Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další rádoby asi grindhouse pokus z Tarantinovy produkce. A opět je to docela dost divný. Larry Bishop totiž není dvakrát dobrý režisér a mnohdy je to tak zmatečně sestříhaný, aby se v tom blbej vyznal. Hlavně ze začátku jsem měl s tímhle docela problém, protože představovačky postav se moc nepovedly. Scénář by mi v tomhle případě zas tolik nevadil, i když je to samozřejmě úplně debilní, ale muselo by se tam aspoň pořádně něco dít. V tomhle filmu jsem totiž čekal na nějakou hustou přestřelku, ale ničeho kulervoucího jsem se nedočkal. Většinu času se tady totiž toho moc neděje, jenom pár drsňáků jezdí po silnicích, pak s někým pokecaj, ustřelej mu hlavu a jedou o dům dál, kde si to Larry Bishop rozdá s nějakou ženskou (což jsou mimochodem scény z jak špatnýho porna). No a žádná velká přestřelka nikde. I tak jsem se ale u toho svým zvrhlým způsobem docela slušně bavil, Michael Madsen je tu v nejlepší formě a těm ženskejm to fakt sluší. Jestli máte rádi podobný béčkový výplachy, tak do toho jděte. Jinak se u tohoto filmu radši moc nepozastavujte. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Quentin Tarantino se mezi režií čas od času připlete k různým projektům, které pak využívají jeho jméno jako hlavní tahák. Podobně je tomu i v případě tohoto neskutečně trapného a nudného béčka, kde se parta dědků (věk se pohybuje v průměru od 40 výš) tváří maximálně tvrdě a nejinteligentnější slovo, které vypustí z huby je "fuck". Nezkušený Larry Bishop, který tento brak režíroval a zahrál si v něm hlavní roli se nejspíš strašně bavil jako všichni zúčastnění ale ve filmu se vůbec nic neděje a nazývat ho akčním je hanbou pro tento populární žánr. Příšerná hovadina. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Hodně drsný film, dost povedený film. Q. Tarantino je z toho úplně cítit, ale režie L. Bishopa je též velmi kvalitní. SKvělé herecké obsazení! Moc dobrá hudba. Příběh moc dobrý! Nemusím se více rozplývat. Hodně krve, dost sprostých slov, hodně polonahých žen - nechápu je. Ale příběh fakt dobrý! Nesmím opomenout nádhernou L. Varelu, která kdyby nemluvila, byla by v tom filmu dokonalá. Ale i když mluvila, fakt to jiskřilo! Sexy žena! FIlm na 4* akorát! Díky! ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Velké herecké obsazení a ještě k tomu film z produkce Q.Tarantina...Ale vůbec mě tento snímek nezklamal!Jedná se motorkářský film se scénářem který nám sice nic nového nenabízí ovšem má spád a koule!Ona inspirace Tarantina na nás srší komplet celý film ovšem uznávám že skvěle a ne tak moc opsaně jak to dělají jiní režiséři.Skvěle vybrané role psané takřka na míru doplněné opravdu výbornou hudbou velkým soustem dialogů a sexy koček,super motorek,rozmázlejch hlav je přesně to co mi udělalo celkově radost! ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Larry Bishop .. Moto zabiják ___ Pekelně zlý, vlhký sen o motorkách, společenství, pokladu, násilí, sexu, krvi, kundičce a poprsích na n-tou. Kravina. Jediné, v čem si nejsem jistý, je bezvýznamná otázka, kde je Larry Bishop nejslabší - jako herec, scenárista nebo režisér? Dobrý není ani v jednom. Copak Tarantino, kamarád nekamarád, nečte scénáře, než jim je začne produkovat? Doufám, že tohle není jeho současná výše laťky - to bych si nad Inglourious Basterds mohl nakonec hodně poplakat.. Kvalitní je ještě herecké b-obsazení i ta zvolená hudba, jenže táák nudná mikro zápletka, dosebezahleděnost, debilní, nikam nevedoucí žvanění a urputně marná snaha o cool styl bez vlastního nápadu (= vykrádání) stvořila jen další mizerný grindhouse pro jednadvacáté století. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • David Carradine odmítnul roli po přečtení scénáře. Larry Bishop jeho roli přepsal a přesvědčil ho, aby ji vzal, protože ji bude moci natočit za jeden den. (don corleone)
  • Producent Quentin Tarantino měl hrát původně postavu Comanche. (don corleone)
  • Roli odmítnul Peter Fonda se slovy, že s motorkářskými filmy už skončil. (don corleone)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno