Reklama

Reklama

Epizody(13)

Sitcomy tvoří páteř každého komerčního televizního vysílání, ale takový, jako je tento, jste ještě neviděli. Komediálním seriálem Lucky Louie dobyla HBO nové území. Je svěží, zábavný, opravdu dospělácký a vypráví o mladém páru, který se pere s problémy v manželství i rodičovství.
Držitel ceny Emmy Louis C.K. hraje Louie, který pracuje na zkrácený úvazek jako mechanik, ale většinu času tráví doma a stará se o čtyřletou dcerku Lucy. Skutečnou živitelkou rodiny je jeho žena Kim, která pracuje na plný úvazek jako ošetřovatelka. Toto netradiční uspořádání může být občas ožehavé, ale manželé je vždycky ustojí, protože se pořád milují - a také nemají na vybranou.
Nejlepšími přáteli Louie a Kim jsou manželé Mike a Tina, kteří vedou záviděníhodný prostý život s kupou dětí ze současného i předchozích manželství. Naproti bydlí afro-americký pár Walter a Ellen s dcerou Lisou, s nimiž se Louie snaží pěstovat přátelské vztahy. A dále v domě žije i Kimin excentrický bratr Jerry s utajovanou minulostí, který si vydělává na živobytí pochybným způsobem.
Seriál, který je prvním sitcomem HBO realizovaným vícekamerovým systémem, se natáčel před živým publikem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (279)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Není nad to, když se člověk od mládí připravuje na cestu životem a vytváří si vývojové diagramy, aby měl připravenou únikovou cestu při jakémkoli zásahu vyšší vůle. Louie je trošku jiný. Mládí prohulil a životem si masturbuje bez jakýchkoli ambicí, pro což mám samozřejmě velké pochopení, ale od sitcomu chtěl, aby fóry nebyly pouze jednotvárně fuckoidní. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Som strašne rád, že som objavil tento seriál. Ako fanúšik Priateľov môžem napísať, že aj tí sa môžu ísť schovať. A to už nehovorím o debilinách typu Ako som spoznal vašu mamu alebo Teória veľkého tresku. Tento seriál je neuveriteľne vtipný, má úžasné postavy a skvelé príbehy. Nemôžem uveriť, že sa nepokračovalo v natáčaní. Seriál vznikol na jednej z najúspešnejších TV staniciach - HBO. Musím pochváliť aj vynikajúci český dabing na vysokej úrovni. Ani nemôžem uveriť, že som sa o ňom dozvedel náhodne, po viac ako 10 rokoch od jeho ukončenia. O jeho kvalitách svedčí tu prítomný fanclub (900+ ľudí). Veľmi som sa pri pozeraní bavil a vrátim sa k nemu kedykoľvek. Odporúčam vám ako ukážku túto scénku. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Seriál plný, - povedzme "ostrého" humoru, ktorý si jednoznačne nedáva servítku pred ústa. Vynikajúci český dabing, objavenie teórie ala "čoze ten Boh vlastne je", aký úžitok plynie z pomočenia vlastných trenírok a mnoho ďalších zaujímavostí. Jednoducho sitkom vsádzajúci na vulgarizmy použiteľné kde sa len dá. Neodporúčam zarytým puritánom. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Louie je hovado. Je zábavné ho sledovať pri akejkoľvek činnosti. Či už pri tom ako hovorí manželke jeden kompliment za druhým, alebo ako vychutnáva jedlo, či ako veľmi rád chodí do komory. Je to fakt sympaťák, ktorý je tak skutočný až je to podozrivé. Jeho žena je také malé a úprimné zlatíčko. Proste rodinka, čo nie je len akousi lepenkovou postavou z reklamy. Pripočítajte si k tomu životné múdra od týpka menom Rich a máte pred sebou seriál, čo k***a stojí za Vašu pozornosť. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Originálno-klišéovitá zábava pre dospelých, ktorá nepozná hraníc vo verbálnom, či neverbálnom humore. Ultimátne hlášky a sympatickí predstavitelia zaručia skvelú zábavu po celých tridsať minút. Škoda, že seriálov tohto formátu nie je viac a ešte väčšia škoda je, že tohto sa natočilo len trinásť dielov. 85%. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (7)

  • Keď sa Louie (Louis C.K.) v siedmej epizóde seriálu dostáva do bytu cez okno, Lucy (Kelly Gould) uteká do komory so zmrzlinou v ruke. Keď ju Louie zachytí, zmrzlina je už položená no stole. (Gerdomila)
  • V pilotním díle je radiátor ústředního topení v kuchyni odlišný od radiátoru zobrazeného v následujících dílech. (DenisK)
  • Přes vysokou sledovanost byl seriál po první sérii ukončen kvůli příliš vulgárnímu obsahu. (boul)

Reklama

Reklama