Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (169)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Tak aby bylo jasno, romantické filmy mám rád. Nevadí mi stokrát omleté klišé, ani by mě nevadil předvídatelný konec a ani by mě zas až tak nevadilo, že film "Jak ukrást nevěstu" ve své podstatě vykrádá "Svatbu mého nejlepšího přítele". Co mi ale vadí je, že tady až na malebné obrázky skotské krajiny a hudební doprovod, kde dominují se svou baladou Oasis, nefunguje vůbec nic. V jednom momentě řekne hlavní hrdinka Hannah (Michelle Monaghan) Tomovi, kterého hraje Patrick Dempsey, že je úžasný. Což o to, Patrick Dempsey úžasný možná je, ale film, ve kterém hraje, úžasný teda není ani náhodou. Je znát, že scénaristé vařili doslova z vody a co možná budilo alespoň pousmání na papíře, ve výsledku nefunguje ani náhodou. No a konec - škoda mluvit...A tak jediné, co mě opravdu pobavilo, byly fosforeskující thajské korále na krku báby hlavní hrdinky...A to je sakra málo! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Áno, každý chlap by chcel žiť vo svete, kde sa stačí pozrieť na sexy ženu na ulici a program na večer máte zaistený. A že sa bude každá a vlastne každý človek vo vašom okolí riadiť vašimi infantilnými pravidlami. No a ak náhodou zistíte, že po 10 rokoch milujete nejakú svoju kamošku, tak vás musí tajne milovať aj ona. Fakt som sa zabával na predstave, že by som niečo podobné vytasil na nejakú babu, čo poznám od dvadsiatky. Romantický film na to, aby bol romantický, nesmie byť najmä falošný a tento je falošný v každej scéne. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já přímo nesnáším pitomce, kteří se zamilují do zadané ženy. A pak dělají jednu kurvárnu za druhou, aby svého cíle dosáhli. A nejhorší na tom je, že to odskáče slušný chlap. Co si z toho mají mladí vzít za ponaučení? Filmů, kdy nevěsta na poslední chvíli změní názor, bylo natočeno bezpočet. A dostaly i vysoká hodnocení. A to proto, že rozhodnutí nevěsty bylo morálně přijatelné. Zde si pitomec uvědomí, že miluje svou kámošku až ve chvíli, kdy ta je zasnoubená s jiným. Ať jdou s takovou morálkou někam. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Moje romantická duše dostala zásah přímo do slabin... jsem ochotný akceptovat, že jsou všechny postavy jednorozměrné až hanba, že se o Dempseym, jakožto ústředním hybateli děje, dozvíte pouze to, že má rád psy, v páře dělané čínské knedlíčky a nadevše zbožňuje basketball s přáteli, ale musel bych být po lobotomii, abych překousl jak strašně dementní, nesmyslná a nechtěně komická tahle rádoby romantická komedie je. Netuším, co scenáristi při psaní scénáře hulili, ale cigarety to určitě nebyly. Jinak by si nemohli vycucat z prstu táááááákhle hloupé zvraty, stupidní dialogy, jedno z nejhorších vyznání lásky, jaké jsem měl tu "čest" vidět na vlastní oči a závěr, při kterém jsem málem dostal osypky. Vstup do sálu povolen pouze těm, co se chtějí rychle rozejít s přítelkyní. Pro tenhle krok je Made of honor naprosto ideální. Nebýt soundtracku, neváhal bych chňapnout po odpadu. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Neboli "Svatba mé nejlepší přítelkyně". Film ve své podstatě přesně kopíruje film s Julii Robertsovou, jen s tím rozdílem, že se vdává kamarádka, ne kamarád. Náš hrdina je floutek, který má na každý den jinou ženskou, ale až mu jeho nejbližší kamarádka přivede svého snoubence ze Skotska, teprve pak si uvědomí, že ji má rád a že svatbu musí za každou cenu překazit. Začne sekat dobrotu, soupeřit se snoubencem a nevěstu mu samozřejmě .... . Všichni vědí, jak to musí skončit, film pracuje s osvědčenými prvky romantické komedie a nepřekvapuje vůbec v ničem. Přesto hodnotím lepším průměrem, protože jsem si film docela užil. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)
  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)

Reklama

Reklama