Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Foma 

všechny recenze uživatele

Pokud nebudete od tohoto filmu nic čekat, tim myslim třeba i nějakej smysl v dialozích, tak vás možná i bude bavit. Je asi třeba ho brát jako takovou legraci, protože on snad ani nemá pořádnej příběh. Ale když je na plátně Madsen, Hopper atp., tak je to zábava, jsou natolik osobitý a sympatický, že to vlastně stačí. Na Bishopa jsem si musel zvykat, hraje příšerně, tváří se příšerně, ovšem na konci si na to zvyknete a už je snesitelnej. Myslim, že to nemoh´ myslet moc vážně, tenhle film, to by byl úplnej vůl a úplnej vůl by asi do filmu nezískal Hoppera, Carradina, Madsena nebo Tarantina, ne? Má to takový svébytný kouzlo, tenhle paskvil, že jsem mu na to skočil :-). Plus některý záběry, meskalinovej trip, Madsen na motorce atd. jsou docela slušný artefakty :-). ()

movie 

všechny recenze uživatele

Na HELL RIDE jsem se upřímně těšil, ale nebylo na co. Výsledkem je břidké, nijak extra natočené (samozřejmě) béčko, které tak tak zachraňuje vtipný Dennis Hopper a Michael Madsen v o číslo větším obleku nasunutým do "kanad". Pokud byste se na HR chtěli podívat jen kvůli vysokému množství zadků a koz, jděte radši ztrácet čas někam jinam. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Až raz budem veľký a bohatý a od radosti nebudem vedieť, čo s peniazmi, tiež natočím nejaký dlhší videoklip. Vinnie a Eric tam musia byť, sú na to stvorení, Hoopera vynechám, lebo vyzerá ako chorá smrť, prevareného Carradina tiež, Madsenovi nakážem, aby chlastal ešte viac a Bishopa k tomu nepustím, lebo je to môj žúr. Ak náhodou nebudem totálne sfajčený, tak to aj zostrihám. Určite oslovím viac ako 5 divákov, len im budem musieť porozprávať dej a podrobnosti o tej obrovskej chlastačke kdesi v zadku Ameriky. Ale bude to určite cool a drsné, zadkov a kôz ešte viac. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když někdo začne točit z pouhé euforie a scénář se mu v ruce příliš neohřeje. Larry Bishop chtěl zkrátka natočit bombastický šovinistický film, tak tam narve motorky, cool styl, hlášky parazitující na Tarantinových filmech a jelikož má každý chlap rád porno, tak tam nacpe i něco z tohohle krásnýho řemesla. O filmu jako takovém nemůže být řeč, spíše jde o takové pitomé leporelo jednoho omšelého herce o tom, jak natočit zpackaný film… ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Co naplat,že všichni chtějí být ve filmu strašně cool,úžasně hlásit a píchat kopici krásnejch nahejch bab,když po celou dobu sledování této slátaniny nemá šanci člověk pochopit,o co tu vlastně ku*va vůbec šlo?!?!Nevim kdo byl kdo,kdo dělal co,proč to dělal,prostě z toho filmu vím úplný hovno,děj je jeden neuvěřitelně velkej guláš a myslím,že chyba nebude na mé straně,neboť mě to díky nanicovitým postavám a idiotskýmu scénáři ani vlastně v průběhu filmu vůbec nezajímalo.Očekával jsem jednoduchý motorkářský film,který bude pro příznivce fuckujících borců,kteří se z ničím neserou a bude to jedna velká jízda plná střelby,drsných chlapů a krásnejch nadrženejch holek.To zde všechno sice bylo,ale NAPROSTO to nefungovalo!Hrozně nepovedený béčko,na který jsem se těšil jak nadrbanej kozel a dostal jsem velký hnědý ...!Strašně moc blábolení,strašně moc nudy,šílaná překombinovanost!STRAŠNÝ ZKLAMÁNÍ :( ! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • „Victors“ jsou do češtiny přeloženi jako „Viktorové“. Výraz lze však přeložit také jako „Vítězové“. (Chibs)
  • Roli odmítnul Peter Fonda se slovy, že s motorkářskými filmy už skončil. (don corleone)

Reklama

Reklama