Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miroslav Horníček vzpomíná a vypráví spolu s hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (26)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Geniální a velice kultivovaný pořad,vždy se skvělými hosty spoustou zajímavých vyprávění, scének a inteligentního humoru. Viz. původní "Hovory H" z roku 1969 (někteří hosté z původního pořadu, zde už bohužel nemohli být naživo-jak to škoda, tak byli alespoň ze sestřihu), a ještě něco navíc. Skvělý pořad, který si po právu zaslouží jen to nejvyšší hodnocení opravdu. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Čas je neúprosný, semele na prach i to, co pokládáme - či toužíme pokládat - za nezničitelné. Tedy i mistry slova a gest, které si PAN Miroslav Horníček ráčil zvát ku rozhovorům. Pročež žaluji, že po čtyřiceti zimách se již nesejdou.... Dříve jsem říkával, že čas je kurva. Není, čas je hajzl všech hajzlíků futrál. Kurva se dá alespoň na chvilku uplatit. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

one-man-show Miroslava Horníčka je opravdu parádní... kam se na něj hrabou "baviči " typu Novotný či Rychlý... přesto mi tam něco chybělo, snad je to pořád stejné a dokola, nebo to chtělo občas zase proložit trochu jiným typem humoru, nevím... 70%. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Už se to zřejmě nikdy nebude opakovat - aby se objevil tak pohotový, tak chytrý, tak moudrý, tak vtipný autorský herec, který po několik desetiletí udržel svou laťku pořád tak nadprůměrně vysoko. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála porevolučních zábavných pořadů, při nichž svědomití rodiče nemuseli svým potomkům zacpávat uši ze strachu, aby se dítka nezkazila. Naopak je mohli s klidným srdcem nechat sledovat televizi, neb u ní bylo možné se pobavit díky tomu, že v Hovorech H měl to velké H i humor. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Neustálé prostřihy sem tam mi vadí, radši bych bral, kdyby byli tehdy natočili plnohodnotné rozhovory a kromě toho vysílali kompletní původní díly. Každopádně obě části (stará i nová) jsou velice kvalitní, jinak to u Horníčka ani nejde. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Bože, to byla doba, kdy se ještě lidé smáli (nebo jen usmívali) inteligentnímu a laskavému humoru Miroslava Horníčka a jeho hostů. Nebylo třeba vkládat umělý kompars-smích, nebylo třeba nikoho ponižovat ani zesměšňovat, na nikom si honit triko, což je dnes pravidelnou součástí většiny "zábavných" pořadů. Chvála panu Horníčkovi. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi, že úrovně prvních HOVORŮ H již toto dílo nedosáhlo, ale porovnám-li dnešní úroveň televizní zábavy, pak musím tomuto seriálu dát opět s klidným svědomím 5*. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Pan Horníček a jeho milí hosté se sklenkou dobrého červeného. Tak si nalijte též a příjemné sledování inteligentní zábavy,která zcela zmizela z našich obrazovek. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Spousta sestřihů neumožní Horníčkovi rozehrát tak zábavnou show jako byly ty původní H hovory, ale i tak je to stará dobrá zábava, které novodobé pořady nesahají ani po kotník. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Možná dvě generace diváků neviděla Hovory H a tv aniž je odvysílá na ně navazuje-úžasný počin ... Landovský 4*, Miroslav Horníček vzpomíná na úspěšný cyklus televizních rozhovorů a vypráví o Janu Werichovi a svých divadelních zkušenostech 4*, Druhý díl. Kopecký, ()

Elisebah 

všechny recenze uživatele

Vkusný, vtipný a neurážlivý pořade. Jen škoda, že už se pořady tohoto typu, které nikoho neuráží a člověk se u nich zasměje, netočí. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Jsem možná jediný člověk na světě, který si neoblíbil Miroslava Horníčka a navíc si ho v dětství pletl s Ugo Fantozzim. Přišlo mi, že ve filmech a seriálech neuměl moc hrát a jeho talk show Hovory H byla poměrně málo vtipná, místy nudná a dost často trapná (zvlášť když se její protagonisté křečovitě smáli historkám, které ani moc vtipné nebyly). Časem jsem rozklíčoval, že mě vždy nejvíc iritovalo to, jak každý o Horníčkovi mluvil v superlativech, že si umí krásně hrát se slovy, že jeho čeština je kouzelná atd., když ve skutečnosti nic takového není pravda. Horníček většinou jen tak mele, infantilně zkouší komolit různá slova a moc se mu to nedaří. Ale nevím, možná tomu jen nerozumím. ()

PaRi 

všechny recenze uživatele

Ach jo, velmi mi dnes schází to, co nejrůznější přisprostlí baviči dát nemohou a to inteligentní humor pana Horníčka, Wericha. Kdo ještě dnes zbývá s podobným inteligentním humorem? Jen Jiří Suchý. Hovory byly skvělé. Občas si je na YouTube pustím. ()

Reklama

Reklama