Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Velké herecké obsazení a ještě k tomu film z produkce Q.Tarantina...Ale vůbec mě tento snímek nezklamal!Jedná se motorkářský film se scénářem který nám sice nic nového nenabízí ovšem má spád a koule!Ona inspirace Tarantina na nás srší komplet celý film ovšem uznávám že skvěle a ne tak moc opsaně jak to dělají jiní režiséři.Skvěle vybrané role psané takřka na míru doplněné opravdu výbornou hudbou velkým soustem dialogů a sexy koček,super motorek,rozmázlejch hlav je přesně to co mi udělalo celkově radost! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ani vlastně nevím kde jsem k tomu přišel, asi se někde objevilo jméno Tarantino a já si to stáhl. Tohle jízda sice byla, ale plná násilí a sexu. V podstatě nulový děj a už vůbec žádná kladná postava, jen banda debilů co se bez sebemenší akce vraždí , žádný emoce, prostě nic, jen rychle zabít a jít dál. Kde je nějaký příběh , kde jsou policajti, kde je řekněme třeba nějaká pozitivní postava, tomu filmu prostě chybí to hlavní a to je nějaký smysl. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Áno Visáč invalidný spaghetti western „on wheels" bez kostry, ktorý sa nemotorne prevaluje od pózy k póze a nezachránia ho ani 80-tkové bobry, ani béčkové modly (Madsen, Hopper, Carradine), ani Tarantino v titulkoch, ani 3K (kozy, kvéry, krvinky). Toľko zbytočných a namachrovaných kidov dokáže splodiť snáď len Kontrafakt a Bishop. Milujem úprimný, fanovský, naivný, živelný (proste nejaký) trash, ale Larry na to poste nemá. 20% ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Opravdu pekelná jízda, ikdyž jak se to vezme. Tarantinův nádech se nedá opravdu popřít, nicméně příběh je jednonuchý a místy o ničem a z cesty... Vyvraždovačky gangů navzájem jsou dobře stravitelné, krev lítá všude kolem a tak to u Tarantina už bývá. Bishop se toho chopil celkem s rozumem. Obsazení svůdných, nebo nahých koček bylo ve filmu pěkně rajcovní, ikdyž převážně se kamera točila z cety právě na tuto část s hlavním hrdinou. Herecká volba byla tou zprávnou a sečteno, podtrženo prostě střílečka a vyřizování starých šrámů, jak má být. Nicméně žádnou bombu nečekejte. Lepší 3* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedená motorkářská movie, prostá pořádné akce a plná naprosto nesmyslného tupého kecání, které snad mělo nahradit chybějící děj. To vše korunoval naprosto příšerný výkon Larryho Bishopa v hlavní roli. Ten se na režisérské židličce tak soustředil sám na sebe, že opomenul pořádně využít trojici Madsen-Carradien-Jones, která s tim mohla aspoň něco udělat. 15% za zmíněné trio a za pár hezkých holek. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Roli odmítnul Peter Fonda se slovy, že s motorkářskými filmy už skončil. (don corleone)
  • Larry Bishop a Michael Madsen, hlavní protagonisté filmu se potkali při natáčení Tarantinova Kill Bill 2, rozhodli se, že spolu udělají film. (don corleone)
  • Nápad na film pochádza od Tarantina po zhliadnutí Savage Seven (1968) s Larrym Bishopom. Povedal, že to bola Bishopova životná rola, a že Tarantino mal ten film produkovať. (Smok)

Reklama

Reklama