Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Gereth 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv nemám nijak velkou slabost pro Amandu Bynes a celý příběh má klasické schéma teen výplachovky, překvapivě jsem Sydney celkem fandil a celý rozjezd filmu se dobře bavil. Je třeba ocenit absenci jakýchkoliv nechuťáren, uchyláren a samoúčelné nahoty, kterou jsou zaplněny ostatní filmy podobného ražení. Bohužel zhruba někdy poté, co Sydney vykopnou z jejího vysněného Kappa spolku, všechno spadne do nudného klišé, které vyvrcholí neskutečně otřepaným a dost trapným finále. Hlavní záporačka byla slabá. Nejenom herecky, ale hlavně neměla skoro žádné pořádné zlé nápady a věrné nohsledy. Víceméně po celou dobu všichni fandili těm hodným. Pokud by někdo potřeboval povzbudit a podpořit, tak to byla ona a ne ta banda nerdů. // 50% ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Je to parodie...není to parodie...je to parodie...není to parodie...co myslíte vy? 1) Příšerný brak, kterému však z mně ne zcela jasných důvodů nechám dvě hvězdičky, protože chvílemi mě i docela bavil...no a mezitím jsem si stihl vyřídit spoustu věcí. 2) Upozorňuji na slovenský distribuční název - Snehulienka to ma v paži - to by nenapadlo snad ani scénáristu komentovaného filmu. 3) My name´s Slunicko2 and I think I'm in love with a dork. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Žasnem nad kreténskym slovenským distribučným názvom tohto filmu - "Snehulienka to má v paži". Bože, to je trapné. Kto takto przní originálne tituly, by si zaslúžil poriadnu do držky. Inak sa jedná o takú nenápadnú, ale celkom príjemnú, teenagerskú komédiu z vysokoškolského prostredia. Mladá deva Sydney White, sa rozlúči so svojim otcom, stavebným robotníkom a odchádza študovať prestižnú vysokú školu, ktorú pred rokmi úspešne absolvovala jej nebohá matka. Aj keď prvé dni sú pre ňu sklamaním, časom si získa priateľov, stane sa najobľúbenejšou študentkou a najde aj svoju lásku. Typická americká komédia pre teenagerov. ** ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Holka, ty tam zapadneš jako těsnění na hadici." Táta instalatér to skvěle odstartoval, ale pak už je to jen na Sidney a sedmi mimoních. Já jsem tedy zralý filmový divák, takže jsem tušil, že do bárbínovského spolku Kappa Fí Ný nebude nejlépe zapadat holka, která zná comicsy, skvěle hází míč, nechroupe salát, používá svou hlavu, ovládá hasičák, umí pískat na prsty, vyzná se v antivibračních kladivech a nevypadá jako umělá blondýna, která právě prchla z obálky časopisu. Takže překvapení se nekonalo, ale nadšení Sidney bylo nakažlivé, pikle se kuly poměrně zábavně a naučil jsem se skvělá uklidňující slova: Prada, Gucci, Chanel, Armani. Sice nevím, co ta slova znamenají, ale uklidňují mě. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se jen ze studijních důvodů, abych si zopakoval postupy tvůrčího psaní pohádek, nyní známých jako srandy z kampusu. Nezklamal jsem se, nic důležitého nechybělo - emancipovaná děva (princezna), hezký, ale chytrý kluk (princ), záludná a zlá bárbína (čarodějnice), 7 trpaslíků (geeků), království utlačovaných, kteří povstanou proti tyranii (gayové, židé, Havajané!), dobrotivý král (ředitel) a aby toho nebylo málo chytrý mentor (tatínek)... Sterilní rychlokvaška, jakých jdou do kin desítky za rok a obvykle se jen tak tak zaplatí. Ale raději 20x podobně naivní příběh o vítězství dobra nad zlem, než cukrkandlovou frašku o tom, že pravá láska je v albínském stalkerovi, který se vydává za upíra... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)
  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno