsem měl prakticky povinost se na tento seriál podívat. Písně jsou skvělé, hodně se mi líbí zapojení slavných osobností do dabingu (Mark Hammil, Angela Gossow,...). I když je pravda, že některé epizody by si zasloužily poněkud lepší konec, a ne jen 10 vteřin před koncem to vyřešit nereálnou smrtí zloducha. Jinak to je ale vážně všechno promyšlené do detailů, hlavně děj posledních epizod. Už se nemůžu dočkat, až shlédnu The Doomstar Requiem. 4/5 ()

Reklama

Amandeus666 

všechny recenze uživatele

Seriál, který by měl každý metalista alespoň jednou za život shlédnout. Když ne kvůli ději, tak alespoň pro fenomenální melodický death. Je pravda, že se jedná o subžánrový seriál, který nepochopí člověk, metalem nezasáhnutý, neboť satyrických či metaforických narážek je v seriálu až běda (obchody s názvy jako Gorgoroth, Finntroll atd., hlavní kapela poskládaná ze realných hračů známých kapel jako Cannibal Corpse nebo Children of Bodom), ale ten by tento seriál asi zavrhl hned po prvním díle, když zjistí, že se krví v tomto seriálu rozhodně nešetří. Skvělá je i stopáž jednoho dílu - 10 minut, takže člověk nemusí ít obavy, že strávil celý den sledováním seriálů. Seriál doporučuji všem, kteří mají rádi brutální humor, litry krve a severskou školu death metalu. ()

Crucifere 

všechny recenze uživatele

První dvě série mě svým brutálním námětem a skvělou hudbou nadchli. Dethklok je prostě ikona světa, kteréhož jakékoliv rozhodnutí může stát stovky, nebo i miliony životů. Připočteme-li humor, který v každém díle paroduje jiné metalové kapely, nebo každodenní život obyčejného člověka, perverzní choutky a nebo sarkasticky kritizuje svého manažera, musím jít hodně do kladných čísel. Bohužel třetí série byla podle mě shot mimo publikum. Témeř v každém díle romantické songy mi totálně kazili chuť jít dál. Trochu to napravila čtvrtá série, ale ta pachuť zůstala. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho metal, brutality a nevídanou prdel. Tak jako ve Fur TV. A dostal jsem "jenom" metal a brutality. Z hlediska vtipnosti to ale bylo hodně bídné, až jsem nevěřil vlastním očím a uším. Kdokoli, s kým jsem se na téma Metalocalypse kdy bavil, mě utvrzoval o neskutečné zábavě. Té jsem si já teda nějak nevšiml. 60% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • V seriálu mělo menší roli plno známých muzikantů, např. King Diamond (King Diamond), George "Corpsegrinder" Fisher (Cannibal Corpse), James Hetfield a Kirk Hammet (oba Metallica), Marty Friedman (ex-Megadeth), Michael Amott a Angela Gossow (oba Arch Enemy), Vortex, Silenoz (ona Dimmu Borgir), Mike Patton (Faith No More) a další. (liquido26)
  • Číslo zabijáka 216 lze také rozepsat jako 6x6x6. (Corpsegrinder)
  • V epizodě "P.R. Pickles" je v kině promítán film Legendární parta (2012), v originále Rise of the Tyrant, čímž film odkazuje na stejnojmenné album kapely Arch Enemy. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama