Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miroslav Horníček vzpomíná a vypráví spolu s hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (26)

Prechytraly odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopím ten humbuk kolem bavičů typu Horníčka, Wericha nebo V. Dvořáka. Jejich status "ikon televizního humoru" mi přijde naprosto mytologický a fantaskní - něco jako nekritická notorická nostalgie typu "dřív bylo líp". Mám dojem, že průměrnost je tu zaměňována s genialitou, fádnost s laskavostí a naprosto průměrné frky s oduševnělými citáty. Člověk se u toho prostě nezasměje ani jednou, spíš jen žasne (jak se tomuhle může někdo obdivovat nebo smát) ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Čas je neúprosný, semele na prach i to, co pokládáme - či toužíme pokládat - za nezničitelné. Tedy i mistry slova a gest, které si PAN Miroslav Horníček ráčil zvát ku rozhovorům. Pročež žaluji, že po čtyřiceti zimách se již nesejdou.... Dříve jsem říkával, že čas je kurva. Není, čas je hajzl všech hajzlíků futrál. Kurva se dá alespoň na chvilku uplatit. ()

Reklama

Mishelen 

všechny recenze uživatele

Kultivovaný, inteligentní a geniálně zábavný pořad, který už dnes v žádné televizi nenajdete. Navíc bez sprostých slov, takže by dnes Horníček neměl šanci se prosadit.:-( Staré černobílé díly jsou o něco lepší než ty porevoluční, ale i tak je to pořád na vysoké úrovni. Nejlepší díly s Werichem, Sovákem, Landovským a Pivcem. O něco později Horníček pokračoval s Hovorama v pořadu Hovory H z Paláce K. Po smrti Wericha zaujal jeho pozici u nás právě on. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Jsem možná jediný člověk na světě, který si neoblíbil Miroslava Horníčka a navíc si ho v dětství pletl s Ugo Fantozzim. Přišlo mi, že ve filmech a seriálech neuměl moc hrát a jeho talk show Hovory H byla poměrně málo vtipná, místy nudná a dost často trapná (zvlášť když se její protagonisté křečovitě smáli historkám, které ani moc vtipné nebyly). Časem jsem rozklíčoval, že mě vždy nejvíc iritovalo to, jak každý o Horníčkovi mluvil v superlativech, že si umí krásně hrát se slovy, že jeho čeština je kouzelná atd., když ve skutečnosti nic takového není pravda. Horníček většinou jen tak mele, infantilně zkouší komolit různá slova a moc se mu to nedaří. Ale nevím, možná tomu jen nerozumím. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Bože, to byla doba, kdy se ještě lidé smáli (nebo jen usmívali) inteligentnímu a laskavému humoru Miroslava Horníčka a jeho hostů. Nebylo třeba vkládat umělý kompars-smích, nebylo třeba nikoho ponižovat ani zesměšňovat, na nikom si honit triko, což je dnes pravidelnou součástí většiny "zábavných" pořadů. Chvála panu Horníčkovi. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama