Reklama

Reklama

Amazing Spider-Man

  • USA The Amazing Spider-Man (více)
Trailer 2

Peter Parker je středoškolák, který nemá mnoho kamarádů. On sám je trochu podivín, jehož v dětství opustili rodiče a svěřili ho do péče strýce Bena a tety May. Stejně jako většina mladých lidí v jeho věku hledá Peter svou identitu a zároveň prožívá první lásku. Společně se svou dívkou Gwen Stacyovou se potýkají s bouřlivými city, závazky a tajemstvími. Peter jednoho dne objeví otcův tajemný kufřík a rozhodne se vydat po stopách svých rodičů, aby pochopil, proč ho opustili. Pátrání ho zavede přímo do Oscorpu a laboratoře otcova bývalého kolegy Curta Connorse, kde se musí postavit doktorovu alter egu, Lizardovi. Petr je přitom nucen učinit několik rozhodnutí, která mu navždy změní život... (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Scourge

Scourge (hodnocení, recenze)

GigaPudding: Spiderman který se nakonec ukázal že je holka? Nějáká plochá ne? :)

wenca

wenca (hodnocení, recenze)

GigaPudding: Koukám, že ty musíš mít vždycky všude pravdu viď :D

mafiusso

mafiusso (hodnocení, recenze)

Sabrewulf: Ja som to dosť zjednodušil ja som povedal len dej iba toho posledného no on tých posledných 5 častí bojoval prakticky  bez prestávky a tuším od tretej bol važne zranený.

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

dodik2: ne, myslím tu chvíli kdy toho peter parker nechal a najednou se místo něj objevil jiný spiderman, který se nakonec ukázal, že je to holka :)

LokiZombie

LokiZombie (hodnocení, recenze)

nutno říct že green goblin je v Ultimate universu opravdovej goblin s nadpřirozenou sílou... jen kdyby někdo netušil jak je možné že ho dodávka nezabila...

mafiusso

mafiusso (hodnocení, recenze)

OK takže už som si to prečítal, skončilo to takto: Green Goblin napadol Spider-mana doma a začali bojovať. Keď už bol Spider-man na konci zo silami tak MJ zrazila Green Goblina dodávkou no to ho samozrejme ešte nezabilo, a Spider-man z posledných síl naňho tú dodávku hodí no tá vzápetí vybuchne a to ho vlastne zabije. Toto je naozaj v krátkosti rozobratý  dej zatiaľ posledného čísla. Kto by si to chcel prečítať (čo mu odporúčam) tak je to číslo 160. No najlepšie by bolo ak by ste si prečítali všetkých 5 častí "Death of Spider-man". To ako sa ten černoch dostal k schopnostiam tam nebolo vysvetlené.

wenca

wenca (hodnocení, recenze)

Černoši se na to hoděj stejně líp, v Africe taky skákají ze stromu na strom s lijánama

Scourge

Scourge (hodnocení, recenze)

Btw, neví někdo, jak v tom komixu teda Parker umřel a ten afrák získal pavoučí schopnosti? :)

mafiusso

mafiusso (hodnocení, recenze)

HiTMaN..: Tobey zahral Spider-mana skvele, no nebol mu podobný či už v tvári alebo aj stavbou tela (áno spider-man má byť "vyzáblý"). Dokonca čo sa mne najviac nepáčilo na Raimiho Spider-manoch, bolo, to že po jeho premene mal mať oveľa viac sebavedomia, no on bol stále tým istým "trtkom" ako predtým a pritom mal byť skôr čudák. Samozrejme tvoj názor ti neberiem, no je blbosť odpisovať film ešte pred tým než ho uvidíš

HiTMaN..

HiTMaN.. (hodnocení, recenze)

hm tak jak to vidim trailer vypadá otřesně...kdyby to byl spider.man od sama raimiho s tobeym maguirem tak bych do kina šel ale s timhle vyzáblym blbečkem to vidim na stažení z netu..

mafiusso

mafiusso (hodnocení, recenze)

LojZza: Kľudne ho začni čítať prvé časti sú celkom dobré aj keď k týmto novým sa nejako neviem dostať.

LojZza

LojZza (hodnocení, recenze)

Pugo: Jo, mam pocit ze je to Ultimate. 616 zustava nezmenen. A to jsem Ultimate Spidermana chtel zacit cist. :D No nic.
mafiusso: Mam pocit, ze ma ted cosi v listopadu vyjit. Ale neni to primo podle filmu.

mafiusso

mafiusso (hodnocení, recenze)

Inak neviete či sa chystá hra podľa tohto filmu? Pretože Spider-man 3 bola relatvne kvalitná.

Pugo

Pugo (hodnocení, recenze)

LojZza: cital som o tom. dost dost zly napad. chvalabohu to spravili v inej serii ako originalnej, tusim v utlimate spiderman...

LojZza

LojZza (hodnocení, recenze)

A za dva roky tu bude novej restart, kde bude novej Spider-Man afroamerican, kteryho nam do komiksu Marvelaci soupli ted, co zabili Parkera.

Související novinky

Zemřel herec Irrfan Khan

Zemřel herec Irrfan Khan

29.04.2020

V 53 letech zemřel hvězdný indický herec Irrfan Khan. Příčinou byla infekce tlustého střeva. Od roku 2018 zároveň bojoval s rakovinou. Herce mohou diváci znát nejlépe z rolí jako Pí a jeho život,… (více)

Andrew Garfield jako nadějný skladatel

Andrew Garfield jako nadějný skladatel

31.10.2019

Bývalá hvězda Spider-Mana Andrew Garfield se upsal novému režijnímu projektu Lina-Manuela Mirandy Tick, Tick… Boom! pro Netflix. Příběh se odehrává v devadesátých letech minulého století a sleduje… (více)

Vrátí se Spider-Man zcela pod Sony?

Vrátí se Spider-Man zcela pod Sony?

09.07.2019

Od té doby, co se postava Spider-Mana díky dohodě se Sony vrátila částečně pod Marvel a funguje tak po boku Iron Mana a spol. v rámci MCU, těší se opět obří popularitě. Není to přitom tak dávno, co… (více)

Režisér Spider-Mana plánuje chytání špiónů

Režisér Spider-Mana plánuje chytání špiónů

02.03.2014

V Sony čerstvě potvrdili, že Marc Webb zůstává v comicsové síti. Režisér Amazing Spider-Mana a Amazing Spider-Mana 2 natočí i třetí díl pavoučí ságy, který půjde do kin 10. června 2016. Čtyřku, jejíž… (více)

Reklama

Reklama